V noci se budí otočením

259
18.2.14 12:15

V noci se budí otočením

Ahoj holky, poraďte jak na malého (7,5 měsíce). V noci se vzbudí tím, že se přetočí na bříško. Pak si klekne na všechny čtyři a kňourá. Jdu k němu, přetočím zpět, dám dudáka a na hodinu je klid. Takhle je to už asi měsíc každou noc. Vstávám k němu tak desetkrát. Jinak krmím dvakrát za noc. To když po přetočení neusne, znamená to, že chce pít. Jen mě zajímá, kdy se to třeba zlomí. Nebo kdy začne spinkat na bříšku, aniž by se při přetočení vzbudil. Stejné je to i s uspáváním. jdu k němu snad dvacetkrát během půl hodiny. Abych ho přetočila zpět na záda a pak už je tak vyčerpaný, že usne. Díky za rady,–)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
18.2.14 12:19

:mrgreen: Normálka.. Pak bude ze spaní lézt, pak chodit, pak mluvit atd. atd… Srovná se to samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
18.2.14 12:20

Normálka? tak super,–)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
18.2.14 12:21

Malej to dělal asi 14 dní a pak se naučil spát na bříšku… Jinak samozřejmě leze ve spánku a tak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
18.2.14 12:23

Nejsi v tom sama, naše malá (8 měsíců) se sice umí přetočit ze zad na bříško i zpět. Je zvyklá spát na bříšku, v noci se kolikrát přetočí na záda, no zpátky už se jí asi nechce…začne vřeštět jak pominutá.
Takže třeba dneska v noci jsem vstávala asi 8×, už to tak je několik měsíců, tak čekám, kdy se to zlomí. Večerní uspávaní taky hrozný, přitom přes den si usne sama. U syna to bylo úplně bez problémů. Musíme to vydržet ;) ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
18.2.14 12:24

V 10.měsících jsem přestala v noci kojit a od té doby spí v noci 12 hodin v kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
18.2.14 12:26

@andreiika to malej spal do 6 měsíců a od té doby to jde z kopce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
18.2.14 12:27

Tak já nevím, jestli k němu mám chodit, když zakňourá nebo počkat, co se bude dít. Startuju a jsem u něho na každý pípnutí:-)Má postýlku v svém pokojíčku. od naší postele tak tři metry. Dveře otevřené. Proto vždy vyběhnu, když na něj nevidím. Ale s manželem chceme, aby spal už sám v pokojíčku. To ale problém není. je zvyklý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
18.2.14 12:28

@Teruna000 tak to mně se do těch 10.měsíců budila každé 2-3hodiny. Třeba je to jen takové období, můžou trápit i zoubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259

Děti jsou nevyzpytatelné:-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672

@MiriJ nech chvíli jestli to nevyřeší sám, takhle si zvyká že kvíkne a máma je tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
18.2.14 12:32

@andreiika Ok, tak dneska to zkusím. Třeba od té chvíle bude spát celou noc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
18.2.14 12:33

@andreiika trápí ho hlad :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
18.2.14 13:01

@MiriJ
U nás bylo to samé. Navíc malá byla zvyklá spát na boku a pokud přepadla na záda nebo bříško, plakala. Vyřešili jsme to podkládáním polštářem a polohovali ji pokaždé na jiný bok. Vždycky jsme polohu měnili po kojení, které bylo 2× za noc. Jakmile se naučila sama přetáčet, sama si polštáře oddělávala a tím dala jasně najevo, že si už chce spát jakkoliv. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
18.2.14 13:20

@MiriJ u nás to bylo taky, přesně, jak říkáš. Trvalo to asi 2 měsíce, vstávala jsem třeba 15×-20,byla jsem ko.Pak jsme ho přestěhovali do pokojíčku a začali tam zavírat, takže v ložnici máme otevřeno, ale do pokojíčku je zavřeno. A pak začal spát dobře, vstávala jsem tak 2×-3×, super. Teď už spinká většinou celou noc.Bude to dobrý, zkuste mu tam jednu noc zavřít, uvidíš, třeba ho rušíte vy, jak vás slyší. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí