Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
Pravda to je, ona totiž je tak hloupá, že jeden z těch hovorů dokonce přeposlala…Prostě síla.
jeste,ze preposlala aspon pravda je venku
Taky nechápu,jak někdo může bejt takovej a ještě ktomu když je to v rodině
Jinak podle toho co si myslim Tě chtěla u těch lidí kterým to pouštěla zošklivit(nevím jak jinak to napsat)-prostě tě chtěla pomluvit a udělala to tímhle způsobem.Akorád bych se bála,aby to třeba nedala poslechnout tomu dotyčnému o kterém jste třeba mluvili ![]()
VandaV píše:
Taky nechápu,jak někdo může bejt takovej a ještě ktomu když je to v rodiněJinak podle toho co si myslim Tě chtěla u těch lidí kterým to pouštěla zošklivit(nevím jak jinak to napsat)-prostě tě chtěla pomluvit a udělala to tímhle způsobem.Akorád bych se bála,aby to třeba nedala poslechnout tomu dotyčnému o kterém jste třeba mluvili
O nikom jsme snad ani nijak zvlášt´nemluvily. Mně se tenkrát zabil blízký člověk a cítila se opuštěná, tak jsem se jí prostě svěřovala, protože ona jediná projevovala zájem. Ted´už asi chápu proč…Nejradši bych jí dala pár facek…Fakt hyena…
sieta.m píše:Anonymní píše:Kdyby mi chtěl někdo pustit záznam hovoru, který s někým vedl po telefonu, tak si ho neposlechnu, řeknu dotyčnému, ať se jde léčit a jdu pryč. Nechápu, jestli to někdo vyslechl do konce.
Dneska jsem se dozvěděla, že si bratrova žena, kterou jsem považovala za docela milého člověka, nahrávala telefonní hovory, které se mnou vedla. Nešlo snad o nic zásadního, ale občas jsem se jí svěřila s nějakým trápením a ona to pak pouštěla jiným lidem. Dnes mě na to upozornila má příbuzná a at´si dám prý na ni raději pozor, že je to nechutné. Vůbec nevím, co si mám o takovém chování myslet, jsem z toho úplně mimo. Nedopustila se ona dokonce nějakého přestupku? Minimálně si myslím, že se něco takového nedělá…Vůbec nevím, jak se k ní mám ted´chovat.
Omluvte, prosím, že se schovám za anonym, ale opravdu se po tom necítím dobře.
Přesně, moc nechápu ty lidi, kteří si to klidně poslechli, vždyt to taky není úplně fér, mohli jí poslat do háje????
Nicméně ke švagrové bych šla, velmi slušně ale důrazně bych požadovala vymazání hovorů- před tebou, a jako člověk by u mě skončila, to předpokládám u tebe taky.
Je to hrozně zvláštní,je to ten typ, co se tváří jako hrouně hodná, milí kamarádka ale vrazí ti dýku do zad.
Je to na pár facek, ale tu radost jí neudělej
.
Určitě ale ta osoba není normální, podle mě na tebe žárlí, nebo ti něco závidí, nebo nevím...........Proč by to dělala? Jedině škodit ti z nějakýho důvodu, podle mě tohle dělaj zakomplexovaný chudáci
, nebo je psychopat......
Já nevím, kumu všemu to pustila. Člověk, opd kterého jsem se to dozvěděla, se s ní už dlouho nebaví a prý ji poslal do pr… Ona se s ní ta příbuzná nebavila moc ani předtím, tak mě napadlo, jestli se jí tak nechtěla zavděčit a se zlou se potázala…
Ale komu dalšímu to pouštěla a tak, to nevím. Já už se s ní ani bavit nebudu. Ona mi zase určitě zavolá a mile se zeptá, kak se máme a co je novoho…
Já když se nad tím tak zpětně zamyslím, tak mi dochází, že ona vyloženě vyhledává „senzace“.Když se někdo rozvádí, rozchází, nebo umře, tak je tam a furt by to rozebírala a radila a vyzvídala.
Já si, husa, tenkrám myslela, že mi chce vyjádřit podporu. Ale ted´s odstupen času vidím, že ji to prostě baví, jak se někde něco děje, tak je ve svým živlu.
ynax1 píše:Anonymní píše:chápu, že se s ní bavit nechceš, ale já bych na ní vlítla a pěkně jí to vytmavila. Když nic neuděláš, ve finále se to otočí proti tobě, protože kdyžs se s ní bavit nebudeš, nakonec budeš TA divná ty, protože „naše Mařenka“ je přeci skvěláWiolla píše:Pravda to bohužel je. To už vím. Upřímě už se sní snad nechci ani bavit, strašně mě zklamala, jako člověk.Anonymní píše: …Vůbec nevím, jak se k ní mám ted´chovat…Zeptala bych se jí na to napřímo. Taky to nemusí být pravda…
Jinak tohle se nedělá jen kvůli moci či penězům, ale třeba také kvůli vlastnímu pocitu důležitosti. Ale hnus je to teda fialovej…
No to je síla.
Měla bys ji ale důrazně upozornit, že jde o trestný čin (ne jen nějaký přestupek)!!
Odposlechy mobilních telefonů zakazuje přímo Listina základních práv a svobod článek 3 (Ústava ČR - nejvyšší právní norma v našem právním řádu).
Odposlouchávat můžou jen lidé pověření, a z důvodu podezření na trestní čin - velmi stručně řečeno.
Já teda nemám právnické vzdělání, ale myslím, že i neoznámení trestního činu je trestní čin…Nechci tě strašit, ale bacha, ať se to ještě neobrátí proti tobě.
s mojí povahou bych na ni vlitla a pěkně ji to vytmavila když těd máš jistotu že je to pravda , a nebo až bude zase volat a vyptávat se ..tak bych se zeptala a už nahráváš mužu mluvit
pak bych to položila
Zákon porušila a podala bych na ní trestné oznámení.Pokud je někde hovor nahrávám i když voláš třeba na mobilního operátora tak musíš souhlasit a nebo musíš být upozorněna na nahrávání hovoru.
Nevim jestli bych jí šla nejdřív rozbít hubu a pak to nahlásila
a nebo naopak,ale pěkně bych jí to osolila ![]()
To si hraje na zuřivého reportéra nebo co?
no to snad není možný, to by mě ani ve snu nenapadlo, že toho je někdo schopný.
Bych na ní asi bez pardónu vlítla
Z některých lidí se mi zvedá žaludek a nemusím je ani znát. Jen si opět beru ponaučení, že člověk musí být stále obezřetný.
Přeji ať se vše vyřeší k tvé spokojenosti ![]()
a pouční s toho plyne že svěřovat se někomu je hloupost.Nikdy se nikomu nesvěřuju
se vsichni poslednidobou zblaznili…
na margo toho trestneho cinu… svuj telefon odposlechnout muzes, cizi ne…
hele bez si s ni prromluvit, prinejhorsim to skonci u facky… kdyzjste nerozebirali nic vaznyho tak neni co resit, krome toho ze je tak trocha blba…
tak tohle je fakt mazec, ja byla nestastna ze nemam zadne konicky tak jsem si asi prave jeden nasla ![]()
akorat ty zvasty co kecam do telefonu by asi nikoho ze znamych nezajimali
![]()
Ale kdybys jí nafackovala a pak šla podat trestní oznámení, tak pak můžete jít rovnou spolu. ![]()
A co někde bokem pustit informaci, žes na ní podala trestní oznámení. Ať se chvíli smaží. ![]()