Nákup na Shein

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16.1.21 22:51

Nákup na Shein

Ahoj holky, prosim, nemate některá z vas zkušenost s nakupováním na Shein? Rada bych si objednala nejake obleceni a plavky na leto, ale bojim se cla. Chapu to teda tak, ze do 150€ platím pouze Dph a clo ne? Prosim, omluvte me, nikdy jsem ze zahraničí neobjednavala :lol: nerada bych platila zbytecne castku, za kterou se mi to ani nevyplatí.. predem dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
149
20.1.21 14:52

Ahoj,

celkem dost holek dělalo různé recenze. Zkus na to mrknou. ;) https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.21 18:31

shein

Dobrý den, jak to funguje s balíčkem ze shein když nebudu doma? Dají mi to normálně na poštu nebo na zásilkovnu když nebudu doma?

• Citovat
  • Upravit
4535
4.4.21 19:12

Balík mi přivezlo PPL. Takže ti mají parcel shop

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22800
15.5.21 07:13

Ahoj, teď to na mě vyskočilo na FB a mají pěkné oblečení.. :think:
Funguje to jako Aliexpress?
Jaké máte zkušenosti? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
15.5.21 07:47

Je to lepší jako ali. Zboží přišlo do 10 dnů. Vše pěkně zabalené. Oblečení moc pěkné a sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22800
15.5.21 10:46

@zuni tak to vyzkouším, mají super šaty a plavky.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
15.5.21 12:32

Dcera si tam nakupuje. Teď si ve středu objednávala 2 trička a včera říkala, že už jsou na cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.12.21 21:27

Ahojte, stala se mi taková nepříjemnost. Na sheinu jsem si objednávala balíček a potom jsem omylem dala že balíček přišel, ale zatim nepřišel a teď nevím jestli čekat na doručení nebo třeba žádat o vrácení peněz. Když tak děkuju za odpověď😹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.21 10:49

Shein

Ahoj, nemá tu někdo prosím zkušenost s tím že mu balík SHEIN vůbec nedorazil? Já už mám objednaný balík z 8.listopadu, měl přijít 23.listopadu ale furt nic, obvykle mi chodí balíčky SHEIN do deseti dnů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.22 22:12

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli se na sheinu platí daň a když jo tak kolik? Předem děkuji za odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák