Nákupy v drážďanech - kde je pravdu neljevněji?

677
6.11.13 20:15

nákupy v drážďanech. tento patek

Holky vím že už je tu pár témat ale chci to aktuálně výňatek jedeme do drážďan od teplic. Chci se zeptat kde levné nakoupit drogerie avivaze, prášky atd. Chceme jet do elbe parku ale chci jet ještě někam poraďte kde je opravdu levne moc děkuju za informace. A jen pro někoho zdejšího proč nemůžu najít akční leták z dm nedělají ho? A popř když chci třeba avivaze v akci z rosmannu tak nebude na mě nikdo blbě koukat když jich věku třeba 20 mám to daleko a beru i pro známé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7740
6.11.13 20:23

My jezdíme do Realu v Heidenau, to je takové předměstí Drážďan. S tím množstvím ale teda neporadím, jestli to mají nějak regulované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.13 20:27

Já brala v DM asi 60 příkrmů Babylove a nikdo nic neříkal. Takže myslím, že to nebude problém :-). V nejhorším se pro zbytek vrátí manžel :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.11.13 20:28

Já byla v Hofu, je to jinde, ale fuk je to, jela jsem tam 80km, do DM, vzala jsem di 8kusů mlíka babylove a oni mi to nechtěli prodat, že tak maximálně 3kusy, abych to nevykoupila 8o tak pěkně jsem se už dlouho nezhádla, nakonec jsem vyhádala 5 krabic, už mě tam nikdo neuvidí, východňáři hnusný :zed: to se aviváže netýká, doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
6.11.13 20:49
@terinka4444 píše:
Já byla v Hofu, je to jinde, ale fuk je to, jela jsem tam 80km, do DM, vzala jsem di 8kusů mlíka babylove a oni mi to nechtěli prodat, že tak maximálně 3kusy, abych to nevykoupila 8o tak pěkně jsem se už dlouho nezhádla, nakonec jsem vyhádala 5 krabic, už mě tam nikdo neuvidí, východňáři hnusný :zed: to se aviváže netýká, doufám

A vis, proc ti ho nechteli prodat? Protoze ho skupuji Cinani a posilaji do Ciny, kde je kvalitniho mleka pro deti nedostatek. Neni to jen v Hofu, ale i v zapadnim DE. Ziju v DE uz par let a tato situace uz je tu skoro rok. Fakt je, ze prave umele mleko je v obchodech pri prodeji regulovane. Jinak co se tyka jineho zbozi, tak vetsinou vsude pisou „haushaltsübliche Menge“, cili mnozstvi pro jednu normalni domacnost…ale vetsinou s tim nedela nikdo problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.11.13 21:20

@Alca V. Zdravím, mohu se zeptat, je to u těch mlík psané kolik si jich můžu koupit najednou, nebo je to informace všeobecně známá. Také chci jet nakupovat do Německa, tak by mě to docela zajímalo :). Děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.11.13 21:24

Já nevím, teď v sobotu jsem byla v Bambergu, koupila jsem 8× mlíko a nikdo ani nemrkl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
6.11.13 21:33

@terinka4444 Muzu se zeptat, za kolik beres Babylove, prosim?
Me taky minule v Chamu vyzrali nervy v Mulleru. V Kauflandu jsem pred tim brali 10 krabic UM a nikdo ani nemrkl. Tentokrat meli jen 5, tak jsme chteli jeste 5 v Mulleru, a tam, ze jen 2. Tak rikam: 2 ja, 2 manzel. No obstrukce s volanou vedouci a buhvico.
Kdyby manzel v tichosti sel na druhou pokladnu, tak neni treba tyjatr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ja-a-ja
6.11.13 21:38
@terinka4444 píše:
Já byla v Hofu, je to jinde, ale fuk je to, jela jsem tam 80km, do DM, vzala jsem di 8kusů mlíka babylove a oni mi to nechtěli prodat, že tak maximálně 3kusy, abych to nevykoupila 8o tak pěkně jsem se už dlouho nezhádla, nakonec jsem vyhádala 5 krabic, už mě tam nikdo neuvidí, východňáři hnusný :zed: to se aviváže netýká, doufám

Není náhodou Hof v bývalém západním Německu?

• Citovat
  • Upravit
69235
6.11.13 21:40

Já kupuju babylove 3 a stojí 3,25EUR. Když je se mnou někdo, tak nedráždím, každý v tichosti koupím pár krabic, děláme, že nepatříme k sobě a je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.11.13 21:42
@ja-a-ja píše:
Není náhodou Hof v bývalém západním Německu?

jo :mrgreen: takže hnusní zápaďáci :mrgreen: nevím, podle mentality těch lidí tambych řekla, že východní :think: :mrgreen: ty jo, tak já nevím :mrgreen: každopádně mi neprodali mlíko :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ja-a-ja
6.11.13 21:45
@terinka4444 píše:
jo :mrgreen: takže hnusní zápaďáci :mrgreen: nevím, podle mentality těch lidí tambych řekla, že východní :think: :mrgreen: ty jo, tak já nevím :mrgreen: každopádně mi neprodali mlíko :cert: :cert: :cert:

U nás na severu to samé - v Rossmann není problém, ale Kaufland - to je něco. Přitom to moc nechápu, proč v pohraničí neposílí Kauflandy v mlékách - vždyť vydělá, jak výrobce, tak distributor, tak Kaufland. Fakt to nechápu…

• Citovat
  • Upravit
7398
6.11.13 21:45

My jezdíme do Kaufparku a do Realu a kdykoliv jsem cokoliv brala i větší množství nikdy nebyl problém. Na to kde to mají levnější těžko odpovědět. Někdy tam někdy tam. Chce to kouknout do letáků. Real i kaufland leták má. Teď se chystám do Drážďan na Pragerstrasse na hadry tak jsem zvědavá jestli něco pořídím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ja-a-ja
6.11.13 21:47
@Makuska píše:
Holky vím že už je tu pár témat ale chci to aktuálně výňatek jedeme do drážďan od teplic. Chci se zeptat kde levné nakoupit drogerie avivaze, prášky atd. Chceme jet do elbe parku ale chci jet ještě někam poraďte kde je opravdu levne moc děkuju za informace. A jen pro někoho zdejšího proč nemůžu najít akční leták z dm nedělají ho? A popř když chci třeba avivaze v akci z rosmannu tak nebude na mě nikdo blbě koukat když jich věku třeba 20 mám to daleko a beru i pro známé

http://www.rossmann.de/index.php?…

• Citovat
  • Upravit
69235
6.11.13 21:53
@ja-a-ja píše:
U nás na severu to samé - v Rossmann není problém, ale Kaufland - to je něco. Přitom to moc nechápu, proč v pohraničí neposílí Kauflandy v mlékách - vždyť vydělá, jak výrobce, tak distributor, tak Kaufland. Fakt to nechápu…

no mně to povídej, taky to nechápu, fakt hned za hranicema je boj o mlíko, proč to prostě víc nezásobí, a ikdyby Číňani kupovali ve velkém, tak co přeci to nekradou, nechápu, škoda, že nevyrábím mlío :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák