Nahota ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7745
22.10.14 13:25

My jsme se na táboře koupali v potoce všichni nahatí i s vedoucíma. Dneska by je asi zabásli. :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
22.10.14 13:26

@lleennttiillkkaa muj muz treba videl zenske prirozeni poprve ve skolce, tedy na zivo, holcicka s jiste komunity jsim ji v lese ukazovala :mrgreen: pak si tedy jeste pockal…ale mame doma jednu knihu, jejiz nazev zni, vsechno co potrebuji znat jsem se naucil v materske skolce :palec:

• Citovat
  • Upravit
36556
22.10.14 13:27
@Regina Hero píše:
mně taky ne… kdyby je paní učitelka donutila svléknout a běhat po herně a hrála jim k tomu na klavír, to by mi už divné přišlo…

Jo, to by bylo trochu divný. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
22.10.14 13:29

Me to u prevlikani tede nic divneho neprijde. Ucitelky maji na starost 30 deti, z toho minimalne 20 deti tam spi a ty se jdou prevliknout a ucitelky mezi tim pripravuji ty zbyle deti k odchodu domu po O. Takze to ze tam s pyzamkzly pobyhaji se proste stat muze.

Jen bych teda rada dostala radu - jak to mam delat se sourozenci :-D Asi jsem tupl nemrava protoze se spolu koupou a nahaty :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36556
22.10.14 13:30

Jinak pobíhání s pyžamkem v ruce je v pohodě. :lol: Nemravný je nátlak na děti, aby byly nahé, obvykle se skrytým motivem. Není bohužel úplně výjimečné, že se to v nějakých kroužcích děje - s jemným nátlakem: je to přirozené, dělají to všichni, nejsi nějaká divná, když se stydíš? Ale to se týká spíš starších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
22.10.14 13:31

Syn 3,5 roku před měsícem pobíhal nahatý ještě v brouzdališti v ZOO :oops: :oops: A nebyl sám, pobíhaly tam asi 3 podobné děti. Pak teda jeden chlapeček, asi 8 let, ten už mi na naháče přišel pravda trochu velkej, byl v trenýrkách a když si je total zmáchal, tak potom šel taky do naha a nikdo se nad tím vůbec nepozastavil. :palec: Kdyby to bylo na místě, kde chodí úchylové, dala bych mu plavečky, ale v ZOO…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
22.10.14 13:32
@MartinaIrena píše:
Syn 3,5 roku před měsícem pobíhal nahatý ještě v brouzdališti v ZOO :oops: :oops: A nebyl sám, pobíhaly tam asi 3 podobné děti. Pak teda jeden chlapeček, asi 8 let, ten už mi na naháče přišel pravda trochu velkej, byl v trenýrkách a když si je total zmáchal, tak potom šel taky do naha a nikdo se nad tím vůbec nepozastavil. :palec: Kdyby to bylo na místě, kde chodí úchylové, dala bych mu plavečky, ale v ZOO…

jj, do ZOO choděj akorát zoofilové, tam je to v pohodě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
22.10.14 13:33

@Fíková :lol: :lol: Jsem vyprskla smíchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
22.10.14 13:33

Záleží na okolnostech. :nevim: V rámci toho převlíkání, jak psaly holky, to bych neřešila. Prostě jsou rozjařený a běhaji, protože ví, že pak musí zalehnout a být v klidu. Jako cílená aktivita už by mi to divný přišlo.

Může být i hůř. Ve vedlejší obci se na jednom výletě ZŠ hrála hra „chodí pešek okolo“ v patřičně upravené verzi. To by s tebou asi seklo. A právem, to byl teprve hukot. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
22.10.14 13:34
@Fíková píše:
jj, do ZOO choděj akorát zoofilové, tam je to v pohodě. :lol:

:mrgreen :lol: :lol: :

• Citovat
  • Upravit
6525
22.10.14 13:36

Holky a utkvěl vám v mysli nějaký školkový pipík? :mrgreen: Mě teda ne. Evidentně mi to nepřišlo ani nemravný, ani zajímavý natolik, abych si to zapamatovala… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
22.10.14 13:36

@Delfínek.W popisuješ to jak kdyby je učitelky schválně nechávaly běhat nahaté, což se mi teda nezdá. :nevim: U nás v MŠ se taky samozřejmě stane, že někdo běží nahatý, ale když si toho všimneme, hned řekneme ať si nasadí spodní prádlo. Každopádně se ještě nestalo, že by se nad nahatým kamarádem jiné dítě pozastavovalo, ukazovalo na něj nebo něco podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
22.10.14 13:39

Zakladatelko, a ty s dětmi nechodíš na bazén? Nebo to se sprchujete oblečení? Případně chodíš jedině i s tatínkem, aby syn chodil s otcem a dcera s matkou? Nebo jak?

Samozřejmě, pokud by to bylo tak, že děti dojdou do školky, svléknou se a nahé si hrají, tak to je úchylné, divné, a předpokládám, že se to nikde neděje.

Ale při převlékání na spaní je to naprosto normální. Syn, když se svlékne, tak blbne a trvá mu, než se oblékne do spacího… a totéž je v té školce, ne?

A popravdě, je dobře, že si děti od malička zvykají na nahotu. Nebo se snad mají stydět? Chceš v nich vyvolat nějaký pocit studu z nahoty, že budou mít pak problém třeba i při tom sprchování na bazéně? Nebo v sauně např.? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
22.10.14 13:39

… jinak nahota u malých dětí mě nijak nepohoršuje, ale je pravda, že na veřejných místech jako je koupaliště, nebo různá brouzdaliště v zábanvných parcích můžou přitahovat i „úchyláky“. Já osobně mám dvě dcerky (4,5 a skoro 2 roky) a při myšlence, že by se na ně někdo takový díval, mě mrazí. Takže pokud jsme někde na veřejnosti, tak prostě mají spodní díl plavek, nebo kalhotky či kraťasy(když jsem nebyla připravená, že se budou koupat), ale pokud jsme na zahradě, nebo se zmámými na dovolené, prostě v uzavřeném kolektivu známých osob, tak jsou všechny děti nahaláči, Ať to jsou holky, kluci a je jim 6 nebo rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
22.10.14 13:40

@Fíková
Hele nehcete si se sisi prohodit ty profilovky zpet? Delate mi v tom chaos!!!

K tematu… to mi nevadi, prevliknout se musi a udrz decko v klidu :roll:. Vadilo mi, kdyz jsem na zahrade jine skolky videla v lete litat zcela nahe deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí