Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No tak stoupá to od nuly, naprosto každé prosperující těhotenství mělo v nějakém okamžiku 47. Rozpětí je tam široké a taky 14 dní od styku rozhodně nemusí znamenat 14 dní od oplodnění.
A zcela chápu, nade mnou taky kdysi zlomili hůl…
Může tam proběhnout oplodnění později? Jsem opravdu úplný laik. Vidíte, tohle oni stejně nepoví, řeknou ze hodnoty jsou nižší, takže nějaká naděje se ztrácí. Právě že jsem potřebovala aspoň slyšet, ze to opravdu možné všechno je.
Ahoj všem, už 4 test mam takhle slabě čárky, je to pozitivní nebo se jedná o falešný testy? Test je mamatest a testuji se podle pravidel, fotka je trosku v blbé kvalitě a ten test už najížděl s T čárkou
Ahoj maminky. K lékaři se chystám ale jen pro uklidnění nerviku… Můžu být těhotná? Před mentruaci hrozné křeče jedem den pak 6 dní zpoždění a průběh podivný. Vždy jsem měla pravidelnou. Mám šílené chutě na všechno i co běžně nejím. Další podivnosti jsou že můj kocour se mi vyhýbá, druhý až moc mazlí a kůň je ke mě až moc opatrný. Bývá mi i zle od žaludku a celkově se cítím jinak. V úterý na testu dle mě duch (test dělaný dopo) druhý den mi to nedalo a udělala jsem ráno nový a čárka je úplně slaboučka.
Chci se zeptat mneli jsme s přítelem nechráněný sex bylo to v dobu kdy byla střední šance otěhotnění ale byli to 2 dny po ovu je možné že bych mohla být těhotná
@Anonymní píše: Více
Máš nechráněný styk, můžeš být těhotná. Záleží kdy máš dostat menstruaci.
@Anonymní píše: Více
Šu… bez ochrany? Ano! Můžeš být těhotná.
Testy jsou negativní. ZATÍM ![]()
@Šmoulice píše: Více
Rozklikni si foto. Negativní rozhodně nejsou ![]()
Zdravím, mám otazku ohledně těhotenských testu. Poslední styk proběhl 30.8. s ochrannou, která se ale trochu posunula. Menstruace přišla na den přesně, ale byla velmi slabá oproti mé normální. většinou krvácím do 5.dne a 6.den spineni, ale ted už jsem 4.den spinila a to skoro nic. udelala jsem si test a nejprve se mi zdálo ze vidím ducha, ale po zaschnutí byl diky bohu negativní.
ALE nasledujici den rano jsem si udelala druhy, který byl sice také negativní, ale ted druhý den jsem na nej koukla a byly tam 2 čárky (uplynulo už více než 24h). Hned jak jsem to viděla běžela jsem si ted večer udělat ještě jeden, který vyšel zase negativně. Jsem uz z toho ale tak paranoidní, ze se obracím na Vás, prosim o nazor. na první fotce je starý test na kterém se čárka ukázala až po více než 24h a na druhé fotce čerstvý test 15 min zpátky (negativni)
@Anonym42 píše: Více
Test se vyhodnocuje do 5 minut. Těhotná nejsi.
@JancaS84 Děkuju za odpověď, cítím se klidněji, ale hodně mě vyděsila ta druhá čárka. Myslíte tedy, že se nemam obávat? ikdyz menstruace byla slabší? ![]()
Dobry den chtěla jsem se zeptat byla jsem u paní doktorky 10.12.25 říkala ze ovuluju ze můžu ještě otěhotnět dneska 13.12.25 jsem mela nechráněny sex neberu žádnou ochranu začala jsem mít nevolnosti bolest hlavy bolest prsou můžu byt těhotná kdy si udělat těhotenský test
@Hanča201
Uf, myslím že takhle brzy to asi na těle poznat nelze. To budeš muset pár dnů počkat, než ti to test ukáže.
Lenik22 dekuji moc jak dlouho než si musím udělat test aby mi to prokázal
@Hanča201 no nevolnosti fakt nemůžeš mít v den otěhotnění, test si udělej až ti vynechá ms