Náročný 2 letý syn

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
21.2.25 14:25

@Eva2610 2-3× v týdnu, dělám menší nákupy at tam nejsme tak dlouho… ale tady nejde jen o ten obchod spíše o ty situace kdy si nemůže dělat co chce…a umí to dát prostě šíleně najevo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
21.2.25 14:26
@Saila44 píše: Více

Je to období. Ty jsi s ním sama?

• Citovat
  • Upravit
10921
21.2.25 14:26
@unuděná píše: Více

Asi tak. Na nakup jsem proste jednu dobu s ditetem nechodilo, nestalo mi to za to. Bud doma hlidal tatinek nebo privezl kosik. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
21.2.25 14:29

@unuděná nepíšu že to v klidu je, není ale ráda bych si tam v klidu něco vybrala.. a co jako mám být doma nechat si vozit nákup a zbytečně za nákup utratit víc? To je mi teda rada 🙄 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
21.2.25 14:31
@DandátkoP píše: Více

Přesně i u mě. Dodnes jdu raději nakupovat sama, než s dětmi :mrgreen: A to mi děti celkem klidně seděly v košíku, ale stejně mi pořád rozptylovaly pozornost. Často jsem šla nakoupit třeba v době, kdy se manžel vracel z práce, on povozil venku v kočárku nebo počkal s dítětem na hřišti a já mezitím nakoupila. Lepší je si nedělat problémy jen proto, že věci nejdou tak, jak jsme si jako bezdětné vysnily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
21.2.25 14:32

@Anikaa02 v podstatě ano, chodíváme po snídani, ale vzycky tam neco chce, takze dam vetsinou rohlik, ktery s ni za 5 minut a pak to začne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33329
21.2.25 14:32
@Tarena píše: Více
:D u nás to bylo stejně, už je to dávno, děti jsou velké. Starší dcera ve dvou letech vzorne dítě, krásně mluvila, přes den bez pleny, sama hezky jedla, oblékla se, hrala si, uklizela hračky, na všem jsme se domluvili
Syn byl bez pleny a hezky si hrál se sestrou i s jinými detmi. Vše ostatní katastrofa, do tří skoro nemluvil, zato se hodně vztekal, vaří z našeho pohledu úplně nesmyslně, odpor jen pro odpor :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
21.2.25 14:33
? Co? Takže zase jedna co má pocit že je každá rada k ničemu. Tak co potom teda chceš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
21.2.25 14:34

Hele, je to snadné. Buď ti to vadí a nevíš, co s tím, tak se tomu vyhýbej. Nebo sneseš řev. Nic mezitím není. Myslíš, že ti někdo poradí Tesa pásku na pusu a ruce? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
21.2.25 14:35

A jak dlouho nakupuješ?? To i Billu projdu do 5minut, natož nějaký vesnický Coop :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
21.2.25 14:36

Když zjistí, že se nic nevyřve, že mu je to málo platné a že nevyměkneš, tak se uklidní. Chce to pevnou vůli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
21.2.25 14:39
@unuděná píše: Více

Souhlas. Ono se to zlepsi, ted uz s ni jde nakupovat celkem dobre, jsou ji 3. Valeci sceny uz nejsou, ze ji neco nekoupim, ted uz si to tam haze sama kdyz nekoukam. :D haha, sranda. Jako jo, jit sama nakupovat je lepsi, relaxacni. Ale kdyz jde se mnou, uz nejezdim domu vytocena a “otrhaná” a nepremejslim o tom, jak velka ostuda to zas byla. :mrgreen: a ted to vetsinou delam tak, ze vetsi nakup vezmu na kosiku a pak jedeme spolecne spis pro mensi veci a mame to jak vylet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
21.2.25 14:40
@MartinL45 píše: Více

Ne, promin, ani tohle nepomaha na vsechny deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
21.2.25 14:48

Co já bych za to před cca 15 lety dala, objednat si nákup domů na vesnici :think: Mám dvě děti a v období vzdoru jsem s nimi fakt nelozila po supermarketu :roll: Radu mám jen jednu, být důsledná a neustupovat. Je to jen období, které za chvíli vystřídá zase jiné :nevim: Jo a nákup může obstarat chlap :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9280
21.2.25 14:54
@DandátkoP píše: Více

U nás to samé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...