Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Resila jsem tu skolu jinde, mamka tu nema ucet, proste jsem ji to pujcila, sedecne se omlouvam no
.
@MilijonDolarBejby píše:
Duvod, aby do ni kopal a mlatil pestmi bych neresila. Takovy mlaceni je hnus, at uz udelala cokoliv. Jak dlouho zijews vama? Stalo se to uz nekdy?
Jako proč ne? Možná je to nezvladatelný fracek, který si pár facek zasloužil… Jako že ona tady napíše A a mi nevíme B… tak ji teď budou všichni litovat ne?
@Black Cat píše:
Jako proč ne? Možná je to nezvladatelný fracek, který si pár facek zasloužil… Jako že ona tady napíše A a mi nevíme B… tak ji teď budou všichni litovat ne?
jelikoz nevime, jak to bylo, tak bych to fakt takhle nehrotila. To by byla kazda diskuze a kazda rada zbytecna
@pikola píše:
Jsi statecna ze jsi to nahlasila. Skoda ze ani tohle tvoji matku nepresvedcilo. Bije i ji?
Nebije, ale co vim, tak jeho byvalou zenu taky zmiidlil, o jeho vlastni dceru jednou prelamal varecku.. Je to psychicky labilni clovek ![]()
@svituska píše:
A ty bydlíš s dcerou o rodičů???… Ale zase píšeš něco o intru, to už máš dítě???![]()
EDIT: Hmmm a je ti 16??Příspěvek upraven 18.12.14 v 13:36
tak asi to zrovna psala jeji matka, ne? ![]()
@Vet98 píše:
Resila jsem tu skolu jinde, mamka tu nema ucet, proste jsem ji to pujcila, sedecne se omlouvam no.
Takze kdyz sis nevydupala zmenu skoly doma „po dobrem“, jde to po zlem, kdy obvinis otcima z napadeni? A pujdes si na skolu, kterou sis vyvzpomnela, ze…
Teda holka je mi tě líto, že v tomhle věku musíš prožívat takovýhle trable
. Tvá matka se teda jako matka vůbec nezachovala a musí to být pro tebe velká rána, že člověk, který tě má ochraňovat jen nečinně přihlíží, jak ti někdo ubližuje. Ještěže máš aspoň nějaké „zachránce“ a babičku, kteří ti jsou oporou. Je mi tvoje situace nesmírně líto a doufám, že budeš silná a zvládneš to
![]()
@Black Cat píše:
Ano, jsem nezvladatelny fracek
chodim na gympl, nekourim, nefetuju, doma pomaham, par facek si zaslouzi kazde dite, ale tohle bylo moc, kdyz se v tom tak stouras, tak par facek a pesti s kopanim, jsou neco jineho.. ![]()
@Black Cat píše:
A proč tě zmlátil?
Naprosto zbytecna, rekla sem, ze mu nebudu delat sluzku ![]()
Muselo mu neco preskocit..
@Bibi239 píše:
Takze kdyz sis nevydupala zmenu skoly doma „po dobrem“, jde to po zlem, kdy obvinis otcima z napadeni? A pujdes si na skolu, kterou sis vyvzpomnela, ze…
tezko rict, jak to je. Mohlo to tak byt a taky nemuselo
@Vet98 Co ti napsali v nemocnici do zprávy? Že si byla zbita otcem? Máš tu zprávu?
@Bibi239 píše:
Tak to opravdu ne, zpravu z nemocnice sem si asi taky napsala sama, navic ta skola uz byla doresena tak, ze si udelam prijimacky od noveho roku nastoupim, takhle budu muset od pololeti nekam, kde se to nabizi, z tohohle hlediska bych si fakt nepomohla ![]()
@Vet98 Šťourám… protože „tvoje máma“ tu psala, že pečeš na školu /gympl/, tak předpokládám, že podobný přístup máš asi i k věcem doma, když není po tvém…