Nahota ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
22.10.14 13:17
@Regina Hero píše:
Myslíš jako při převlékání do pyžam? Co ti přijde tak strašného na dětech v kalhotkách a slipech? U nás si tedy na spaní spodní prádlo nechávají…

Jsou uplně nahaté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
22.10.14 13:18
@Delfínek.W píše:
Ahoj maminky je normální když nechávají paní učitelky běhat děti před odpočinkem nahaté? Kluci i holky společně. :cert: Mě to teda přijde jako nehorazné a nemravné i když jsou to děti. Nebo mám jen zastaralý názor a je to normální a běžné? Děkuji za odpovedi.

a to si představ, že já si ve školce ukazovala se spolužákem pindíka a pinďulu.
Nějak si nedokážu představit, jak jinak by se převlíkaly do pyžámek. Mimochodem nevím jak teď, ale za mých mladých let jsme se celý první stupeň převlíkali společně na tělocvik. Pravda, tam nešlo o úplnou nahotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
22.10.14 13:19

Aha takže je to asi uplně normální. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.10.14 13:19
@Fima píše:
@Regina Hero U nás se svlékají úplně. Nicméně ani tak mi to divné nepřijde. :mrgreen:

mně taky ne… kdyby je paní učitelka donutila svléknout a běhat po herně a hrála jim k tomu na klavír, to by mi už divné přišlo…
Jinak na bazéně jsme při sprchování a převlékání nahatí všichni, kluci, holky a jejich maminky… a taky mi to nepřijde divné ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
22.10.14 13:20
@Delfínek.W píše:
Jsou uplně nahaté.

Myslím, že to moc řešíš…ono se nic nestane neboj.. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
22.10.14 13:20
@Regina Hero píše:
Myslíš jako při převlékání do pyžam? Co ti přijde tak strašného na dětech v kalhotkách a slipech? U nás si tedy na spaní spodní prádlo nechávají…

to u nas ne…jsou nazi a pobihaji tam a je jim casto videt az do krku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3355
22.10.14 13:21
@Delfínek.W píše:

Jo, nahota je normální, tak jsme se narodili, a děti by měli vědět že jsou na světě hoky a kluci :lol:…a proč tak šílíš? Určitě nevidí nahého člověka poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
22.10.14 13:22
@Regina Hero píše:
mně taky ne… kdyby je paní učitelka donutila svléknout a běhat po herně a hrála jim k tomu na klavír, to by mi už divné přišlo…
Jinak na bazéně jsme při sprchování a převlékání nahatí všichni, kluci, holky a jejich maminky… a taky mi to nepřijde divné ;) :D

ne uz mi prijemne neni vubec, nepotrebuji se divat na rizne styly umyvani si vselijakych partii..

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
@Delfínek.W píše:

Je to normální..hele u nás dokonce naháči běhali do šatny pro věci do skřínky, když něco zapomněli. :)

• Citovat
  • Upravit
1166

@Delfínek.W Jinak zakladatelko, čekáš teď druhé dítě. Netuším co máte doma a co čekáte, ale vem si, že bys měla pak doma páreček. Taky by ti přišlo nemravné a nehorázné, kdyby v létě řádili na zahradě v bazénku nahatí? Nebo je nenecháš společně koupat ani ve vaně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shellmyska

Nemravne? Nehorazne? Fiiiha…to teda koukam.

My se jako skolkove deti koupaly v bazene nahati i s klukama a pamatuju si to dodnes. Bylo to skvely. Jsou to deti, nejak nerozumim tomu, proc jim nepriznat take pohlavnost.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
@Regina Hero píše:
Jinak na bazéně jsme při sprchování a převlékání nahatí všichni, kluci, holky a jejich maminky… a taky mi to nepřijde divné ;) :D
to uz mi prijemne neni vubec, nepotrebuji se divat na ruzne styly umyvani si vselijakych partii..

Příspěvek upraven 22.10.14 v 13:24

• Citovat
  • Upravit
6525
22.10.14 13:23
@Delfínek.W píše:
Ahoj maminky je normální když nechávají paní učitelky běhat děti před odpočinkem nahaté? Kluci i holky společně. :cert: Mě to teda přijde jako nehorazné a nemravné i když jsou to děti. Nebo mám jen zastaralý názor a je to normální a běžné? Děkuji za odpovedi.

Jediné co mi přijde divné je, že pobíhají a že je učitelky neusměrní. Řešit nahotu tak malých dětí mi přijde docela úsměvné.
A až budeš chodit s dítětem na plavání a budeš s ním chodit do šatny podle pohlaví rodiče, tak jak to budeš dělat, když uvidí naháče ve sprše? :mrgreen:
Máš opravdu prudérní a zastaralé názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
22.10.14 13:24
@Delfínek.W píše:

ano, přijde mi to úplně normální.

Nahota sama přece také není nemravná - jak můžeš takovou kategorii použít? Mranost a nemravnost dodává nahotě obsah- který je u dětí předškolního věku mimo.

Děti, které v určitém věku už pociťují stud by se před ostatními nepřevlékaly.

Zkus zvážit, jestli své dítě zbyečně nezatěžuješ dospělými interpretacemi dětského chování. Děti věci vnímají jinak než y a když jim tam budeme podsouvat svoje dospělé vidění světa, můžeme jim zadělat na slušné psychické problémy.

Stud, takový ten výrazný nastupuje kolem 10-12 roku věku, a nemusíš se bát, že by ho děti nezažily jen proto, že si na nahotu ve školce zvyknou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.10.14 13:24
@Delfínek.W píše:
Jsou uplně nahaté.

a mají se převlékat jak? :think: myslíš, že učitelky v mš jsou pedofilní a potřebují se dívat či co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí