Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lidi, dali byste si trávu?
Jen tak rekreačně. Máme něco doma a uvažuju, že bych si po letech dala, ale mám strach, co mi to udělá. Kdysi jsem měla fakt hnusnej stav a proto jsem přestala. Blbej dotaz na úrovni školky, já vím, ale nedá mi to spát.
![]()
Ne, pac po ni mam depky. Kdybych po ni byla happy, tak klidně ![]()
@Tichošlápek píše:
Ne, pac po ni mam depky. Kdybych po ni byla happy, tak klidně
Prááávě ![]()
Asi ne. Ty roky už mám za sebou a pěkných pár let už mě to nenapadlo. Ale jinak, pokud to není pravidelný kouření, tak na tom nic špatného nevidím.
@Božislava píše:
Nikdy jsem nekouřila trávu. Jak to chutná?
asi jak sušená majoránka bych řekla ![]()
Jestli si měla hnusnej stav, tak opatrně
![]()
nebo s kamarádkou, co tě zaručeně pobaví…
nevím, jestli to přiznat nebo ne, ale rekreačně si dám. Jednou za rok udám na pár dní děti i manžela a vyrazíme s kamarádkou pařit a tam si jointa nebo dva dáme. A je to sranda, takže za mě jo
![]()
Pro jistotu anonymně, aby na mě nějakej chytrák neposlal sociálku ![]()
@g.sandova píše:
@malá_holka nedávej. Fakt to nemusí sednout.
ani fakt jednoho práska?
pravda je, že mi stačilo málo.
@malá_holka píše:
asi jak sušená majoránka bych řekla
sušená majoránka? Stojí to za to?
Ne, ani omylem. Kamarád zemřel při dopravní nehodě. V krvi měl menší množství THC. Pojišťovna nevyplatila z životního pojištění ani korunu, protože má tyto látky ve výlukách. Hypotéka, děti, manželka. Kvůli jednomu jointu, týden zpětně, jsou v háji. Že někomu ten sajrajt stojí za to
.
Dala bych si, kdybych neměla na starost děti
už s těším, až budou větší a pojedou někam na prázdniny ![]()
@Anonymní píše:
Jestli si měla hnusnej stav, tak opatrně![]()
nebo s kamarádkou, co tě zaručeně pobaví…
nevím, jestli to přiznat nebo ne, ale rekreačně si dám. Jednou za rok udám na pár dní děti i manžela a vyrazíme s kamarádkou pařit a tam si jointa nebo dva dáme. A je to sranda, takže za mě jo![]()
Pro jistotu anonymně, aby na mě nějakej chytrák neposlal sociálku
já na tom taky nevidím nic špatnýho, jednou za čas a rozumně, nekalit do toho. budu s mladým, snad by mě zachránil kdyby něco..kdybych skákala z okna nebo tak ![]()
@Rive píše:
Dala bych si, kdybych neměla na starost dětiuž s těším, až budou větší a pojedou někam na prázdniny