Najednou nespí - proč?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
20.2.14 18:40

Najednou nespí proč?

Dobrý den prosím Vás už vážně nevím jestli je to normální. Můj syn vždy krásně spával usnul sám a ze dne na den změna. Přes den skoro vůbec nespí a večer trvá někdy i tři hodiny než ho uspím musím ho hladit. Vdím, že se mu chce spát šudlá se jenže nepoleží chvíly v klidu naučil se sedět a ted nepoleží když ho držím tak řve. Zatím nemá žádné zuby ikdyž ho to delší dobu trápí a už je i vidím ale jen pod dásněmi, dost slintá tak myslíte že to můžou být zuby? Někdy když mu to namažu je v klidu a hned zaspí a někdy nepomůže nic. Nevíte čim by to mohlo být nebo jak ho naučit zase spát samotného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lo
6285
20.2.14 18:44

Přestal spát přes den? Podle mě je večer přetažený a nemůže zabrat..nejprve bych se soustředila na navrácení denního spánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.2.14 18:47

Spí dopoledne tak půl hodky a akorát třeba hodku v kočárku ale jinak nemůže zabrat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
20.2.14 18:52

Nevím, kolik mu je, ale můj roční potřebuje denně tak 2,5 - 3 hodiny. Dnes měl jen 1,5 hodiny a já věděla, že večer bude zle. Usíná sám v postýlce, nikdy nepláče. Dnes ale u usínání poplakával, ani mlíko na noc mi nechtěl pít, byl už přetaženej. Naštěstí usnul za nějakých 10 minut sám, ale když spí přes den déle, usínání večer je bez chyby.
Ale každé dítě je jiné, nicméně u nás platí - kvalitní spánek přes den, rychlý usnutí na noc ( usne za 5 minut )
Už se mi i stalo, že byl tak přetažený, že jsme musela uhoupat v náručí. Proto vím, že denní spánek je důležitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
20.2.14 19:03

A kojíš? S tebou v posteli neusne? Spánek se u dětí mění, to je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
20.2.14 19:11

@Luussyndaa Není po očkování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
20.2.14 19:13

Myslím, že za to můžou zoubky.. navíc, když je dětem úzko a bolí je něco, tak prostě chtějí u sebe maminku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wra
1914
20.2.14 19:37

Já bych se přidala k tomu dennímu spánku. píšeš, že se naučil sedět, takže to mu nejspíš bude ještě míň než rok, a to je 1,5 hodiny opravdu sakra málo :nevim: jinak zuby to můžou být taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
20.2.14 20:02

Čím líp spí přes den, tím líp bude spát v noci. a k tomu zuby, to je jedno s druhým.. můj 13m syn spí přes den jen v kočárku, doma neusne, ale nedovedu si představit, že by nespal přes den 8o

• Citovat
  • Upravit
21
20.2.14 22:51

Má 7 a půl měsíce. Dnes usínání byla zase hrůza měl úplně záchvat pláče já už nevěděla co mám dělat. Já vím že by měl přes den spát ale jak ho donutit. Je nevrlý nervní vždy by spal aúplně všechno rve děsně do pusy ale nezaspí v mém naručí je v klidu ale nezaspí a v posteli se mnou je to samý co v postýlce furt se točí a leze ale spánek nic. :-( Už jsem fakt děsně unavená doufám že se brzo dostane do svého rytmusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
21.2.14 07:05

@Luussyndaa Zkus mu dát Panadol, jestli se uklidní a zaspí. Pokud ano, tak budeš vědět, že má fakt bolesti a nejspíš zoubků. Pokud ani to nezabere, bude nejspíš problém jinde a řešila bych to s Dr a nebo třeba s homeopatem. Co to očkování, neměl teď někdy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.2.14 09:54

Ne očkování měl už dávno a ve čtvrtek jdeme k doktorce tak snad to do té doby nějak přižiju. Panadol jsem dala asi dvakrát když fakt nemohl usnout a pomohlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
21.2.14 10:16

@Luussyndaa to jsou 100% zuby. Nase mala dela presne to co pises. My uz mame pet zubu a je ji 11 mesicu. Jestli mu zabral panadol, tak ho urcite neco bolelo a zklidnil se tim. U nas to trvalo vzdycky tak tyden. Byla hodne nervozni, nespala, ani v noci ani pres den, uspavani hruza. Chtela byt jen u me. Nehla se ode me. Olivie ale usla aspon na rameni nebo v kocarku. Pak zuby vylezly a bylo to zase nachvili v klidu. My jsme meli i kolikrat teploty. Blby je ze s temi zuby si clovek neni jisty nikdy do te doby nez vyrostou. Jestli je vidis tak uz to nebude trvat dlouho. Nasi malou trapilo prave nejvic to proriznuti. Tak tri dny byla protivna a pak jsem je uvidela pod dasnickou. Pak teprve jsem si byla jista ze jsou to zuby. Tak pevne nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.2.14 20:47

Ahoj holky, tak jak to tady tak čtu, máme asi uplne stejný problém jako Luussyndaa. Mám chlapečka sedm a půl měsíce. Do půl roka usínal krásně přes den i večer a v půl roce jako když praští a najednou nechce spát. Nejdřív jen přes den, ale teď už i večer. Pořád sebou mele, kope nohama, točí se na bříško, chytá se za šprušle postýlky… a únavou u toho brečí. Vůbec neni schopnej se uklidnit. Přijde mi, že je to tím, že má najednou tolik možností, všechno vidí, slyší, umí se už hodně hýbat… Klidně se tam bude takhle mučit dvě hodiny. Když usne, už spí v poho, ale to usnutí je nadlidský úkol. Nemáte typ, jak ho naučit se sklidnit? :-) Díky moc.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
21.2.14 23:02

Ja mam 13 mesicniho kluka a do jeho 10 mesice bylo spani horor…spal dvakrat pres den a pak mi frcel do pulnoci a spat nechtel a pak se kazdou pul hodinu budil, chvili po desatem mesici zacal chodit tak jsme zrusili odpoledni spani a zacali jsme s vecenimi rytualy…vecerni mliko, sucha plena, pyzamo a dudlik (ma ho uz jen na spani a jakmile ho dostane je to pro nej Signal spat ) a v 8 hodin jde s tatou do postele a za dve minuty je tuhej

ted je to tak ze spi 20:00-8:30 ale uz nechce spat pres den vcera vubec a dneska jen 15 minut ale zato spi celou noc a budi se jen na mliko a caj

taky nam pomohlo hodne zatemnit mistnost a netopime v loznici a poradne vyvetram

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí