Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Rádi bychom k vánocům nakoupili našim dětem Lego kostky a vypravíme se pro ně do Německa, kvůli dojezdové vzdálenosti ideálně někam k Löbau, Oppach, Ebersbach, Neustadt..
Prosím vás, víte někdo, kde bychom zhruba v této oblasti mohli Lego sehnat? Které obchody máme navštívit? Děkuji vám ![]()
@Damael Já teda neporadím, ale v Německu žiju a Lego se mi tady teda levnější nezdá, proč to nekoupíte v Čechách?
Teda dopodrobna jsme se o to nezajímali, jen občas nás něco zaujalo a srovnali jsme cenu s ČR.
Lego vyjde v Nemecku jako u nas, spis bych rekla, ze se u nas da sehnat levneji. jinak lego je bezne v Kauflandu
Lego není v Německu levnější, třeba sparkys má e shop, tuším www.pongo.cz a tam jsou levnější ceny jak v Německu v obchodech, kor teď před vánoci. Třeba Makro loni těsně před vánoco vyprodávalo lego s obrovskýma slevama,
Neporadím, ale byli jsme tam před měsícem (jinde) a lego je dražší.
Vyjde tam draz. Jedine akce maji pekne, ale to je i u nas. My nakupujeme lego bud pres internet a nebo v dracku, mame jejich kartu a to jsou pak vemi zajimave ceny ![]()
Synovi jsme kupovali od malička hodně lego. Má toho doma spoustu. Za několik let se to nastřádalo. Kdysi jsme to kupovali jen v Německu, ale teď se sežene opravdu levněji u nás.
@blumen píše:
@Damael Já teda neporadím, ale v Německu žiju a Lego se mi tady teda levnější nezdá, proč to nekoupíte v Čechách?
My jsme dostali od maminky eura na nákup dárků pro děti, tak nás napadlo, že nejlepší bude, když je proměníme v Duplo, které děti milují, ale letos na něj už pod stromečkem nezbývá místo..
Také jsem si všimla těch zajímavých slev u nás - tak to mě mrzí, nechce se mi nakupovat oblečení, no.. Stejně tam v týdnu jedeme, tak omrknu, co tedy pořídíme ![]()
Díky, holky - sice mě vaše informace moc nepotěšily, ale aspoň si nebudu dělat klamné naděje ![]()
@Damael jsem od hranic a hromadu Lega mají v Neugersdorfu ve Spree quelle nebo jak se to píše
,ale lego tam opravdu levněji nevyjde.Jen občas hračky pro holky a oblečení tam prodávají Topolino v Erstings family.
@blumen píše:
Tak eura vymente, ted je skvely kurz!!!
To si delas srandu ne?
Koruna je ted nejslabsi za poslednich par let…
@74paja píše:
To si delas srandu ne?![]()
![]()
Koruna je ted nejslabsi za poslednich par let…
ale ona nebude eura kupovat ale prodávat
a tak utrží víc
ale zas takovej vejvar to není