Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, prosim, nemate některá z vas zkušenost s nakupováním na Shein? Rada bych si objednala nejake obleceni a plavky na leto, ale bojim se cla. Chapu to teda tak, ze do 150€ platím pouze Dph a clo ne? Prosim, omluvte me, nikdy jsem ze zahraničí neobjednavala
nerada bych platila zbytecne castku, za kterou se mi to ani nevyplatí.. predem dekuju!
Ahoj,
celkem dost holek dělalo různé recenze. Zkus na to mrknou.
https://www.youtube.com/watch?…
Dobrý den, jak to funguje s balíčkem ze shein když nebudu doma? Dají mi to normálně na poštu nebo na zásilkovnu když nebudu doma?
Ahoj, teď to na mě vyskočilo na FB a mají pěkné oblečení.. ![]()
Funguje to jako Aliexpress?
Jaké máte zkušenosti? ![]()
Je to lepší jako ali. Zboží přišlo do 10 dnů. Vše pěkně zabalené. Oblečení moc pěkné a sedí.
Dcera si tam nakupuje. Teď si ve středu objednávala 2 trička a včera říkala, že už jsou na cestě.
Ahojte, stala se mi taková nepříjemnost. Na sheinu jsem si objednávala balíček a potom jsem omylem dala že balíček přišel, ale zatim nepřišel a teď nevím jestli čekat na doručení nebo třeba žádat o vrácení peněz. Když tak děkuju za odpověď😹
Ahoj, nemá tu někdo prosím zkušenost s tím že mu balík SHEIN vůbec nedorazil? Já už mám objednaný balík z 8.listopadu, měl přijít 23.listopadu ale furt nic, obvykle mi chodí balíčky SHEIN do deseti dnů..
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli se na sheinu platí daň a když jo tak kolik? Předem děkuji za odpověď ![]()