Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@jullls píše:
Cuketu by mi asi muž nacpal *****někam… ta nám teda moc nejede…ani malá jí nechce
Já jsem ji jedla asi po 15 letech, taky mi nikdy nejela, ale když to dobře ochutíš, přidáš vajíčko a mouku, osmahneš na trošce oleje, tak je to fakt mňamka. Nemusí to být jako hlavní chod, třeba jako příloha.
Tak u nás dnes plněná sekaná párkem a vajíčkem natvrdo + brambůrky
a obloha.
Dobrá diskuze
já už poslední dobou taky nevím co vařit… připadá mi, že jíme pořád to samé…
@Misuldy píše:
Dobrá diskuzejá už poslední dobou taky nevím co vařit… připadá mi, že jíme pořád to samé…
Jo viď?
Dnes mám v plánu čínu s rýží.. Přemýšlím, že do ní dám rajčata, papriku, vepř. masíčko a dál už nevím ![]()
@jullls píše:
Jo viď?Dnes mám v plánu čínu s rýží.. Přemýšlím, že do ní dám rajčata, papriku, vepř. masíčko a dál už nevím
Tak přesně tohle jsme vařila minulý týden ve čtvrtek
akorát jsem ještě přidala čínské zelí - to má přítel rád
jinak o víkendu byly řízky kuřecí a šťouchané brambory ![]()
Se zelím by mě asi nakopl
přemýšlela jsem ty natě z cibule… ty zelený na kolečka, to jsem taky někde viděla v receptu ![]()
Já dnes budu dělat těstoviny se špenátem a kuřecím masem.. Je to hned hotoví a přítel to má moc rád
A co bude další dny tak to fakt nevim.. ![]()
@elizabeta92 píše:
Já dnes budu dělat těstoviny se špenátem a kuřecím masem.. Je to hned hotoví a přítel to má moc rádA co bude další dny tak to fakt nevim..
Já dělám kuřecí maso, špenát, smetanovou omáčku a bramborové noky ![]()
Já dneska vařím/peču vepřové masíčko na nudličky dušené s mrkví. Pak tím naplním listové těsto a peču v troubě do zlatova jako takový malý bochánek. K tomu okurkový salát. Taky mňamka a dobrý nápad.
@missmiri píše:
Já dneska vařím/peču vepřové masíčko na nudličky dušené s mrkví. Pak tím naplním listové těsto a peču v troubě do zlatova jako takový malý bochánek. K tomu okurkový salát. Taky mňamka a dobrý nápad.
Tééééda, to jo… Já už kuchtím čínu s kuskusem…ňami… ![]()
@jullls píše:
Tééééda, to jo… Já už kuchtím čínu s kuskusem…ňami…
Taky nějak pozdě?:-) My jsme byli na bazéně, tak budeme až večeřet. A čínu s kuskusem…to bych mohla udělat zítra, taky fajn nápad:-)
@missmiri píše:
Taky nějak pozdě?:-) My jsme byli na bazéně, tak budeme až večeřet. A čínu s kuskusem…to bych mohla udělat zítra, taky fajn nápad:-)
Chodí po pátej
Času dost… ![]()
@jullls píše:
Chodí po pátejČasu dost…
Můj má noční, takže taky času dost
Ale možná ho vykopu, ať uvaří on:-D
@missmiri píše:
Můj má noční, takže taky času dostAle možná ho vykopu, ať uvaří on:-D
Noooo, to by u nás byli brutálně, ale brutálně přesolený karboše…
s br. kaší…vše je nedosolený a pak? „UPS… mi to ujelo“
![]()
Cuketu by mi asi muž nacpal *****
někam… ta nám teda moc nejede…ani malá jí nechce