Napadení otčímem

48
18.12.14 13:21

Napadeni otcimem

Mam takovy problem, v sobotu 13.12 me napadl muj otcim.. Uplne me zmidlil, zkopal me, mlatil pestma do hlavy.. 8o Pak mi rekl at se sbalim a vypadnu.Moje matka jen necine prihlizela :oops:
Jela jsem proto k jeho vlastnim detem, 4 hodiny cesty..hned ten vecer me vzali na pohotovost, a druhy den sme ho nahlasili na policii, od me matky sem dostala jen plno „laskyplnych“ sms, ze kvuli par fackam sem ho nahlasila, ze do me mladsi sestry vklada veskere nadeje.. :,( prijde mi to jako strasna svinarna, vyhodit me a ne jeho.. On pry plati najem, ma ho rada atd..
Vzhledem k tomu ze mi je 16, se to bude proste dal resit :nevim:
Nejhorsi je, ze nevim jak dal, pripad se predava do meho mesta, predvolaj si je na vyslechy atd.. Pry muze dostat az 5 let.. Ale zname cesko, docela se bojim, ze mu nic neprisijou, od matky cekam jen same podrazy.. :cert:
Budu bydlet nejspis u babicky.. Jenze to pro me taky neni prijemne..
Premyslela sem, ze bych sla na intr nekam sem, byla bych blizko mych „zachrancu“ :lol: na vikend bych jezdila k nim, nekdy k babicce, na sve stare skole zustat nechci, ted sem tam nebyla cely tyden, uz predtim sem mela docela vysokou absenci(nemoc) zduraznuji, ze nejsem zadnej sigr.. :zed: ucitele, a spoluzaci me rozcupuji.. :roll:
No ale k veci.. Nahlasili byste to? Po vecerech brecim, ze to asi byla chyba.. Mohlo byt vsechno ted ok.. A jak byste dal postupovali? :nevim: dekuju moc vsem :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
18.12.14 13:26

Udělala jsi dobře… Nevím jak to přesně funguje, ale pokud máš babičku, úřady snad rozhodnou rychle a správně. Jinak SMS si schovávej. Držím palce, takhle před Vánocema, to je fakt mazec, je mi to líto :? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
18.12.14 13:27

A proč tě zmlátil? Určitě jsi udělala dobře, že si to nahlásila a nenechala to být. Co s bydlením a tak neporadím… S mámou máš jaký vztah? Asi nec moc, když tě nechala zbít a ještě vyhodit z domu. Ber útočiště u babičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777

Jsi statecna ze jsi to nahlasila. Skoda ze ani tohle tvoji matku nepresvedcilo. Bije i ji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411

8o Nahlásila bych to, ostatně jste tak udělali ne? Pochybuji že by dostal hned 5 let, bude mít třba zakázano se k tobě přiblížit po nějakou dobu. Nebo nevím co, rozhodně bych si šla teď (takto zmlácená) šla sednou s mamkou a zeptala se ji jestli chce aby takto dopadla jednou i tvoje mladší sestra. Když do ní vkládá takové naděje tak ať na ni dává pozor. Klidně zavolej na linku bezpečí oni ti tam poradí určitě víc než tady. A taky si pěkně pokecáš, uklidní tě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
18.12.14 13:28

Ano, nahlásila bych to a je dobře, že jsi to udělala, nic si nevyčítej. Jen mě teda mrzí, že nemáš zastání v matce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
18.12.14 13:28

A proč tě zmlátil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
18.12.14 13:29

Důvod napadení :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.14 13:29

Udelala jsi moc dobre! Jsi silna holka a drzim ti pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
18.12.14 13:30

@Vet98 Udělala jsi dobře, rozhodně se nevzdávej, jen ať to policie prošetří. Reakce tvé mámy je teda pěkně hnusná. Z jakého důvodu by tě nepodrželi ve škole, kam chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
18.12.14 13:31

Hele jinde pises jako matka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.14 13:32

Duvod, aby do ni kopal a mlatil pestmi bych neresila. Takovy mlaceni je hnus, at uz udelala cokoliv. Jak dlouho zijews vama? Stalo se to uz nekdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.12.14 13:33
@pikola píše:
Hele jinde pises jako matka :think:

No neke.. Neříkej mi, že zase někomu něco chroupu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
18.12.14 13:34

A ty bydlíš s dcerou o rodičů???… Ale zase píšeš něco o intru, to už máš dítě??? 8o 8o
EDIT: Hmmm a je ti 16?? :)

Příspěvek upraven 18.12.14 v 13:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
18.12.14 13:35

Někdo má prostě pubertu na zabití. A někdo bujnou fantazii. A někdo se nudí „za školou“. A někdo to všechno do kupy, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová