Nakupujete přes internet?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
395
22.4.19 20:33
@Dominikniknika píše:
Nakupujete někdo oblečení přes internet?
Jaké si nikdy neobjednáte protože nemáte možnost vyzkoušet předem i když byste rádi protože se vám zboží moc líbí?
Jak často musíte zboží vracet a žádat o zaslání jiné velikosti?

Já nakupuji v podstatě jen přes internet. Nakupuji většinou že stejných stránek tak vím už jakou velikost a dle tabulek většinou sedí, jen Lidl beru o velikost menší někdy i o dvě. Jinak většinou mi sedí M-L a kdyz se seknu, tak to proste vyměním, ale to je zřídka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37126
22.4.19 20:34

Já objednávám občas, nekoupila bych třeba boty, ty si musím zkusit, nějaké šaty, ktere nejsou elastické bych taky nebrala, jinak asi cokoliv :think: nejvíc objednávám leginy, trička, sukně, nevracela sem nikdy nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
22.4.19 20:47

Nakupuju celkem často, vracela jsem jenom jednou. Už mám vychytané, která velikost mi padne. Nekupuji přes net tedy kalhoty - ty si fakt musím zkusit někde v obchodě, protože jinak mi končí často někde nad kotníky - a nekupuju bundy/kabáty, protože tam mi často končí rukávy 10 cm nad zápěstím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
22.4.19 21:04

Pokud jsi z většího města, zkus Zoot… Vybereš si na netu, zkusíš co ti sedne na jejich výdejně, zaplatíš jenom co chceš a zbytek necháš tak. Ale žádná platba předem, maj slušné finanční problémy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
22.4.19 21:12
@Dominikniknika píše:
Nakupujete někdo oblečení přes internet?
Jaké si nikdy neobjednáte protože nemáte možnost vyzkoušet předem i když byste rádi protože se vám zboží moc líbí?
Jak často musíte zboží vracet a žádat o zaslání jiné velikosti?

Nakupují v podstatě jen přes internet, klidně i 2 velikosti od jednoho zboží. Vyzkousim a co nesedne, to kdyžtak pošlu zpět. Nakupuji na eshopech, kde je vrácení zdarma.ale tím, že tocim pořád dokola stejne značky, tak to většinou sedne a varcim málokdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.19 09:05

Škoda že tu není níkdo majitelem takového e-shopu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
23.4.19 09:14

@Dominikniknika to je nakej průzkum ne? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.19 17:09
@Laurie píše:
@Dominikniknika to je nakej průzkum ne? 8)

jj, dělám si průzkum.
Mám takový nápad a proto se snažím sondovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.19 15:02

Oblečení přes internet nakupuji docela pravidelně a vracela jsem jen jednou. Vše bez problému. Ale boty, ty si musím zkusit, bez toho to nejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
26.4.19 20:57

Nakupujeme většinou hračky nebo elektroniku. Boty vůbec a oblečení vyjímečně..musím to zkusit, jak v tom vypadám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.5.19 20:33

Jasně, a ráda 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.20 18:40

Já nakupuji přes internet často, protože mám malé děti a občas je to s nimi tezke jit si v klidu nakoupit nějaké oblečení nebo cokoliv vlastně :mrgreen: občas jsem měla problém u bot, ze mi byly malé a s velikosti oblečení se vždy trefim zázrakem :lol: nejradši nakupuju na Zootu nebo na Aboutyou, ale nakupuji na internetu opravdu vše - od drogerie, po jídlo, oblečení či boty. Dokonce jsem nedávno narazila přes kamarádku na portál https://podporit.cz/e-shopy/ A vždy si tam kliknu na obchod kde chci nakupovat a oni pošlou procenta z nakupu na nějaký dobročinný projekt - teď tam je chráněné bydlení kde pracuje moje kamarádka a tak mám z toho opravdu radost, když takhle mužů pomoct :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.20 18:42

Jednu dobu jsem zkoušela nákupy na alliexpresu a vždy mě to vypeklo - něco nepřišlo, nebo úplně jinak a hlavně jsem četla ze všechno bude teď zpoplatněne (clo) :nevim: nevíte o tom někdo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39540
10.6.20 00:50
@Kriss Tina píše:
Já objednávám občas, nekoupila bych třeba boty, ty si musím zkusit, nějaké šaty, ktere nejsou elastické bych taky nebrala, jinak asi cokoliv :think: nejvíc objednávám leginy, trička, sukně, nevracela sem nikdy nic.

Já někdy ano, ale je důležité vždy u každých kouknout (a tudíž u své velik. znát) na délku stélky, pak je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37126
10.6.20 08:36

@Žirafa 69 delka stelky je ok, to se trefim, ale mam širší nohu a spousta obchodů nema v popisu rozmery do sirky, vysky atak. Hlavně u letních bot, pantofli, co se nedají nastavit, se prostě netroufám. Párkrát sem se odhodlala a pak sem to vubec nenatahla pres nart :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák