Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zavařujete někdo obědy a přesnídávky?Chtěla sem zavařit malému už několikrát obídek,ale vždycky se mi lahvičky otevřely.Víčko prostě nechytlo.Je možný že v původních skleničkách od kupovaných jídel to nejde?Včem teda zavařujete? Dík
Ahoj, víčka od přesnídávek se mi taky vždy otevřou, tak zkus malý skleničky třeba od tatarky ty drží dobře.
Kajka
Bobes, zkoušela jsem dělat domácí ovocnou přesnídávku a jen zkusmo použila 4 skleničky od Hippu-naštěstí-neb se mi zdál ten závit moc malý. Ani jedna nechytla! takře si střádám skleničky od tatarek atd.
K.
Já to v těch skleničkách láduju rovnou do mrazáku, navařím tak na 14 dní a mám klid. Pak jenom večer vydělám skleničku ( udělám tak 3-4 druhy ) a druhý den malá konzumuje. A pokud mě chybí skleničky , tak to dám do mrazícího sáčku. Je to nejrychlejší. Ovoce dělám čerstvé.
hurá tak to není rukama!! ![]()
mražený mi nějak nevyhovovalo.Skoro ve všem má brambory a po rozmrznutí je to jak sečka… mrazila sem akorát mrkev..
Ahojt chci si zavarit jahody a koupila jsem si tu pomůcku ke konzervování máte s ni nekdo zkušenosti jak se používá?
@Marketticka346 píše:
Ahojt chci si zavarit jahody a koupila jsem si tu pomůcku ke konzervování máte s ni nekdo zkušenosti jak se používá?
a jakou pomůcku máš na mysli? ![]()
@Burj Chalifa : od Dr. Oetker pomůcka ke konzervování ovoce a zeleniny