Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když pominu veškerou morálku, tak si nedovedu představit, jaký by musel být idiot, nechat se lovit od nějakýho anonyma.
@smada píše:
Když pominu veškerou morálku, tak si nedovedu představit, jaký by musel být idiot, nechat se lovit od nějakýho anonyma.
@Anonymní píše:
píše: Více
mentálně, tipla bych, asi o půl míň
Příspěvek upraven 08.03.18 v 13:32
@Anonymní píše:
Ahoj.Chci zkusit začít psát jednomu zadanému muži. Mé číslo zná, proto chci jiné číslo. Chci vědět jestli by se nechal ulovit.On nemá šanci zjistit, kdo mu píše, ne?
Předpokládám, že chceš napsat vlastnímu chlapovi, nebo nějaké kamarádky…polož si otázku. Opravdu to chceš vědět? A pokud jde o kamarádku a její chlap zabere…povíš jí to?
@Detsa
Obvykle je to opravdu prusvih. Ale ani neni normalni takhle partnera testovat dle meho nazoru.
@BaMaK píše:
Předpokládám, že chceš napsat vlastnímu chlapovi, nebo nějaké kamarádky…polož si otázku. Opravdu to chceš vědět? A pokud jde o kamarádku a její chlap zabere…povíš jí to?
@Detsa já myslím, že vztah beztak stojí za prd, pokud jeden druhého takhle nechává testovat. Díkybohu, že mě ani partnera by tohle asi v životě nenapadlo. Jinak ano, také by mě to urazilo natolik, že bych práskla dveřmi, i kdybych tím testem prošla.
Ahoj.Chci zkusit začít psát jednomu zadanému muži. Mé číslo zná, proto chci jiné číslo. Chci vědět jestli by se nechal ulovit.On nemá šanci zjistit, kdo mu píše, ne?