Nahrávala si hovory

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.4.11 00:02

Nahrávala si hovory

Dneska jsem se dozvěděla, že si bratrova žena, kterou jsem považovala za docela milého člověka, nahrávala telefonní hovory, které se mnou vedla. Nešlo snad o nic zásadního, ale občas jsem se jí svěřila s nějakým trápením a ona to pak pouštěla jiným lidem. Dnes mě na to upozornila má příbuzná a at´si dám prý na ni raději pozor, že je to nechutné. Vůbec nevím, co si mám o takovém chování myslet, jsem z toho úplně mimo. Nedopustila se ona dokonce nějakého přestupku? Minimálně si myslím, že se něco takového nedělá…Vůbec nevím, jak se k ní mám ted´chovat.
Omluvte, prosím, že se schovám za anonym, ale opravdu se po tom necítím dobře.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22.4.11 00:06

Myslím, že tím určitě nějaký zákon porušila.
No fuj, to je svině!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.11 00:09

Já ale nechápu, proč to udělala. Vždyt´mezi námi nejde ani o moc ani o peníze…kvůli tomu se lidi přeci chovají divně, ale normální lidi mezi sebou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.11 00:11

Jsem z toho fakt hodně špatná. Někomu se svěřovat a pak se tohle dozvědět.

• Citovat
  • Upravit
8911
22.4.11 00:17
Anonymní píše: …Vůbec nevím, jak se k ní mám ted´chovat…

Zeptala bych se jí na to napřímo. Taky to nemusí být pravda… :nevim:

Jinak tohle se nedělá jen kvůli moci či penězům, ale třeba také kvůli vlastnímu pocitu důležitosti. Ale hnus je to teda fialovej… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.11 00:23
Wiolla píše:

Jinak tohle se nedělá jen kvůli moci či penězům, ale třeba také kvůli vlastnímu pocitu důležitosti. Ale hnus je to teda fialovej… :poblion:

Pravda to bohužel je. To už vím. Upřímě už se sní snad nechci ani bavit, strašně mě zklamala, jako člověk.

• Citovat
  • Upravit
ynax1
22.4.11 07:33
Anonymní píše:
Wiolla píše:

Jinak tohle se nedělá jen kvůli moci či penězům, ale třeba také kvůli vlastnímu pocitu důležitosti. Ale hnus je to teda fialovej… :poblion:
Pravda to bohužel je. To už vím. Upřímě už se sní snad nechci ani bavit, strašně mě zklamala, jako člověk.

chápu, že se s ní bavit nechceš, ale já bych na ní vlítla a pěkně jí to vytmavila. Když nic neuděláš, ve finále se to otočí proti tobě, protože kdyžs se s ní bavit nebudeš, nakonec budeš TA divná ty, protože „naše Mařenka“ je přeci skvělá

• Citovat
  • Upravit
1653
22.4.11 08:11

ach jo, kdyz uz se dejou takove veci v rodine,tak co pak mame ocekavat od uplne cizich lidi.. ten clovek neni zdraveho rozumu :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
22.4.11 08:17
Anonymní píše:
Dneska jsem se dozvěděla, že si bratrova žena, kterou jsem považovala za docela milého člověka, nahrávala telefonní hovory, které se mnou vedla. Nešlo snad o nic zásadního, ale občas jsem se jí svěřila s nějakým trápením a ona to pak pouštěla jiným lidem. Dnes mě na to upozornila má příbuzná a at´si dám prý na ni raději pozor, že je to nechutné. Vůbec nevím, co si mám o takovém chování myslet, jsem z toho úplně mimo. Nedopustila se ona dokonce nějakého přestupku? Minimálně si myslím, že se něco takového nedělá…Vůbec nevím, jak se k ní mám ted´chovat.
Omluvte, prosím, že se schovám za anonym, ale opravdu se po tom necítím dobře.

Kdyby mi chtěl někdo pustit záznam hovoru, který s někým vedl po telefonu, tak si ho neposlechnu, řeknu dotyčnému, ať se jde léčit a jdu pryč. Nechápu, jestli to někdo vyslechl do konce.

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
22.4.11 08:22
Anonymní píše:

to je teda ale opravdu nechutne a divne..to jsem nikdy neslysela,ze yb tuto neko delal…co z toho ma???verim,ze jsi se v ni jak v cloveku hodne zklamala.envim co na to rict,byt tebou,tak bych se ji na to zeptala az bude nejaka prilezitost…treba to ani enni pravda-pokuid ano,tak se ti stejnak asi neprizna..ale uz bych se ji byti tebiu s nicim nesverovala,urcite mas kamaradky,ktere te vyslechnou ,poradi…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.11 08:23
sieta.m píše:
Anonymní píše:
Kdyby mi chtěl někdo pustit záznam hovoru, který s někým vedl po telefonu, tak si ho neposlechnu, řeknu dotyčnému, ať se jde léčit a jdu pryč. Nechápu, jestli to někdo vyslechl do konce.

Ta záležitost je už trochu starší, já jsem se to dozvěděla až včera. Řekla mi to příbuzná, která právě bratrovu ženu asi prokoukla dřív a už poměrně dlouho se sní nějak nekontaktuje. Jáí byla v podstatě jediná, která se furt snažil jí brát a komunikovat s ní. A nakonec se dozvím tohle. Já jsem totiž v podstatě strašně důvěřivej blb, kterej si na lidi začne dávat pozor teprve, až ho zklamou. Měla bych to dělat obráceně, začít lidem věřit, až je poznám…(

• Citovat
  • Upravit
3727
22.4.11 08:30

Ahoj,

to je tedy hodně smutná zkušenost :roll: Já bych se jí na to určitě zeptala a řekla bych jí svůj názor… a dál bych s ní už nekomunikovala. Dál bych se o tom ale nikde nebavila, čím víc se s hov… maže, tím víc smrdí… Tohle vyšumí a zapomene se. Navíc, každý si určitě udělala úsudek sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
22.4.11 08:36

zeptala bych se ji co tím chtěla dokázat :roll: a nebo se take mužeš dozvědět že to cele neni pravda a ten kdo tě na to upozornil si to vymyslel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
22.4.11 08:38

A bratrovi to taky pouštěla?
Chápu, že s ní nechceš mluvit. Nechápu kohokoliv, kdo by něco taového poslouchal? Proč by jí lidi, kterým to pustila neřeli, že je magor?
Jen by mě zajímalo, proč to dělala. Jestli je nějak psychicky nemocná? :nevim: No něaký problém mít musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.11 08:40

Pravda to je, ona totiž je tak hloupá, že jeden z těch hovorů dokonce přeposlala…Prostě síla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová