Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, včera jsem se porezala o plechovku do briska prstu. Rána je nejspíš dost hluboká, ale když jsme s manželem volali do nemocnice tak nám doktoři řekli, že se to nesije, že máme přijít jen kdyby to nepřestalo do 15-ti minut krvácet, což přestalo.
Myslíte, že se to zahojí samo? Případně je neco v lékárně, co na to mohu použít, aby se to hojilo lépe? Přikládám fotku
@Elisabeth111 píše:
Dobrý den, včera jsem se porezala o plechovku do briska prstu. Rána je nejspíš dost hluboká, ale když jsme s manželem volali do nemocnice tak nám doktoři řekli, že se to nesije, že máme přijít jen kdyby to nepřestalo do 15-ti minut krvácet, což přestalo.
Myslíte, že se to zahojí samo? Případně je neco v lékárně, co na to mohu použít, aby se to hojilo lépe? Přikládám fotku
Zkus tekutý obvaz. Čekala jsem to o dost horší, když jsem četla o té nemocnici…
@Rachel_cz jsem si vědoma, že to není vážné, jen chci, aby se to zahojilo co nejdřív a co nejlíp.
Vzala bych takove ty naplastove stehy a „sesila“ to tim
ja se vecne rezu do palce at uz ze strany nebo shora a ty stehy jsou super vec ![]()
Vypadý to dobře, prst je rozmáčenej, byla náplast a ta se namočila? Bývalo by nejlepší připlácnout hned tu uřízlou kůži a přilepit náplasťovým stehem, teď už by se to ale nemělo, kdyžtak jen po nějaké desinfekci obou ploch třeba peroxidem. Ale není to moc řízlé, to se zahojí v pohodě.