Nákup přes net - podvedli mě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky,
tak zas koukám, jak nějakej zatracenej nepoctivej eshop kazí pověst nám poctivým
A teda dát si na stránky Apek pokud nemám certifikát…
Rozhodně bych kontaktovala i ČOI, zrovna nedávno řešili podobnej případ. Držím palce, ať získáš peníze zpět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Judy,a to sis objednávala u stejné firmy?
Já tam teda ještě zavolám.Kdyby mi to ztratila pošta,tak by mi z toho obchodu asi odepsali,že to odeslali,ne?Taky mě to napadlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já často objednávám z netu věci pro malého a skoro vždy platila předem a jen jednou se mi to nevyplatilo, ale to jsem objednávala pro sebe plavky za docela dost peněz a do dnes jsem neviděla ani peníze, ani plavky, ani prodávajícího… Je to risk, ale přesto, že tahle koupě nevyšla, tak kupuji dál a dál platim předem
, musim všude zatukat, ale zatim mi vše dorazilo bez jakýchkoliv problému, takže Ti jen přeji at dostaneš na zpět alespon penízky …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
thea píše:
tak mě přijde divné posílat dopředu peníze-to nikdy nedělám a ani to po mně nikdo ještě nechtěl
A když platíš na dobírku, kde máš jistotu, že máš v balíku to co tam má být? A nerozbité, nepoškozené…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
proto nic neobjednávám,jen jak jsem psala,tak 2×
si prostě radši vše ošahám
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TinaH píše:
Judy,a to sis objednávala u stejné firmy?Já tam teda ještě zavolám.Kdyby mi to ztratila pošta,tak by mi z toho obchodu asi odepsali,že to odeslali,ne?Taky mě to napadlo…
Přesně tak, u stejné firmy…na maily mi nikdo neodpověděl, tak jsem zavolala, omluvili se mi, že to nejspíš zmotalo PPL a že pošlou dárek znova…a poslali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak já mám stejný problém, objednávala jsem něco na www.kocicarna.cz (potřeby pro domácí mazlíčky), zaplatila předem a dodnes zboží neviděla. Píšu maily, žádná odpověď, volám, je tam pouze hlasová schránka. Stalo se mi to poprvé, několikrát jsem platila předem a probém nebyl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
thea píše:
tak mě přijde divné posílat dopředu peníze-to nikdy nedělám a ani to po mně nikdo ještě nechtěl
To bylo první, co mě napadlo. Asi jsem příliš nedůvěřivá, ale předem bych nikdy neplatila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo holky mě taky podvedli- poslali mi hnědou tašku místo černé- prkotina,ale naštve to- ještě paní tvrdí,že jsem ji na obrázku viděla- no to sice jo- tam byla černá,ale přšla hnědá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lulje píše:thea píše:To bylo první, co mě napadlo. Asi jsem příliš nedůvěřivá, ale předem bych nikdy neplatila
ahoj zlatíčko,tak aspon někdo,už jsem si říkala,že jsem asik jediná
ale fakt niiic už neobjednávám,stačilo mi to,nějak na tohle nejsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
thea píše:lulje píše:ahoj zlatíčko,tak aspon někdo,už jsem si říkala,že jsem asik jedináthea píše:To bylo první, co mě napadlo. Asi jsem příliš nedůvěřivá, ale předem bych nikdy neplatila
tak mě přijde divné posílat dopředu peníze-to nikdy nedělám a ani to po mně nikdo ještě nechtělale fakt niiic už neobjednávám,stačilo mi to,nějak na tohle nejsem
Thei,nakonec tě zklamu i já. Mám krátkou paměť - jak jsem nad tím tak přemýšlela, tak párkrát jsem předem platila (jednalo se o parfémy nebo boty od Bati
). Ale to už je pár let. Teď většinou objednávám na dobírku.
Musím zaťukat, že jsem zatím neměla problém, ale asi to bylo tím, že to byly vždycky firmy, kterým věřím - myslím si, že třeba Baťa by si nelajznul shrábnout prachy a nic neposlat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
cooldarky???
tak na ty mám pěknou zlost ![]()
v půlce prosince jsem tam objednala a zaplatila zboží za 3700 Kč, už dřív jsem u nich něco objednávala a nebyl nejmenší problém. Tentokrát zboží nešlo a po dotazu mailem mi paní napsala, že dodavatel nemá zboží skladem a přijde do týdne. Nakonec se to protáhlo na dva měsíce, přišla jen jedna věc, která neodpovídá jejich popisu, no a druhá nepřišla vůbec. Na maily nereagují, www stránky zmizely, no paráda
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit