Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, přemýšlím o koupi napařovače oděvů https://www.mall.cz/…6280-steamgo?…
Rada bych si ale ověřila, ze opravdu funguje.. Nechci s nim nahrazovat žehličku košile a utěrky neočekávám že vyhladí - jedná se mi o vyrovnání faldů na tenčích trikách, šatech, sakách.. Ranní rychlovka v nouzi.. Máte někdo zkušenost? Diky předem ![]()
Na dva-tri kusy oblecenia pred odchodom z domu je uplne fantasticky, bravam aj na dovolenky
zvlada aj ozaj pomackane saty, latky ktore sa nemozu zehlit, nedam nam dopustit
Rozhodně nenahradí žehličku. ALE, na letní šaty, co se na prkně kroutí a kloužou, a než je vyžehlím jsem na mrtvici, tak na to je k nezaplacení.
@vmadla píše:
Ahoj, přemýšlím o koupi napařovače oděvů https://www.mall.cz/…6280-steamgo?…
Rada bych si ale ověřila, ze opravdu funguje.. Nechci s nim nahrazovat žehličku košile a utěrky neočekávám že vyhladí - jedná se mi o vyrovnání faldů na tenčích trikách, šatech, sakách.. Ranní rychlovka v nouzi.. Máte někdo zkušenost? Diky předem
Používám na trika, košile apod. Hlavně ráno, když vytáhnu ze skříně košili a potřebuju rychle „vyžehlit“ pomačkání a vyrazit do práce. Po zapnutí během půl minuty už pouští páru a lze ji použít. Žehličku úplně nenahradí, ale zase, než se nahřeje žehlička, tak už je streamerem hotovo. Obrovská výhoda je, že se dá použít i na oblečení na ramínku. Jednou jsem nouzově použil na „vyžehlení“ trika, když už nebyl čas a potřeboval jsem vyrazit večer ven. Jo a dá se použít na téměř všechny materiály, i ty co se nedají žehlit.
Nemam, ale pokud budes nakupovat ze stránky philips.cz, tak od jedne blogerky mam kod na 20% slevu ![]()
Nejlepší kamarád hned po myčce
Košili s ním dokonale nevyžehlíš, ale na ranní „vyžehlení“ triček, kalhot apod. je perfektní. Zvládl i kašmírový svetr, na který se s žehličkou bojím jít. Taky kalhoty jsou s ním „vyžehlené“ raz dva. Používám na oblečení pověšené na ramínku a je to fakt bomba. Na dovolené se mnou byl taky…
@Kaileee píše:
Nemam, ale pokud budes nakupovat ze stránky philips.cz, tak od jedne blogerky mam kod na 20% slevu
Paráda 😁 sem s ni! Diky ♥️️
@vmadla píše:
Paráda 😁 sem s ni! Diky ♥️️
Kód je AVENTKIXXINA