Napařovač Philips Steam&Go

131
12.7.20 07:37

Napařovač Philips Steam&Go

Ahoj, přemýšlím o koupi napařovače oděvů https://www.mall.cz/…6280-steamgo?…
Rada bych si ale ověřila, ze opravdu funguje.. Nechci s nim nahrazovat žehličku košile a utěrky neočekávám že vyhladí - jedná se mi o vyrovnání faldů na tenčích trikách, šatech, sakách.. Ranní rychlovka v nouzi.. Máte někdo zkušenost? Diky předem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12.7.20 08:15

Na dva-tri kusy oblecenia pred odchodom z domu je uplne fantasticky, bravam aj na dovolenky :) zvlada aj ozaj pomackane saty, latky ktore sa nemozu zehlit, nedam nam dopustit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
12.7.20 08:51

Rozhodně nenahradí žehličku. ALE, na letní šaty, co se na prkně kroutí a kloužou, a než je vyžehlím jsem na mrtvici, tak na to je k nezaplacení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
12.7.20 08:52
@vmadla píše:
Ahoj, přemýšlím o koupi napařovače oděvů https://www.mall.cz/…6280-steamgo?…
Rada bych si ale ověřila, ze opravdu funguje.. Nechci s nim nahrazovat žehličku košile a utěrky neočekávám že vyhladí - jedná se mi o vyrovnání faldů na tenčích trikách, šatech, sakách.. Ranní rychlovka v nouzi.. Máte někdo zkušenost? Diky předem ;)

Používám na trika, košile apod. Hlavně ráno, když vytáhnu ze skříně košili a potřebuju rychle „vyžehlit“ pomačkání a vyrazit do práce. Po zapnutí během půl minuty už pouští páru a lze ji použít. Žehličku úplně nenahradí, ale zase, než se nahřeje žehlička, tak už je streamerem hotovo. Obrovská výhoda je, že se dá použít i na oblečení na ramínku. Jednou jsem nouzově použil na „vyžehlení“ trika, když už nebyl čas a potřeboval jsem vyrazit večer ven. Jo a dá se použít na téměř všechny materiály, i ty co se nedají žehlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
12.7.20 08:54

Nemam, ale pokud budes nakupovat ze stránky philips.cz, tak od jedne blogerky mam kod na 20% slevu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
12.7.20 09:11

Nejlepší kamarád hned po myčce :pankac: Košili s ním dokonale nevyžehlíš, ale na ranní „vyžehlení“ triček, kalhot apod. je perfektní. Zvládl i kašmírový svetr, na který se s žehličkou bojím jít. Taky kalhoty jsou s ním „vyžehlené“ raz dva. Používám na oblečení pověšené na ramínku a je to fakt bomba. Na dovolené se mnou byl taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
17.7.20 09:52
@Kaileee píše:
Nemam, ale pokud budes nakupovat ze stránky philips.cz, tak od jedne blogerky mam kod na 20% slevu :mrgreen:

Paráda 😁 sem s ni! Diky ♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
17.7.20 10:01
@vmadla píše:
Paráda 😁 sem s ni! Diky ♥️️

Kód je AVENTKIXXINA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit