Nakreslit.com - podvod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
25.1.25 10:50

nakreslit.com - podvod .... recenze

Dobry den, zakladam diskuzi a zaroven varovani. jelikoz stranka nema recenze a oni sami komenty mazou, nikdo se nedozvi ze se jedna o pofiderni stranku… nechci aby naleteli dalsi lide.. ja sama jsem zaplatila zacatkem prosince za obraz ktery mel garantovani dodadani do vanoc…od te doby par vymluv a nakonec nic…zadna komunikace, zadny obraz…schrabli penize a je ticho… davejte si na ne pozor a pokud budete uvazovat o kresbe na tema simpsons vyberte si jinou firmu… obepsala jsem par lidi a nekteri jsou na tom uplne stejne jako ja..takze je to zamerny :nevim: :nevim: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11559
25.1.25 13:30

Nemá to recenze, tak raději zaplatím předem, nebo jak je to myšlený?
A jak se tak normálně člověk dostane k údajům zákazníků, kteří jsou taky postižení?
To jako obvolávám svoji bublinu a každýho se ptám?

Příspěvek upraven 25.01.25 v 17:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.1.25 17:24

Jelikoz maji stranky na fcb, tak ano, trapne jsem obepisovala kazdeho kdo tam dal mraciciho se smailika, protoze komenty mazou…a mnoho z nich potvrdilo ze nedostali… recenze jsem bohuzel zacla vyhledavat az po nejake dobe cekani… nenapadlo mne ze stranka s 3.tisici sledovani bude problemova…moje hloupost, ano…tak chci varovat lidi, kteri by chteli udelat stejnou chybu…at si davaji pozor a zjistuji si informace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.1.25 14:56

Krásný den, @lusi21 objednala jsem 3 roky zpět a v pořádku, kolem poloviny listopadu 2024 jsem objednala další a tyden na to další, 2 dorazili v pořádku. 18.12 jsem objednala do třetice s tím, že jsem tam psala ze ma byt zrzave vlasy, poslali hnědé tak jsem žádala opravu a oni že to udělají, od te doby email v lednu (asi 2.1) ze za 2 dny bude hotovo, od te doby nic… Pokud byste měly zájem spojme se na facebooku, udělám skupinu na messengeru a nahlásíme společně na ČOI. Přidejte si mě do přátel - Zuzka Mautnerová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.2.25 10:37

@Zuzakys Dobrý den, dělala jsem objednávku 13.12.2024 a od 17.1 přestali komunikovat, ráda se přidám k nahlášení na ČOI…najdete mě na fb jako Barbora Velšová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.2.25 14:46

Nakreslit.com

Dobry den. U me stejna situace jak pisete. Ja uz na coi nahlasil, tak klidne take poslete. Vysledek z coi:

k Vašemu podání zaslanému České obchodní inspekci ve věci Vašeho upozornění na server nakreslit.com si Vám dovolujeme zaslat následující vyjádření.

Vaše podání bylo po vyhodnocení jeho obsahu postoupeno k přímému vyřízení Ústřednímu inspektorátu, odboru spotřebitelského poradenství, oddělení poradenské a informační služby, které zajišťuje poradensko-informační činnost v souladu s ustanovením § 13 odst. 2 zákona č. 64/1986 o České obchodní inspekci….

Atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák