Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj. Nakupujete nektera v DM v Nemecku? Mela bych na vas jednu prosbicku. V Cesku marne hledam nahradni savicku na netekouci hrnecek Babylove. Na infolince rekly ze uz v jejich nabidce nebude. Na nemeckych strankach DM jsem nasla nahradni savicku. Muzete, prosim, napsat mi cenu. Vypada viz foto.
Predem dekuji.
@Olyana Ja v Nemecku ziju a dnes se chystam na nakup do DM… tak se ti podivam
A kdybch se vecer zapomela ozvat tak se mi pripomen ![]()
Tak jsem se Ti po ni vcera koukala…a nahradni savicku nemeli ani u nas… ale vzhledem k tomu, ze celej novej hrnek i se savickou stal necele 2 Eura (1,95) tak bych rekla, ze se Ti vyplati koupit novej a na shaneni nahradnich dilu se vykaslat ![]()
Dekuji moc za informace. Novy hrnek za 2 eura
To je cena. Tady ho prodavaji za 109,– Kc (skoro 5 eur). No, budu muset koupit novej.
Jeste jednou, dekuji.
@saadet píše:
@Hadumi ano nakupuji tam, co potrebujes?
jsou tam opravdu takové rozíly v cenách (popřepočtu)? Nbo i v kvalitě produktů? Já mám hranice daeko, nakupuji v tuzemsku. Ale zajímalo by mě to ![]()
@saadet malýmu kupuji tyto pleny , ale v čr nyní nejsou dostupné a ani není jisté, zda ještě budou. Syn má AE a na tyhle jediné pleny nereagoval. Mohla by ses prosím tě podívat, jestli v Německu jsou? Nevím, jestli se jedná jen o výpadek u nás, nebo i jinde. Ještě jsem tedy psala do jednoho českého eshopu, že je prý mají skladem, ale zatím se mi neozvali.
@pe-terka Az tak velky rozdil v cenach po prepoctu neni… ale kvalita je proste jina. Ten samy vyrobek, v tom samem obalu, ale v De proste kvalitnejsi
Vzdycky se nas.eru kdyz jsem v CR u rodicu a potrebuju tam neco dokoupit, jaky odpadak z CR delaji ![]()
@Agrion píše:
@pe-terka Az tak velky rozdil v cenach po prepoctu neni… ale kvalita je proste jina. Ten samy vyrobek, v tom samem obalu, ale v De proste kvalitnejsiVzdycky se nas.eru kdyz jsem v CR u rodicu a potrebuju tam neco dokoupit, jaky odpadak z CR delaji
to je teda mrzuté
U čeho konkrétně jsi to vypozorovala?
@Hadumi píše:
@saadet malýmu kupuji tyto pleny , ale v čr nyní nejsou dostupné a ani není jisté, zda ještě budou. Syn má AE a na tyhle jediné pleny nereagoval. Mohla by ses prosím tě podívat, jestli v Německu jsou? Nevím, jestli se jedná jen o výpadek u nás, nebo i jinde. Ještě jsem tedy psala do jednoho českého eshopu, že je prý mají skladem, ale zatím se mi neozvali.
Mam pocit, ze jsem je v patek videla normalne v regalech.
Ale 100% jista si nejsem. Muzu se podivat, az pujdu dneska z prace.
Chmmm… ted jsem se koukla, na eshop DMka a tam jsou momentalne dostupne jenom ve velikosti 2, v zadne jine nejsou, takze to asi bude opravdu nejaky vetsi vypadek vsude. ![]()
@Nairol když by ses dneska mrkla, tak budeš hodná. Třeba v obchodě budou.
@Hadumi píše:
@Nairol když by ses dneska mrkla, tak budeš hodná. Třeba v obchodě budou.
Podivam a dam vedet.