Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vet98 Ne, ale sociálku by dle mě zavolat měli. Jak můžou vědět že máš někde babičku? Rozhodně by se o to měla postarat i ona. Nejsi plnoletá, matku nezajímáš a otčím tě zbil. Už tě nebudu nervovat, těch co tě tu uchlácholí je tu dost. Já tvé báchorce nevěřím.
@Black Cat píše:
@Vet98 Šťourám… protože „tvoje máma“ tu psala, že pečeš na školu /gympl/, tak předpokládám, že podobný přístup máš asi i k věcem doma, když není po tvém…
Ale co nebylo po mem?
s tim to nema zadne souvisloti..
@Ivčis píše:
@Vet98 Ne, ale sociálku by dle mě zavolat měli. Jak můžou vědět že máš někde babičku? Rozhodně by se o to měla postarat i ona. Nejsi plnoletá, matku nezajímáš a otčím tě zbil. Už tě nebudu nervovat, těch co tě tu uchlácholí je tu dost. Já tvé báchorce nevěřím.
Vzdyt socialka zavolana je.. Ovsem ze to nejde jen tak ![]()
Obcanku uz ma a byla tam s pribuznyma, nevidim duvod cekat na matku, ktera ji vyhodila. Ale nevim, jak to chodi. Jen vim, ze ja jsem normalne chodila sama po doktorech, i v nemocnici, ale tohle je jiny pripad, takze fakt nevim
@Vet98 Když tě nepřichýlí příbuzenstvo, tak to teď půjdeš asi do dětského domova… ne? Přece tě sociálka nenechá bydlet s tyranem.
@Vet98 píše:
Nestojim proti cele rodine, jen proti nemu..
pak fajn
budeš mít zajímavou zkušenost, ale obrň se. Chlapec nejspíš dostane podmínku na pár let jestli byl netrestaný. No musel ti fyzicky asi hodně ublížit, podlitiny, krev… já jen doufám, že se nepůjdeš soudit kvůli své teenagerské hrdosti, protože pak to nedopadne dobře. Rodič je rodič a když se to potomkovi nelíbí - jaké má vlastně rodič práva aby zvládnul svoje děcka?
Nesmí je mlátit, nesmí jim nadávat… tohle si dítě uvědomí a… nakonec se bude soudit o kapesné. No 2 roky nějak přetlučeš a pak si můžeš odejít do světa a starat se o sebe sama. To je většinou nejlepší škola. Tvoje máma má právo na život stejně jako ty. Taky jsem vypadl z domu a nemůžu si to vynachválit. Postavit se s mámou proti otčimovi… já nevím jak se mají rádi. Je to tvoje zodpovědnost za mámino štěstí. Dalšího si už možná nenajde. Ale je to jedno
ja jsem jen pitomej pajaxxx ![]()
Buh vi, jak to s matkou bude. Matka, co ji jeji dite nezajima, rozhodne nepujde na emimino resit skolu ditete.
Dámy, věřte si čemu chcete. Třeba tomu, že někdo (dítě) viditelně poraněný v šoku cestuje 4 hodiny někam za někým a nikdo si toho nevšímá, že v nemocnici ošetří nezletiletého bez souhlasu zákonných zástupců, že ho po ošetření pustí s cizími lidmi a neupozorní PČR a OSPOD, že matka neví, že je zákonným zástupcem a je povinna nahlásit zmizení/odchdo dítěte atd.. Krásný je věk, kdy se věří na pohádky.
@BaraF píše:
Dámy, věřte si čemu chcete. Třeba tomu, že někdo (dítě) viditelně poraněný v šoku cestuje 4 hodiny někam za někým a nikdo si toho nevšímá, že v nemocnici ošetří nezletiletého bez souhlasu zákonných zástupců, že ho po ošetření pustí s cizími lidmi a neupozorní PČR a OSPOD, že matka neví, že je zákonným zástupcem a je povinna nahlásit zmizení/odchdo dítěte atd.. Krásný je věk, kdy se věří na pohádky.
policie i socka kontaktovana je. Jinak nevim, jak to jde dal. Tezko rict, jak to tady je
@Pajaxxx píše:
pak fajnbudeš mít zajímavou zkušenost, ale obrň se. Chlapec nejspíš dostane podmínku na pár let jestli byl netrestaný. No musel ti fyzicky asi hodně ublížit, podlitiny, krev… já jen doufám, že se nepůjdeš soudit kvůli své teenagerské hrdosti, protože pak to nedopadne dobře. Rodič je rodič a když se to potomkovi nelíbí - jaké má vlastně rodič práva aby zvládnul svoje děcka?
Nesmí je mlátit, nesmí jim nadávat… tohle si dítě uvědomí a… nakonec se bude soudit o kapesné. No 2 roky nějak přetlučeš a pak si můžeš odejít do světa a starat se o sebe sama. To je většinou nejlepší škola. Tvoje máma má právo na život stejně jako ty. Taky jsem vypadl z domu a nemůžu si to vynachválit. Postavit se s mámou proti otčimovi… já nevím jak se mají rádi. Je to tvoje zodpovědnost za mámino štěstí. Dalšího si už možná nenajde. Ale je to jedno
ja jsem jen pitomej pajaxxx
Jasny no, dva roky je dlouha doba.. Navic, on neni muj nic, nema pravo dat mi jen treba tu facku.. ![]()
@Vet98 píše:
Jasny no, dva roky je dlouha doba.. Navic, on neni muj nic, nema pravo dat mi jen treba tu facku..
tak to nikdo ti nemá právo dát ani facku. Je jen otázka co toleruješ, od cizého asi mnohem méně. Je tvoje nic, matky nic. Stejně tak jako tvuj přítel nebude nic pro tvoji matku nebo otce… vztahy v rodině jsou komplikované, když přijde někdo bez pokrevní vazby. Ale netuším kde je pravda, tvého otčíma neznám a tvoje názory jsou určitě subjektivně zabarvené a tak se do toho cpát nebudu protože to už půjde stejně podle zákona a nikdo s tím už nic nenadělá. Bav se tím, co to udělá s tvoji rodinou, nic jiného ti nezbývá ![]()
@Black Cat píše:
@Vet98 Když tě nepřichýlí příbuzenstvo, tak to teď půjdeš asi do dětského domova… ne? Přece tě sociálka nenechá bydlet s tyranem.
Pribuzenstvo me doufam prichyti, s nim bych tam bydlet nemohla, ani nechtela.. ![]()
@Vet98 a co jsi řekla tak strašnýho, že tě tak zmydlil? Jinak přeji, aby to sociálka vyřešila rychle, ale při rychlosti našich úřadů.
Kde teď bydlíš, u koho jsi? Mamka ví kde jsi?
@Pajaxxx píše:
tak to nikdo ti nemá právo dát ani facku. Je jen otázka co toleruješ, od cizého asi mnohem méně. Je tvoje nic, matky nic. Stejně tak jako tvuj přítel nebude nic pro tvoji matku nebo otce… vztahy v rodině jsou komplikované, když přijde někdo bez pokrevní vazby. Ale netuším kde je pravda, tvého otčíma neznám a tvoje názory jsou určitě subjektivně zabarvené a tak se do toho cpát nebudu protože to už půjde stejně podle zákona a nikdo s tím už nic nenadělá. Bav se tím, co to udělá s tvoji rodinou, nic jiného ti nezbývá
tak pochopila bych vychovnou „nakladacku“ od mamky.. Jenze tohle nemelo s vychovou nic.. Navic od ciziho..
@Ivčis píše:
Tak ona tam MOŽNÁ nějaká pravda bude, ale určitě to nebude tak, jak to zakladatelka líčí
. Do plnoletosti si nemůže jít bydlet jen tak sama kam se jí zrovna chce, a k podání oznámení na PČR by jistě kontaktovali její matku, to taky není žádný holubník. Totéž v nemocnici. Je tam prostě moc ale… ![]()