Nákup potravin online

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
27.9.22 17:02

Nákup potravin online

Zdravím všechny, velmi prosím o pomoc s vyplněním dotazníku k diplomce. Zoufale sháním respondenty a jste má poslední záchrana, jelikož brzy musím práci odevzdat :(. Vím, že jsem zde v minulosti dostala dobré rady, tak zkouším zde jako stéblo poslední záchrany. Jedná se o nákupy potravin online, dotazník je zcela anonymní a zabere cca 5 minut.

Velmi děkuji všem, kteří dotazník vyplní :srdce:

Dotazník zde: https://forms.gle/…QP5tJj6jKbz5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
27.9.22 17:24

Máš to tam :palec: hezky udělaný dotazník btw

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
27.9.22 17:27

Tak jo, nemám problém (to není tak často :-) )
EDIT: po dlouhé době to dávalo i smysl a bylo nula otázek, kde bych kvůli nelogičnosti opustil dotazník (to není vůbec obvyklé :-)

Příspěvek upraven 27.09.22 v 17:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
27.9.22 17:28

Vyplněno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
27.9.22 17:32

Žena na mateřské dovolené - upravila bych na „osoba na rodičovské dovolené“, ale to je detail :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33360
27.9.22 17:35

Vyplněno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
27.9.22 17:58

Vyplněno ;)

• Citovat
  • Upravit
14574
27.9.22 17:59

Vyplněno. Hezky dotazník :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wei
77
27.9.22 18:04

Vyplněno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
27.9.22 18:05

Vyplněno a chválím za pěkný dotazník :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.22 18:20

Taky vyplněno.
Jen bych měla poznámku k online části - vychází především z webovek košíku, který jednak je dvojka na trhu (takže rohlík, kde je větší pravděpodobnost, že narazis na jejich zákazníka, má některé funkcionality jinak)a jednak dost zákazníků nakupuje z aplikace.
Současně košíky jak rohlíku, tak košíku většinou zákazníci používají jako nákupní seznam, kam si průběžně odkládají zboží, co chtějí nakoupit, takže si nákupní seznam de facto nevytváří, rovnou objednávají. Třeba v jedné rodině používají jeden účet a do košíku hazou potřebné věci oba partneři.
Víc už neprozradim a radši anonym, pro jednu z těchto firem jsem pracovala..

• Citovat
  • Upravit
14574
27.9.22 18:25
@Anonymní píše:
Taky vyplněno.
Jen bych měla poznámku k online části - vychází především z webovek košíku, který jednak je dvojka na trhu (takže rohlík, kde je větší pravděpodobnost, že narazis na jejich zákazníka, má některé funkcionality jinak)a jednak dost zákazníků nakupuje z aplikace.
Současně košíky jak rohlíku, tak košíku většinou zákazníci používají jako nákupní seznam, kam si průběžně odkládají zboží, co chtějí nakoupit, takže si nákupní seznam de facto nevytváří, rovnou objednávají. Třeba v jedné rodině používají jeden účet a do košíku hazou potřebné věci oba partneři.
Víc už neprozradim a radši anonym, pro jednu z těchto firem jsem pracovala..

Ano, s tím seznamem jsem měla stejnou myšlenku, ale neřešila jsem to, přešla jsem to. Hazu to na kosiku do kosiku postupně a dvakrát v týdnu objednam. Občas ještě poupravim a tak. Ze se jednalo o webové rozhraní mi až tak nevadilo, i když jak píšeš, funguji jako vetsina lidi v appce. Ale tam ty bannery s akcemi jsou taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24619
27.9.22 18:28

Vyplněno. U některých odpovědí ano-ne mi chybělo „něco mezi“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
27.9.22 18:45

Vyplněno :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9275
27.9.22 20:23

Hotovo :lol: