Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Hezký den ![]()
chtěla jsem se zeptat jestli se tu nenajde někdo kdo objednává na ebay.com?
Pokud ano, prosím dejte vědět
Děkujuuu
Ahojda..já jsem na ebay nakoupila včera..platba proběhla..kupovala jsem u dvou prodejců ten jeden se mi již ozval i s odpovědí na dotaz za jak dlouho to tu bude. Každopádně, zboží bylo dnes odesláno a uvidím jak to bude šlapat dál. Ještě zbývá ten druhý prodejce ![]()
@helenkka a je to vše naprosto v pořádku? platíš pak ještě poštovné nebo clo až to sem přijde?
@helenka já právě kupovala za 60 dolarů jeden prodejce právě komunikuje, má asi 50 tisíc hodnocení a te druhý má asi 5 tisíc kladných tak doufám, že to podvodníci nebudou.
Nakupuji tam docela často… A v pohodě… Nikdy se mi nestalo, že by něco nedošlo nebo aby byl problém
@helenkka moc děkuji
prodlužuji řasy.. a ceny materiálu tam a tady jsou naprosto nesrovnatelné..
@helenkka já to mám z usa obojí.. tak budu doufat a určo budu hlásit jak to dopadlo ![]()
A nevite prosim jak je to ted s clem a dani z USA? do jake hodnoty je to bez?
Chtěla jsem objednat nějaké kryty na iPhone 5… Nemám účet paypal, takže bez toho se nechytám že…
@ilyz já taky ne
platila jsem normálně kartou on line.. a ono to nějak to nadhodilo možná na registraci nevim. každopádně prostě jsem nacvakala číslo karty, expiraci a kod zezadu z karty a cálnulo se to ![]()
TAky objednávám - pokud enseženu něco tady, hledám an Amazonu a ebay.
Zatím bylo všechno v pohodě a bez problémů, rychle vyřízené. Ale s vyjímkou šátků z Německa jsem nakupovala jen u obchodníků, ne přes soukromé aukce.
Zrovna čekám na dodávku z Číny ![]()