Najednou nejí

P.
2302
18.11.09 13:26

Najednou nejí

ahoj holky, mam 15m holcicku, vzdycky jedla dobre, az moc :-), ale posledni tyden odmita obedy, prestoze sklenicky ma porad stejen, zadan nova prichut, ovocne presnidavky dopoledne a jogurtu odpoledne ji jen kousek - 1/2-2/3 kelimku..vecerni aksi sni,a el en vsechnu a ne s velkym nadsenim..jedla by jen rohliky a susenky, ale taky ne tak moc jako driv..no a zloutek, ten do ni nedostanu nikdy, za celou dobu snad jen 3×..bojim se, aby mela dost zivin..ted ji rostou trojky a ctyrky, to je v pusince videt, myslite, ze by to mohlo byt zpusobene tim?nemate podobne zkusenosti?moc dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1283
18.11.09 13:32

ahojky,

já myslím, že to může být těmi zuby. mě starší taky vždycky na pár dní přestala jíst když se klubaly zuby. u těch posledních stoliček ještě k tomu byla děsně protivná, takže super:) teď už má naštěstí všechny venku, ale zase začly růst té mladší :roll: no a když už má 15M co takhle pomalu zkoušet normální jídlo místo skleniček, třeba potřebuje jen změnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
18.11.09 13:38

no, to jsme taky chtela, varili jsme vsecko mozny, ale to odmita ejste vic..ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
18.11.09 20:52

Myslím si,že není třeba si dělat velké starosti.Źádné zdravé dítě neumře hlady vedle plného talíře.Tím se řídím já.

Adámek už několikrát prostřídal období,kdy jedl hodně s obdobím,kdy nechtěl vůbec nic.S těmi zoubky to může souviset.Já bych ji do jídla nenutila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí