Napadení otčímem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4918
18.12.14 16:51
@Vet98 píše:
Nebyli to cizi lide, a hlavne, to si me meli nechat v nemocnici, nez si me vyzvedne treba matka, kterou nezajimam? :nevim:

Jenže ona má za tebe zodpovědnost, jestli ji zajímáš nebo ne je druhá věc, ale nikdo tě nepustí s cizími lidmi jen tak, když jsi nezletilá. Co se nám tu snažíš namluvit za pohádky? Museli by ji informovat, když ne z nemocnice, tak přinejmenším policie a ty bys musela čekat, než si pro tebe přijede -ano, tak to chodí. Pokud by nebyla k sehnání, umístili by tě do střediska okamžité pomoci, které bývá při DD.
Jak to nebyli cizí lidé, když píšeš, že otčím je k tobě nic -což samozřejmě je, tak jeho děti jsou k tobě co??? Příbuzní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
18.12.14 17:00
@Vet98 píše:
tak pochopila bych vychovnou „nakladacku“ od mamky.. Jenze tohle nemelo s vychovou nic.. Navic od ciziho..

njn, občas se dějou věci co člověk nechápe. Jestli je ten člověk všeobecně zlý-budiž jestli ne a byl to úlet… i když docela drsný. Každému někdy rupnou nervy, zvlášt s 16ti letou teenegerkou co se snaží vymezit v prostoru a času. Já se nadělal kravin… naštěstí mě trestal můj vlastní ocinko takže to je v pořádku…asi jo no… Vím co je amok, ale člověk pak lituje. Jenže se to už nedá vzít zpět. Když mi řekneš, co by jsi udělala s odmlouvající teenagerkou co si myslí, že je mnohem víc než přítel tvojí matky… domluva by asi nepomohla. Jestli jsi se chovala slušně a neprovokovala potom toho psychopata pošli za mříže. Jestli to bylo naopak a věděla jsi, že se naštve po provokaci jako už 100× předtím tak prostě teď nádoba přetekla a dostala jsi čočku, která konečně měla alespoň nějaký účinek. Ale fakt nevím, sama musíš být sebekritická. Přistěhovaný dospělák nemá žádné páky na tvoji výchovu a střet vašich světů je prostě fakt. Ale abych ho pořád jen neobhajoval. Doufám, že ti nevybil zuby nebo nemáš nějaké trvalé následky - krom psychických. Tohle je důvod proč děti třeba bít dokud jsou malé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
18.12.14 17:18

Celé mi to přijde trochu zbarvené, přehnané a hlavně i trochu vymyšlené… :think:
Matku PRÝ nezajímáš, ale ona tu řeší tvojí školu a co s tebou… a navíc z tvého profilu… Nooo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.12.14 18:28
@svituska píše:
Celé mi to přijde trochu zbarvené, přehnané a hlavně i trochu vymyšlené… :think:
Matku PRÝ nezajímáš, ale ona tu řeší tvojí školu a co s tebou… a navíc z tvého profilu… Nooo :)

zajímám, nezajímám.. po tomhle už rozhodně ne, a do školy chodit musím, tak se to snažila nějak vyřešít :nevim: každopádně co se týče otčíma, je na jeho straně a já jdu stranou :) není popré co jdu kvůli němu stranou. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.12.14 18:30
@Pajaxxx píše:
njn, občas se dějou věci co člověk nechápe. Jestli je ten člověk všeobecně zlý-budiž jestli ne a byl to úlet… i když docela drsný. Každému někdy rupnou nervy, zvlášt s 16ti letou teenegerkou co se snaží vymezit v prostoru a času. Já se nadělal kravin… naštěstí mě trestal můj vlastní ocinko takže to je v pořádku…asi jo no… Vím co je amok, ale člověk pak lituje. Jenže se to už nedá vzít zpět. Když mi řekneš, co by jsi udělala s odmlouvající teenagerkou co si myslí, že je mnohem víc než přítel tvojí matky… domluva by asi nepomohla. Jestli jsi se chovala slušně a neprovokovala potom toho psychopata pošli za mříže. Jestli to bylo naopak a věděla jsi, že se naštve po provokaci jako už 100× předtím tak prostě teď nádoba přetekla a dostala jsi čočku, která konečně měla alespoň nějaký účinek. Ale fakt nevím, sama musíš být sebekritická. Přistěhovaný dospělák nemá žádné páky na tvoji výchovu a střet vašich světů je prostě fakt. Ale abych ho pořád jen neobhajoval. Doufám, že ti nevybil zuby nebo nemáš nějaké trvalé následky - krom psychických. Tohle je důvod proč děti třeba bít dokud jsou malé :D

je rozdíl kdyby mě potrestal zasloužně, ale nebylo to zasloužený :nevim: a navíc, sociální pracovnice říkala, že i kdzbzch pána vyprovokovala po 150té tak na tohle nemá právo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.12.14 18:32
@BAZÁREK ANGIE píše:
Jenže ona má za tebe zodpovědnost, jestli ji zajímáš nebo ne je druhá věc, ale nikdo tě nepustí s cizími lidmi jen tak, když jsi nezletilá. Co se nám tu snažíš namluvit za pohádky? Museli by ji informovat, když ne z nemocnice, tak přinejmenším policie a ty bys musela čekat, než si pro tebe přijede -ano, tak to chodí. Pokud by nebyla k sehnání, umístili by tě do střediska okamžité pomoci, které bývá při DD.
Jak to nebyli cizí lidé, když píšeš, že otčím je k tobě nic -což samozřejmě je, tak jeho děti jsou k tobě co??? Příbuzní?

mé matce volala policie, věděla kde jsem, ptali se, jestli se dostaví k výslechu, že bez ní mě nemužou vyslechnout, ona že nepřijede.. dostala sem socální pracovnici a ona si doma mudlá ručky s tim exotem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.12.14 18:34
@BaraF píše:
Dámy, věřte si čemu chcete. Třeba tomu, že někdo (dítě) viditelně poraněný v šoku cestuje 4 hodiny někam za někým a nikdo si toho nevšímá, že v nemocnici ošetří nezletiletého bez souhlasu zákonných zástupců, že ho po ošetření pustí s cizími lidmi a neupozorní PČR a OSPOD, že matka neví, že je zákonným zástupcem a je povinna nahlásit zmizení/odchdo dítěte atd.. Krásný je věk, kdy se věří na pohádky.

meleš hlouposti :D nemocnice hnedka volala na policii kde sme se dostavili druhy den a dostala sem ospod k vyslechu- bez mamy me nemuzou vyslechnout, ona rekla ze neprijede.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
18.12.14 18:36

@Vet98 jestli nemeleš hlouposti ty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.12.14 18:58
@svituska píše:
@Vet98 jestli nemeleš hlouposti ty ;)

jasnee, cele si to vymyslim a pak se ptam na emiminu, jestli sem udelala dobre, jestli sem si to mela nechat pro sebe a cekat, kdy se to zopakuje :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
18.12.14 19:01
@Vet98 píše:
jasnee, cele si to vymyslim a pak se ptam na emiminu, jestli sem udelala dobre, jestli sem si to mela nechat pro sebe a cekam, kdy se to zopakuje :potlesk:

Tady ti nikdo neporadí, protože nikdo neví jak to doopravdy bylo. To víš jen ty a aktéři. Jisté je, že to zkomplikuje život nejen otčímovi a tvé matce jak si myslíš, ale i tobě. Budeš hlídaná sociálkou a kdoví jestli neskončíš v dětském domově, jen ty si to představuješ jak Hurvínek válku, že tě jen tak bez mrknutí oka sociálka dá tam, kam si ty představuješ! Takhle ta mašinérie co se rozjede, ale vůbec nefunguje… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.12.14 19:05
@BAZÁREK ANGIE píše:
Tady ti nikdo neporadí, protože nikdo neví jak to doopravdy bylo. To víš jen ty a aktéři. Jisté je, že to zkomplikuje život nejen otčímovi a tvé matce jak si myslíš, ale i tobě. Budeš hlídaná sociálkou a kdoví jestli neskončíš v dětském domově, jen ty si to představuješ jak Hurvínek válku, že tě jen tak bez mrknutí oka sociálka dá tam, kam si ty představuješ! Takhle ta mašinérie co se rozjede, ale vůbec nefunguje… :think:

v detskem domove urcite nezkoncim :) mluvili jsme s tou socialni pracovnici, kdyz si me osvoji babicka, bude vse ok..a i kdyby, neni lepsi byt v klidu nekde umistena nez doma mlacena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
18.12.14 19:08
@Vet98 píše:
v detskem domove urcite nezkoncim :) mluvili jsme s tou socialni pracovnici, kdyz si me osvoji babicka, bude vse ok..a i kdyby, neni lepsi byt v klidu nekde umistena nez doma mlacena?

Jak píši, nevím jak to bylo a neschvaluji násilí jakéhokoliv druhu. Kde je lépe bych mohla posoudit, kdybych ten DD zažila, ani tam není vyjímkou, že děti týrají, viz nedávná kauza v DD ve Zlíně. Ale když je to tak jednoduché jak myslíte…to by musel být sakra důvod, aby Vaši matku zbavili rodičovských práv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.12.14 21:29
@BAZÁREK ANGIE píše:
Jak píši, nevím jak to bylo a neschvaluji násilí jakéhokoliv druhu. Kde je lépe bych mohla posoudit, kdybych ten DD zažila, ani tam není vyjímkou, že děti týrají, viz nedávná kauza v DD ve Zlíně. Ale když je to tak jednoduché jak myslíte…to by musel být sakra důvod, aby Vaši matku zbavili rodičovských práv.

tak kdyby se ona nechtela starat o mne? tak me daji do DD nebo si me snad osvoji babicka..tedka jde o to, ze ona uz nechce.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová