Nápady, co vařit

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
jullls
17.8.12 19:33
@missmiri píše:
Pěkné nápady:) Já taky pořád něco vymýšlím.
Teď dělám hodně kuřecí nudličky na kari (nemusí být, stačí pepř a sůl). Dále udělám bešamel, který osolím, opepřím a přidám bazalku (nejlepší je čerstvá). A na chvíli šoupnu zapéct do trouby s těstovinama.

Nebo orestuju na cibulce uzené, přidám kyselé zelí a podusím, dále uvařím gnocchi, šoupnu je tam a zaleju vše smetanou. Nechám probublat. Jednoduché, rychlé a není třeba už nijak dochucovat - výborné a v jednom hrnci :)

A nebo cukeťáky:) To jsem dělala minulý měsíc poprvé, stejný postup jak bramboráky, akorát se nastrouhá cuketa :)Taky výborné, akorát se to musí více okořenit. Cuketa je bez chuti.

Cuketu by mi asi muž nacpal ***** :P někam… ta nám teda moc nejede…ani malá jí nechce :D

• Citovat
  • Upravit
1483
17.8.12 19:37
@jullls píše:
Cuketu by mi asi muž nacpal ***** :P někam… ta nám teda moc nejede…ani malá jí nechce :D

Já jsem ji jedla asi po 15 letech, taky mi nikdy nejela, ale když to dobře ochutíš, přidáš vajíčko a mouku, osmahneš na trošce oleje, tak je to fakt mňamka. Nemusí to být jako hlavní chod, třeba jako příloha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
19.8.12 08:09

Tak u nás dnes plněná sekaná párkem a vajíčkem natvrdo + brambůrky :) a obloha.

• Citovat
  • Upravit
Misuldy
20.8.12 11:24

Dobrá diskuze :-) já už poslední dobou taky nevím co vařit… připadá mi, že jíme pořád to samé…

• Citovat
  • Upravit
jullls
20.8.12 11:36
@Misuldy píše:
Dobrá diskuze :-) já už poslední dobou taky nevím co vařit… připadá mi, že jíme pořád to samé…

Jo viď? :) Dnes mám v plánu čínu s rýží.. Přemýšlím, že do ní dám rajčata, papriku, vepř. masíčko a dál už nevím :D

• Citovat
  • Upravit
Misuldy
20.8.12 11:40
@jullls píše:
Jo viď? :) Dnes mám v plánu čínu s rýží.. Přemýšlím, že do ní dám rajčata, papriku, vepř. masíčko a dál už nevím :D

Tak přesně tohle jsme vařila minulý týden ve čtvrtek :-) akorát jsem ještě přidala čínské zelí - to má přítel rád :-) jinak o víkendu byly řízky kuřecí a šťouchané brambory :-)

• Citovat
  • Upravit
jullls
20.8.12 11:44

Se zelím by mě asi nakopl :D :D přemýšlela jsem ty natě z cibule… ty zelený na kolečka, to jsem taky někde viděla v receptu :P

• Citovat
  • Upravit
elizabeta92
20.8.12 11:47

Já dnes budu dělat těstoviny se špenátem a kuřecím masem.. Je to hned hotoví a přítel to má moc rád :) A co bude další dny tak to fakt nevim.. :D

• Citovat
  • Upravit
Misuldy
20.8.12 11:50
@elizabeta92 píše:
Já dnes budu dělat těstoviny se špenátem a kuřecím masem.. Je to hned hotoví a přítel to má moc rád :) A co bude další dny tak to fakt nevim.. :D

Já dělám kuřecí maso, špenát, smetanovou omáčku a bramborové noky :-)

• Citovat
  • Upravit
1483
20.8.12 15:00

Já dneska vařím/peču vepřové masíčko na nudličky dušené s mrkví. Pak tím naplním listové těsto a peču v troubě do zlatova jako takový malý bochánek. K tomu okurkový salát. Taky mňamka a dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
20.8.12 15:03
@missmiri píše:
Já dneska vařím/peču vepřové masíčko na nudličky dušené s mrkví. Pak tím naplním listové těsto a peču v troubě do zlatova jako takový malý bochánek. K tomu okurkový salát. Taky mňamka a dobrý nápad.

Tééééda, to jo… Já už kuchtím čínu s kuskusem…ňami… :P

• Citovat
  • Upravit
1483
20.8.12 15:05
@jullls píše:
Tééééda, to jo… Já už kuchtím čínu s kuskusem…ňami… :P

Taky nějak pozdě?:-) My jsme byli na bazéně, tak budeme až večeřet. A čínu s kuskusem…to bych mohla udělat zítra, taky fajn nápad:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
20.8.12 15:06
@missmiri píše:
Taky nějak pozdě?:-) My jsme byli na bazéně, tak budeme až večeřet. A čínu s kuskusem…to bych mohla udělat zítra, taky fajn nápad:-)

Chodí po pátej :P Času dost… :D

• Citovat
  • Upravit
1483
20.8.12 15:08
@jullls píše:
Chodí po pátej :P Času dost… :D

Můj má noční, takže taky času dost :-D Ale možná ho vykopu, ať uvaří on:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
20.8.12 15:17
@missmiri píše:
Můj má noční, takže taky času dost :-D Ale možná ho vykopu, ať uvaří on:-D

Noooo, to by u nás byli brutálně, ale brutálně přesolený karboše… :D s br. kaší…vše je nedosolený a pak? „UPS… mi to ujelo“ :D :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii