Nákup přes net - podvedli mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1994
10.3.10 17:08

Ahoj holky,
tak zas koukám, jak nějakej zatracenej nepoctivej eshop kazí pověst nám poctivým :roll: A teda dát si na stránky Apek pokud nemám certifikát…

Rozhodně bych kontaktovala i ČOI, zrovna nedávno řešili podobnej případ. Držím palce, ať získáš peníze zpět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
10.3.10 17:17

Judy,a to sis objednávala u stejné firmy?

Já tam teda ještě zavolám.Kdyby mi to ztratila pošta,tak by mi z toho obchodu asi odepsali,že to odeslali,ne?Taky mě to napadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
10.3.10 18:05

Tak já často objednávám z netu věci pro malého a skoro vždy platila předem a jen jednou se mi to nevyplatilo, ale to jsem objednávala pro sebe plavky za docela dost peněz a do dnes jsem neviděla ani peníze, ani plavky, ani prodávajícího… Je to risk, ale přesto, že tahle koupě nevyšla, tak kupuji dál a dál platim předem :oops: , musim všude zatukat, ale zatim mi vše dorazilo bez jakýchkoliv problému, takže Ti jen přeji at dostaneš na zpět alespon penízky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6426
10.3.10 19:40
thea píše:
tak mě přijde divné posílat dopředu peníze-to nikdy nedělám a ani to po mně nikdo ještě nechtěl :nevim:

A když platíš na dobírku, kde máš jistotu, že máš v balíku to co tam má být? A nerozbité, nepoškozené…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
10.3.10 19:42

proto nic neobjednávám,jen jak jsem psala,tak 2× :mrgreen: si prostě radši vše ošahám :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
10.3.10 22:09
TinaH píše:
Judy,a to sis objednávala u stejné firmy?Já tam teda ještě zavolám.Kdyby mi to ztratila pošta,tak by mi z toho obchodu asi odepsali,že to odeslali,ne?Taky mě to napadlo…

Přesně tak, u stejné firmy…na maily mi nikdo neodpověděl, tak jsem zavolala, omluvili se mi, že to nejspíš zmotalo PPL a že pošlou dárek znova…a poslali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
11.3.10 09:18

Ahoj, tak já mám stejný problém, objednávala jsem něco na www.kocicarna.cz (potřeby pro domácí mazlíčky), zaplatila předem a dodnes zboží neviděla. Píšu maily, žádná odpověď, volám, je tam pouze hlasová schránka. Stalo se mi to poprvé, několikrát jsem platila předem a probém nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
12.3.10 02:47
thea píše:
tak mě přijde divné posílat dopředu peníze-to nikdy nedělám a ani to po mně nikdo ještě nechtěl :nevim:

To bylo první, co mě napadlo. Asi jsem příliš nedůvěřivá, ale předem bych nikdy neplatila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
12.3.10 07:54

Jo holky mě taky podvedli- poslali mi hnědou tašku místo černé- prkotina,ale naštve to- ještě paní tvrdí,že jsem ji na obrázku viděla- no to sice jo- tam byla černá,ale přšla hnědá :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
12.3.10 11:01
lulje píše:
thea píše:
To bylo první, co mě napadlo. Asi jsem příliš nedůvěřivá, ale předem bych nikdy neplatila :think:

ahoj zlatíčko,tak aspon někdo,už jsem si říkala,že jsem asik jediná :think: ale fakt niiic už neobjednávám,stačilo mi to,nějak na tohle nejsem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
12.3.10 13:46
thea píše:
lulje píše:
thea píše:
To bylo první, co mě napadlo. Asi jsem příliš nedůvěřivá, ale předem bych nikdy neplatila :think:
ahoj zlatíčko,tak aspon někdo,už jsem si říkala,že jsem asik jediná :think: ale fakt niiic už neobjednávám,stačilo mi to,nějak na tohle nejsem :mavam:

Thei,nakonec tě zklamu i já. Mám krátkou paměť - jak jsem nad tím tak přemýšlela, tak párkrát jsem předem platila (jednalo se o parfémy nebo boty od Bati :oops: ). Ale to už je pár let. Teď většinou objednávám na dobírku. :mavam: Musím zaťukat, že jsem zatím neměla problém, ale asi to bylo tím, že to byly vždycky firmy, kterým věřím - myslím si, že třeba Baťa by si nelajznul shrábnout prachy a nic neposlat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
12.3.10 20:45

Lulje - :cry: :cry: :cry: :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
25.5.10 18:00

cooldarky???
tak na ty mám pěknou zlost :cert:
v půlce prosince jsem tam objednala a zaplatila zboží za 3700 Kč, už dřív jsem u nich něco objednávala a nebyl nejmenší problém. Tentokrát zboží nešlo a po dotazu mailem mi paní napsala, že dodavatel nemá zboží skladem a přijde do týdne. Nakonec se to protáhlo na dva měsíce, přišla jen jedna věc, která neodpovídá jejich popisu, no a druhá nepřišla vůbec. Na maily nereagují, www stránky zmizely, no paráda :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí