Nahota ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
22.10.14 14:28
@Fíková píše:
dneska na to koukám trochu jinou optikou a úplně košér mi to nepřipadá. Nicméně tenkrát nám to nijak divné nepřišlo. Nikdo nás neošahával, ani nic takového. nevím, no. :nevim:

tak nějak.. v dnešní době je spousta blbin, co se berou vážně - viz tenhle dotaz.. co tak ty malý svišti tam asi můžou dělat, že :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
22.10.14 14:33

@Fima kdy dle tebe prichazi sexualni podnet? protoze ve skolce jsou i 6lete deti…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
22.10.14 14:35

Protoze co ja jsem vyvadela…nebudu tady radeji sirit… :andel: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
22.10.14 14:41

@KackaDoup
Ale tak se taky pochlub… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4515
22.10.14 14:43

Ve školce v tom nevidím nic divného, my chodili v předškolní třídě do sauny a byli jsme všichni nazí, jen učitelky byly v plavkách. Co mi vadilo bylo, když jsme ve 4 třídě chodili na plavání a tam jsme měli společnou šatnu s klukama, to nám bylo cca asi 10 - 11 let? :nevim: To už bylo divné a fakt jsme se styděli ( mimochodem je mi 21, takže to není zas tak dávno :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
22.10.14 15:49
@Litta píše:
A jak tu hodně z vás chodí před dětmi nazí, to mi přijde fakt trapné a nechtěla bych to. Zrovna já nejsem vůbec prudérní, ale tohle je věc, kterou by si moji rodiče nedovolili a samotné mi to (možná proto) přijde dost mimo. Holt nejsem nudista před dětmi. Před mužem jsme nazí třeba dva dny v kuse, když se nikam nemusí.

Já myslím, že je to právě tím. Moje máma neměla problém s tím, se před námi převlékat. Nikdy mi to nevadilo a ani mě teď nevadí se před syny převlékat. Přijde mi to normální, přirozené. Ale můj táta se až úzkostlivě před námi dětmi schovával. A vím, jak mi jeho nahotá divná přišla, když jsem ho nechtěně zahlédla. Ehm a pak jsem v dospělosti měla ze začátku problém s nahým mužským tělem… :nevim: :mrgreen: Nic se nemá přehánět. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
22.10.14 19:06

Mně to prostě přijde divné. Představa, že sedíme u večeře, máma se přilepí holým zadkem k židli, táta se poškrábe na koulích a starší sestra se zvedne od stolu pro skleničku a zhoupnou se jí prsa. Jako k čemu toto?! :lol: Není slušnost a ohleduplnost se oblíknout aspoň do toho trika a kalhotek? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
22.10.14 19:14
@Litta píše:
Mně to prostě přijde divné. Představa, že sedíme u večeře, máma se přilepí holým zadkem k židli, táta se poškrábe na koulích a starší sestra se zvedne od stolu pro skleničku a zhoupnou se jí prsa. Jako k čemu toto?! :lol: Není slušnost a ohleduplnost se oblíknout aspoň do toho trika a kalhotek? :nevim:

Z toho, že můžeš - tímhle tónem a s takovou hrubostí - napsat příspěvky, které v téhle diskusi píšeš, je naprosto evidentní, že máš sama problém.

Je Tvoje starost, co si s ním počneš, jestli vůbec něco - nicméně tady reaguješ zbytečně vyhroceně a přehnaně. Děti ve školce nedělají nikomu „divadýlko“, nikdo tam nikoho nelíže, prostě se jenom převléknou a případně doběhnou vyčurat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
22.10.14 19:20
@BohunkaP píše:
Z toho, že můžeš - tímhle tónem a s takovou hrubostí - napsat příspěvky, které v téhle diskusi píšeš, je naprosto evidentní, že máš sama problém.Je Tvoje starost, co si s ním počneš, jestli vůbec něco - nicméně tady reaguješ zbytečně vyhroceně a přehnaně. Děti ve školce nedělají nikomu „divadýlko“, nikdo tam nikoho nelíže, prostě se jenom převléknou a případně doběhnou vyčurat.

Děkuji, že jsi mi to velmi vstřícným a milým tónem vysvětlila a patřičně mě nevyhroceně a nepřehnaně umravnila. Bez tebe bych ani nevěděla, že mám problém. Jaký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
22.10.14 19:22

@BohunkaP Nechápu, jak si můžeš dovolit jít proti tomu, že nehodlám svým dětem vystavovat svou nahotu a penis jejich otce. Budu ráda, když si mě přestaneš všímat, jsi samozvaná káratelka, nikoho to nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.14 19:23

@Litta Tak tady se spíš píše o tom, že se nestydí před sebou převlékat, ne, že chodí doma dlouhodobě nazí. To je, podle mě, rozdíl. U nás doma to také bylo tabu, rodiče i my jsme vždy z koupelny vycházeli oblečení. V manželově rodině je zas nahota braná bezestudu, až tak, že manžel si ještě klidně po své dvacítce povídal se svojí mámou, když se koupala. Tehdy jsem tomu nemohla uvěřit.

Osobně nemám ráda, když manžel doma chodí nahý, prostě mi to vadí, ale postupně jsem se soužitím s ním naučila aspoň proběhnout po bytě z koupelny beze studu. Pro děti je to úplně přirozené, naopak je pro ně záhadou, proč by se některé věci na veřejnosti nedělají, jak jim začínáme vysvětlovat. :think: Zrovna na jejich příkladu vidím, jak je ten svět ve spoustě věcí vlastně naruby.

• Citovat
  • Upravit
2660
22.10.14 19:28
@Litta píše:
@BohunkaP Nechápu, jak si můžeš dovolit jít proti tomu, že nehodlám svým dětem vystavovat svou nahotu a penis jejich otce. Budu ráda, když si mě přestaneš všímat, jsi samozvaná káratelka, nikoho to nezajímá.

Mě to třeba zajímá a souhlasím s Bohunkou. Něco se zdá být na tom, že několikrát opravdu velice hrubě popisuješ (fuj) a přeháníš věci, které nemají s malými dětmi převlékajícími se v MŠ do pyžamka pranic společného. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
22.10.14 19:30
@Litta píše:
Mně to prostě přijde divné. Představa, že sedíme u večeře, máma se přilepí holým zadkem k židli, táta se poškrábe na koulích a starší sestra se zvedne od stolu pro skleničku a zhoupnou se jí prsa. Jako k čemu toto?! :lol: Není slušnost a ohleduplnost se oblíknout aspoň do toho trika a kalhotek? :nevim:

Ale tady přece nikdo nepsal o tom, že sedí společně u večeře nazí :roll:, zbytečně do ženeš do extrému. I my se doma normálně před dětmi převlékáme, dokonce se s nima společně koupeme, děti to mají rády. Nevidím v tom problém, nebudeme se s nima koupat do 15 :) a zatím to jsou děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
22.10.14 19:33

@Delfínek.W Nemravné by bylo, kdyby si děcka nahatá hrála celé dopoledne. Na tom, že je učitelky při převlíkání do pyžama neseparují a třeba je nechají nahaté chvíli proběhnout, nevidím nic špatného nebo morálně závadného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
22.10.14 19:33
@Levandule121 píše:
věci, které nemají s malými dětmi převlékajícími se v MŠ do pyžamka pranic společného. :think:

Jako v ostatních diskusích se postupně od hlavního tématu vzdalujeme, na posledních stránkách se to jen hemží zmínkami, že doma před dětmi také projdete nazí. Tak jsem na to reagovala, protože o dětech v MŠ nevím víc než napsala zakladatelka a situaci si tak stejně moc dobře představit nedokážu. Já se nikdy nesvlékala ani ve školce. Jen vzájemně s kamarádkou na záchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí