Náraz hlavy do hrany okna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
1.8.23 14:11

@Janča6 Moc děkuji za uklidnění, nechci nikoho otravovat ale alespoň se uklidní, právě já sem zacla pozorovat žese něco děje, že se všeho bojím, tak sem okamžitě si nechala napsat zadanku k psychologovi, akorát nebere hned takže v říjnu. Chci to řešit za čas než by se to mělo nějak rozjet ještě více v bůhví co, ty moje stresy a panika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
1.8.23 14:24
@Janča6 píše:
Ono se prave vetsine lidi stalo i neco mnohem horsiho a nic z toho nebylo. Fakt klid.

Potvrzuji :) Nekolikrat jsem se v zivote prastila do hlavy i presne takhle do okna a nic mi neni, klid. Zakladatelko, tvoje reakce je za me opravdu neadekvatni - uzkostna. Uzivej lazne a at se brzy das dokupy.

• Citovat
  • Upravit
Svetluska55
1.8.23 15:07

Dítě si vlastním kolenem zlomilo ocnici pri saltu. Ovšem-byla to strašná rána, okamžitě po tom začalo blít jako amina, bylo jasné, že musí do nemocnice a přestože to byla rána jako prase, žádné krvácení do mozku se nedostavilo.
A mluvím o dítěti 170 cm+.

• Citovat
  • Upravit
14726
1.8.23 16:27
@Svetluska55 píše:
Dítě si vlastním kolenem zlomilo ocnici pri saltu. Ovšem-byla to strašná rána, okamžitě po tom začalo blít jako amina, bylo jasné, že musí do nemocnice a přestože to byla rána jako prase, žádné krvácení do mozku se nedostavilo.
A mluvím o dítěti 170 cm+.

Krvaceni do mozku nemela ani 5leta dcera, kterou srazilo auto, vyletla vysoko do vzduchu a dopadla na silnici 12 m od mista stretu. Mela otres mozku, bezvedomi, ale krvaceni do mozku nastesti ne.

Nerikam, ze je to pravidlo, podle doktoru dopadla moc dobre na to, co se ji stalo. A vim, ze ke krvaceni do mozku muze dojit i pri mensich nehodach, nez byla tato. Ale z toho, co se stalo zakladatelce, to fakt nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.9.23 10:32

Náraz do hlavy

Ono to hlavně chce se míň pozorovat, moje hlava toho vydržela už víc… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...