Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, ve čt se chystáme do Německa na nějakej shopping…zajímalo by mne, co z věcí pro mimča se tam vyplatí koupit..zda kaše, příkrmy, popř. jaké značky…?Díky za tip ! ![]()
My jsme teď nakupovali v německém Kauflandu kojenecká mlíčka Humana a Bebivita (nebo tak nějak) a krabice 600 gramů vyjde na necelá 4 Eura
.
Cenově levnější jsou i zeleninové příkrmy, ale rozdíl bude asi jen pár korun, to zatím nepotřebujeme, tak jsem to tak podrobně nezkoumala, ale určitě je větší výběr
.
Příspěvek upraven 17.08.10 v 22:20
od kamarádky vím, že tam mají úžasnou nabídku skleniček a dalších příkrmů Hipp a vychází výrazně levněji než u nás.
My jezdíme do velkoobchodu něco jako u nás Makro . Taky je tam potřeba karta.A tam je to úplně za hubičku. Kupujeme tam všechno od jídla přes spotřebiče až po oblečení. Vánoce řešíme jedině tam.Koupila jsem tam třeba mixér za 9euro a mám ho doted. Boty 10euro ale fakt pěkný.
Jéé můžu se přiživit na diskuzi? A co plíny? Vyplatí se je tam shánět? Taky jedeme do Německa, tak si říkám, jestli by nebyly levnější, ale času nebude moc.
Do Německa jezdíme tak 2× do roka, plíny ani UM nám nikdy levněji nevyšly, takže jsme nakupovali spíše příkrmy např. Bebivita, ale že by byly nějak závratně levnější to taky ne. Ještě občas vozíme prací gely, aviváž a takové ty „jiné“ potraviny než jsou u nás
Pro děti se určitě líp nakoupí v Polsku ![]()
Ahoj ja jsem byla v Německu asi před 14ti dny, rozhodně se tam vyplatí koupit kašičky Nestle, které mají grammaž 450g nebo od Hippu 500g a cenově, to bylo kolem 3,5EUR,sklenicky od Hipp a Bebevita,ty jsou super a ruzne svacicky, ktere cenove vyjdou lepe nez u nas, jinak jsme tam koupili jeste praci gely a par věcí na Kubiska, měli slevu 70% a trička tam byli za 1 Eur když jsi vzala 3ks, ale rozhodne Kubikovi kaše a svačinky chutnaji, jsou trosku jine a vyborne, ne jako česky sklenicky od sunarku, ty nechce…
A jak se prosím ten velkoobchod jmenuje a co je potřeba k té kartě?
pandora píše:
My jezdíme do velkoobchodu něco jako u nás Makro . Taky je tam potřeba karta.A tam je to úplně za hubičku. Kupujeme tam všechno od jídla přes spotřebiče až po oblečení. Vánoce řešíme jedině tam.Koupila jsem tam třeba mixér za 9euro a mám ho doted. Boty 10euro ale fakt pěkný.
Me se teda vyplati v Nemecku kupovat prasky,avivaze atd,nedavno byla akce a avivaze Lenor jsem mela za 25kc.
Jeste kdyz dcerka jedla sklenicky,tak jsem byla „velky“ odberatel,pleny jsem nikdy nekupovala,dokonce mi prislo,ze cena je vyssi nez u nas.
Souhlas s Taminkou, pleny jsou tam podstatne dražší než u nás a UM taky, akorat, že to ja nekupuji…
Od doby co nekojím cca od malýho 3. měsíců dávám jedině Bebivitu. S mlíčkama u nás je to nesrovnatelný. Kvalitní mlíčko a troufám si říct kam se hrabe Sunar. Člověk ušetří neuvěřitelný peníze. V Německu mě vyšlo 600g kolem 85-90kč. U nás se dá sehnat kolem 130kč, takže myslím, pořád velice výhodné. Beru od Bebivity i čaj a kaše. Nic jinýho už bych nedávala. Pokud děťátko nepotřebuje vyloženě něco speciálního. ![]()
Ahoj holky, pls kde kupujete tu bebivitu v německu? Kaufland, real, rossmann?