Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj všem. Dnes můj syn spadl z houpačky a zřejmě si narazil kotník. Nejdřív plakal tak jsem ho utěšila a sedli jsme si na lavičku. Byl sice trochu posmutnělý ale za nedlouho papal a smál se jako obvykle. Když jsme chtěli jít domů, tak jsem zjistila že na tu nohu nemůže pořádně našlápnout. Jeli jsme tedy ihned na pohotovost, kde udělali RTG na kterém nic nebylo. Je to tedy zřejmě naražené. Syn na to nemůže došlápnout a rozčiluje se. Zajímá mě co je dobré na naražený kotník? Je možné že to začne otýkat? Zatím je to bez otoku. Na pohotovosti mi bylo řečeno at mu dávam 3 krát denně nurofen sirup a když se to nebude zlepšovat ať s ním dojdu v pondělí na ortopedii. Jak dlouho trvalo u Vaších dítek(u Vás) než přestala naraženina bolet? Slyšela jsem že někomu naraženinu musí i fixovat na nějaký čas do sádry.
Naraženina může bolet dlouho. Já bych to chladila a možná i trochu zafixovala, u mých dětí to mívalo i dobrý psychologický efekt. Měly prostě dojem, že se jejich problém léčí ![]()
@ivašot. děkuju za radu. ovšem mému synovi jsou teprve 2. jestli se to léčí je mu asi jedno. jen mě dostalo že když se to do pondeli nezlepší tak se máme přijít ukázat… den na zlepšení mi prijde opravdu malo ![]()
Zkus koupit mast Traumaplant nebo pokud chceš něco přírodního, tak kostival.
Já mám teď vymknutej kontník a bez Traumaplantu bych asi nepřežila. A možná stáhnout obinadlem.