Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj chtěla jsem se zeptat, jsem dost plasan. Jsem v lázních a včera dopoledne, jsem když sem chtěla vstát se udeřila do rohu okna vrchem hlavy narazila.Jak sem stávala nebyla to silena pecka ale boleloto, bouli moc nemam. Ale já hned panikarim tak mám strach. Nezvracela jsem vše si pamatuji, jen mi potom nebylo nejlíp strašně jsem se potila, a připadám si jak opilá, hlava neboli. Zornicky mám normální, jen sem unavená a unavené oči ale to někdy mívám. Mám rehabilitace takže to může být ztoho, ta únava. Hlava se mi nemota jen si připadám tak jak pytlem praštěná, zašla jsem za sestrou a ta řekla že nic nemůže stoho být, nic víc takže se celkem bojím. Nevím právě jestli mi není teď takhle spíše z nervů, doma bych asi zašla k doktorce ale takhle nemám jak, má někdo podobnou zkušenost a bylo vše ok. Já hned panikarim s krvácení do mozku
Z tohoto fakt nebude krvaceni do mozku. Ty projevy jsou nejspis ze stresu nebo z toho cviceni v laznich. Urcite ne z toho uderu do hlavy.
S timhle bys vazne chodila k doktorovi? ![]()
Děkuji za uklidnění, je pravda že furt nato myslím, takže to může být asi fakt že strachu
Muže té uklidnit vědomí, že když natahnes backory, hned té někdo najde. Si představ, ze by se ti to stalo doma, a než by té tam někdo našel, tak by to dlouho trvalo
![]()
@Ama400 píše:
Ahoj chtěla jsem se zeptat, jsem dost plasan. Jsem v lázních a včera dopoledne, jsem když sem chtěla vstát se udeřila do rohu okna vrchem hlavy narazila.Jak sem stávala nebyla to silena pecka ale boleloto, bouli moc nemam. Ale já hned panikarim tak mám strach. Nezvracela jsem vše si pamatuji, jen mi potom nebylo nejlíp strašně jsem se potila, a připadám si jak opilá, hlava neboli. Zornicky mám normální, jen sem unavená a unavené oči ale to někdy mívám. Mám rehabilitace takže to může být ztoho, ta únava. Hlava se mi nemota jen si připadám tak jak pytlem praštěná, zašla jsem za sestrou a ta řekla že nic nemůže stoho být, nic víc takže se celkem bojím. Nevím právě jestli mi není teď takhle spíše z nervů, doma bych asi zašla k doktorce ale takhle nemám jak, má někdo podobnou zkušenost a bylo vše ok. Já hned panikarim s krvácení do mozku
Opravdu směšné, prostě jsou lidé cose víc boji. Kdybych byla doma tak adi bych byla víc v klidu než tady
@Ama400 píše:
Opravdu směšné, prostě jsou lidé cose víc boji. Kdybych byla doma tak adi bych byla víc v klidu než tady
Tomu nerozumim, proc bys doma byla vic v klidu ![]()
@Janča6 Protože kdyby náhod se nějak pritizilo nebo mi nějak bylo hodně zle tak bych si někam případně zašla, tak asi proto
@Ama400 píše:
@Janča6 Protože kdyby náhod se nějak pritizilo nebo mi nějak bylo hodně zle tak bych si někam případně zašla, tak asi proto
Vzdyt to muzes i tam, kde ted jsi.
@Tosidelassrandu úzkosti úplně ne asi, ale je pravda že poslední dobou se více tak bojím a stresující když něco, kdysi jsem to neřešila, teď hned panikarim skoro že vseho. V Rijnu sem objednaná k psychologovi
@Janča6 tady je jen rhb doktor, jinak nic takže leda by mě museli poslat na pohotovost do nemocnice ale nechci hned plášit. Sestra jen řekla že stoho nic nebude max boule, tak nechci tam moc chodit i kdyby mi bylo HŮŘE.
@Ama400 píše:
A ty jsi někde v džungli? Však tam jsou taky určitě doktoři.
Nic se ti nestalo. Plašíš úplně zbytečně. Jestli máš takový strach z rány do hlavy tak vyhledej obdornou pomoc v oblasti psychologie.
@JancaS84 jsem objednaná k psychologovi, protože jak sem již psala tak poslední dobou se fakt dost bojím, psala jsem sem abych se uklidnila že někomu se stalo stejně nebo pidobne a nic mu nebylo
@Ama400 píše:
@JancaS84 jsem objednaná k psychologovi, protože jak sem již psala tak poslední dobou se fakt dost bojím, psala jsem sem abych se uklidnila že někomu se stalo stejně nebo pidobne a nic mu nebylo
Ono se prave vetsine lidi stalo i neco mnohem horsiho a nic z toho nebylo. Fakt klid.