Nanny - výměna baterií, nelze otevřít kryt

10
31.7.14 16:38

Nanny - výměna baterií, nelze otevřít kryt

Ahoj, mám takový problém. Už půl hodiny se snažím marně otevřít kryt baterií u monitoru dechu Nanny, který jsme koupili od známé. Postupuju podle návodu ( který je úplně primitivní ) a kryt se nehne dopředu ani o milimetr. Vím, že to zní hloupě…ale už mi dochází trpělivost. :zed: Měla jste s tím některá taky problém? Případně máte na to nějaký " trik "? Předem moc děkuju za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18000
31.7.14 17:00

@Lucis84 jde to fakt strašně blbě-taky s tím pokaždý bojujem :roll: trik žádnej nemám, bohužel :roll: třeba poradí někdo jiný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
31.7.14 17:11

Jestli si to dobře pamatuju, ten kryt zapadá takovýma obdélníčkama do dírek (4 nebo 6 myslím), je třeba kryt nadzvednout, třeba nožem, a pak odsunout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
31.7.14 17:51

Ahoj, asi před měsícem jsme taky měnili baterie a myslela jsem, že to rozbiju, jak to nešlo otevřít :cert: střídali jsme se s partnerem, až nás z toho pálily prsty, zkoušeli jsme i s kuchyň. chňapkama, s nožíkem…až přítel řekl, že to zkusí ještě naposledy a nějakým zázrakem to najednou šlo :) ale jako byl to mazec! Přeju pevné nervy a ať se brzy podaří kryt otevřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.7.14 18:23

Moc vám všem děkuju za odpovědi ;) Ještě zkusím zaúkolovat přítele až přijde z práce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí