Napadený facebook i e-mail

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26
13.7.23 08:33

Napadený facebook i e-mail

Ahoj, ráno mi přišel mail ze mi byl napadený email a tím pádem i facebook. Na email se přihlásit mužů ale na facebook ne, hacker tam změnil už i kontaktní adresu na přihlášení a vůbec nevím co teď???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4
13.7.23 08:47
@Terez117 píše:
Ahoj, ráno mi přišel mail ze mi byl napadený email a tím pádem i facebook. Na email se přihlásit mužů ale na facebook ne, hacker tam změnil už i kontaktní adresu na přihlášení a vůbec nevím co teď???

Dobrý den dotaz? prodáváte případně darujete fcb učet? já bych ho i odkoupila pokud by bylo možné. Já mám totiž s facebooky dost velký problém a jakési IP bany. pokud vás to zaujalo napište a domluvíme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33135
13.7.23 08:53
@Terez117 píše:
Ahoj, ráno mi přišel mail ze mi byl napadený email a tím pádem i facebook. Na email se přihlásit mužů ale na facebook ne, hacker tam změnil už i kontaktní adresu na přihlášení a vůbec nevím co teď???

Otevři si přihlašovací stránku, a klikni na Zapomněli jste přístup k účtu, tam tě to navede. Je třeba kontaktovat podporu. Změň si všude hesla, jistota je jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10570
13.7.23 08:54
@NikolaH22 píše:
Dobrý den dotaz? prodáváte případně darujete fcb učet? já bych ho i odkoupila pokud by bylo možné. Já mám totiž s facebooky dost velký problém a jakési IP bany. pokud vás to zaujalo napište a domluvíme se.

Ty máš problémů asi víc, víz tvůj další dotaz Tíživá finanční situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33135
13.7.23 08:55
@NikolaH22 píše:
Dobrý den dotaz? prodáváte případně darujete fcb učet? já bych ho i odkoupila pokud by bylo možné. Já mám totiž s facebooky dost velký problém a jakési IP bany. pokud vás to zaujalo napište a domluvíme se.

Jsi natvrdlá? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.7.23 08:56
@Plmo píše:
Ty máš problémů asi víc, víz tvůj další dotaz Tíživá finanční situace
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13706
13.7.23 09:13
@Terez117 píše:

Není to spíš nějaký podvodný email?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
13.7.23 21:52

Proč bys kupovala něčí Facebook? Si nějaký založ.

Rozumíte tomu někdo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák