Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj holky, mam 15m holcicku, vzdycky jedla dobre, az moc
, ale posledni tyden odmita obedy, prestoze sklenicky ma porad stejen, zadan nova prichut, ovocne presnidavky dopoledne a jogurtu odpoledne ji jen kousek - 1/2-2/3 kelimku..vecerni aksi sni,a el en vsechnu a ne s velkym nadsenim..jedla by jen rohliky a susenky, ale taky ne tak moc jako driv..no a zloutek, ten do ni nedostanu nikdy, za celou dobu snad jen 3×..bojim se, aby mela dost zivin..ted ji rostou trojky a ctyrky, to je v pusince videt, myslite, ze by to mohlo byt zpusobene tim?nemate podobne zkusenosti?moc dekuju.
ahojky,
já myslím, že to může být těmi zuby. mě starší taky vždycky na pár dní přestala jíst když se klubaly zuby. u těch posledních stoliček ještě k tomu byla děsně protivná, takže super:) teď už má naštěstí všechny venku, ale zase začly růst té mladší
no a když už má 15M co takhle pomalu zkoušet normální jídlo místo skleniček, třeba potřebuje jen změnu.
no, to jsme taky chtela, varili jsme vsecko mozny, ale to odmita ejste vic..ach jo.
Myslím si,že není třeba si dělat velké starosti.Źádné zdravé dítě neumře hlady vedle plného talíře.Tím se řídím já.
Adámek už několikrát prostřídal období,kdy jedl hodně s obdobím,kdy nechtěl vůbec nic.S těmi zoubky to může souviset.Já bych ji do jídla nenutila.