Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, ráno mi přišel mail ze mi byl napadený email a tím pádem i facebook. Na email se přihlásit mužů ale na facebook ne, hacker tam změnil už i kontaktní adresu na přihlášení a vůbec nevím co teď???
@Terez117 píše:
Ahoj, ráno mi přišel mail ze mi byl napadený email a tím pádem i facebook. Na email se přihlásit mužů ale na facebook ne, hacker tam změnil už i kontaktní adresu na přihlášení a vůbec nevím co teď???
Dobrý den dotaz? prodáváte případně darujete fcb učet? já bych ho i odkoupila pokud by bylo možné. Já mám totiž s facebooky dost velký problém a jakési IP bany. pokud vás to zaujalo napište a domluvíme se.
@Terez117 píše:
Otevři si přihlašovací stránku, a klikni na Zapomněli jste přístup k účtu, tam tě to navede. Je třeba kontaktovat podporu. Změň si všude hesla, jistota je jistota.
@NikolaH22 píše:
Dobrý den dotaz? prodáváte případně darujete fcb učet? já bych ho i odkoupila pokud by bylo možné. Já mám totiž s facebooky dost velký problém a jakési IP bany. pokud vás to zaujalo napište a domluvíme se.
Ty máš problémů asi víc, víz tvůj další dotaz Tíživá finanční situace
@NikolaH22 píše:
Jsi natvrdlá? ![]()
@Plmo píše:…
Ty máš problémů asi víc, víz tvůj další dotaz Tíživá finanční situace
@Terez117 píše:
Není to spíš nějaký podvodný email?
Proč bys kupovala něčí Facebook? Si nějaký založ.
Rozumíte tomu někdo? ![]()