Nakupujete v DM v Německu?

28
26.9.12 13:20

Nakupujete v DM v Nemecku?

Ahoj. Nakupujete nektera v DM v Nemecku? Mela bych na vas jednu prosbicku. V Cesku marne hledam nahradni savicku na netekouci hrnecek Babylove. Na infolince rekly ze uz v jejich nabidce nebude. Na nemeckych strankach DM jsem nasla nahradni savicku. Muzete, prosim, napsat mi cenu. Vypada viz foto.

Predem dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3819
26.9.12 14:24

@Olyana Ja v Nemecku ziju a dnes se chystam na nakup do DM… tak se ti podivam :-) A kdybch se vecer zapomela ozvat tak se mi pripomen ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
27.9.12 07:27

Tak jsem se Ti po ni vcera koukala…a nahradni savicku nemeli ani u nas… ale vzhledem k tomu, ze celej novej hrnek i se savickou stal necele 2 Eura (1,95) tak bych rekla, ze se Ti vyplati koupit novej a na shaneni nahradnich dilu se vykaslat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
27.9.12 14:57

Dekuji moc za informace. Novy hrnek za 2 eura 8o 8o 8o To je cena. Tady ho prodavaji za 109,– Kc (skoro 5 eur). No, budu muset koupit novej.
Jeste jednou, dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
5.3.18 10:18

Jezdíte někdo do DM do Německa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
5.3.18 10:21

@Hadumi ano nakupuji tam, co potrebujes? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.3.18 10:23
@saadet píše:
@Hadumi ano nakupuji tam, co potrebujes? ;)

jsou tam opravdu takové rozíly v cenách (popřepočtu)? Nbo i v kvalitě produktů? Já mám hranice daeko, nakupuji v tuzemsku. Ale zajímalo by mě to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
5.3.18 10:29

@saadet malýmu kupuji tyto pleny , ale v čr nyní nejsou dostupné a ani není jisté, zda ještě budou. Syn má AE a na tyhle jediné pleny nereagoval. Mohla by ses prosím tě podívat, jestli v Německu jsou? Nevím, jestli se jedná jen o výpadek u nás, nebo i jinde. Ještě jsem tedy psala do jednoho českého eshopu, že je prý mají skladem, ale zatím se mi neozvali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
5.3.18 10:42

@pe-terka Az tak velky rozdil v cenach po prepoctu neni… ale kvalita je proste jina. Ten samy vyrobek, v tom samem obalu, ale v De proste kvalitnejsi :nevim: Vzdycky se nas.eru kdyz jsem v CR u rodicu a potrebuju tam neco dokoupit, jaky odpadak z CR delaji :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.3.18 10:45
@Agrion píše:
@pe-terka Az tak velky rozdil v cenach po prepoctu neni… ale kvalita je proste jina. Ten samy vyrobek, v tom samem obalu, ale v De proste kvalitnejsi :nevim: Vzdycky se nas.eru kdyz jsem v CR u rodicu a potrebuju tam neco dokoupit, jaky odpadak z CR delaji :cert:

to je teda mrzuté :,( U čeho konkrétně jsi to vypozorovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
5.3.18 11:05
@Hadumi píše:
@saadet malýmu kupuji tyto pleny , ale v čr nyní nejsou dostupné a ani není jisté, zda ještě budou. Syn má AE a na tyhle jediné pleny nereagoval. Mohla by ses prosím tě podívat, jestli v Německu jsou? Nevím, jestli se jedná jen o výpadek u nás, nebo i jinde. Ještě jsem tedy psala do jednoho českého eshopu, že je prý mají skladem, ale zatím se mi neozvali.

Mam pocit, ze jsem je v patek videla normalne v regalech. :think: Ale 100% jista si nejsem. Muzu se podivat, az pujdu dneska z prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
5.3.18 11:11

Chmmm… ted jsem se koukla, na eshop DMka a tam jsou momentalne dostupne jenom ve velikosti 2, v zadne jine nejsou, takze to asi bude opravdu nejaky vetsi vypadek vsude. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
5.3.18 11:16

@Nairol když by ses dneska mrkla, tak budeš hodná. Třeba v obchodě budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
5.3.18 11:24
@Hadumi píše:
@Nairol když by ses dneska mrkla, tak budeš hodná. Třeba v obchodě budou.

Podivam a dam vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
5.3.18 11:26

@Nairol super, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...