Náročný 2 letý syn

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1366
23.2.25 04:53
@Saila44 píše: Více

S dvouletým synem neexistovalo zaběhnutí do obchodu to byl proces na hodinu… vic plánuj nakoupit treba po cestě z hřiště ať pak nemusíš do obchodu znovu.. mela jsem to taky tak je to normální vydrž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
23.2.25 04:57

Ja si nákupy nechávám vozit od kovidu.. pohodlí a to ze nemusím studovat co vlastně v obchode chci mi za to stoji.. a kdyz kupujes ty jejich značky tak to zas o tolik dražší neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
23.2.25 04:58

Můj syn měl záchvaty vzteku 3× za hodinu..za 3 za den bych byla šťastná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
23.2.25 05:00

A proč na 15 min nákup jedes do kaufu? Staci vecerka kde je jeden pult a tam 15 minut vydrží i bez kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.2.25 06:33
@Al35 píše: Více

Přesně! Někdy i 3× do minuty v tomto období :mrgreen: Obchod? Ani náhodou! Na návštěvu lékaře nebo jiné povinné „omezení v rozletu“ jsem se psychicky připravovala týden :mrgreen: Fakt by mě ale nenapadlo řešit, že to je něco nenormálního. Naopak, je to přirozené vývojové stádium. Nepomáhá nic víc, než prostě vydržet, poskytnout mu co nejvíc prostoru k blbnutí (zlatá oplocená hřiště!!!) a bazírovat jen na tom, co je skutečně důležité. U nás byl třeba boj pitomé čištění zubů. Jenže na to se zkrátka nevyprdneš, aby byl klid, takže 2× denně přes hysterické scény. Ale obchod? Pff..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
24.2.25 06:50
@unuděná píše: Více

Ahahaha, zuby, uf… okopany jsme byli s manzelem oba, dite rvalo tak, ze ho museli slyset kilometry daleko. To byla taky jediná snad vec, kterou jsme delali fakt na silu a pevne ji drzeli, protoze zuby ji zkazit nenecham. Nepomohlo nic, vysvetlovat, zpivat, pohadky. Dite teda netriskame, to jsme nezkouseli. :lol: Prekvapive to ze dne na den preslo, samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí