Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Eva2610 2-3× v týdnu, dělám menší nákupy at tam nejsme tak dlouho… ale tady nejde jen o ten obchod spíše o ty situace kdy si nemůže dělat co chce…a umí to dát prostě šíleně najevo
@unuděná píše: Více
Asi tak. Na nakup jsem proste jednu dobu s ditetem nechodilo, nestalo mi to za to. Bud doma hlidal tatinek nebo privezl kosik. ![]()
@unuděná nepíšu že to v klidu je, není ale ráda bych si tam v klidu něco vybrala.. a co jako mám být doma nechat si vozit nákup a zbytečně za nákup utratit víc? To je mi teda rada 🙄 🙄
@DandátkoP píše: Více
Přesně i u mě. Dodnes jdu raději nakupovat sama, než s dětmi
A to mi děti celkem klidně seděly v košíku, ale stejně mi pořád rozptylovaly pozornost. Často jsem šla nakoupit třeba v době, kdy se manžel vracel z práce, on povozil venku v kočárku nebo počkal s dítětem na hřišti a já mezitím nakoupila. Lepší je si nedělat problémy jen proto, že věci nejdou tak, jak jsme si jako bezdětné vysnily ![]()
@Anikaa02 v podstatě ano, chodíváme po snídani, ale vzycky tam neco chce, takze dam vetsinou rohlik, ktery s ni za 5 minut a pak to začne..
@Tarena píše: Více
@Saila44 píše: Více? Co? Takže zase jedna co má pocit že je každá rada k ničemu. Tak co potom teda chceš?
@Saila44 píše: Více
Hele, je to snadné. Buď ti to vadí a nevíš, co s tím, tak se tomu vyhýbej. Nebo sneseš řev. Nic mezitím není. Myslíš, že ti někdo poradí Tesa pásku na pusu a ruce? ![]()
A jak dlouho nakupuješ?? To i Billu projdu do 5minut, natož nějaký vesnický Coop ![]()
Když zjistí, že se nic nevyřve, že mu je to málo platné a že nevyměkneš, tak se uklidní. Chce to pevnou vůli.
@unuděná píše: Více
Souhlas. Ono se to zlepsi, ted uz s ni jde nakupovat celkem dobre, jsou ji 3. Valeci sceny uz nejsou, ze ji neco nekoupim, ted uz si to tam haze sama kdyz nekoukam.
haha, sranda. Jako jo, jit sama nakupovat je lepsi, relaxacni. Ale kdyz jde se mnou, uz nejezdim domu vytocena a “otrhaná” a nepremejslim o tom, jak velka ostuda to zas byla.
a ted to vetsinou delam tak, ze vetsi nakup vezmu na kosiku a pak jedeme spolecne spis pro mensi veci a mame to jak vylet.
@MartinL45 píše: Více
Ne, promin, ani tohle nepomaha na vsechny deti.
Co já bych za to před cca 15 lety dala, objednat si nákup domů na vesnici
Mám dvě děti a v období vzdoru jsem s nimi fakt nelozila po supermarketu
Radu mám jen jednu, být důsledná a neustupovat. Je to jen období, které za chvíli vystřídá zase jiné
Jo a nákup může obstarat chlap ![]()