Narozené mrtvé miminko :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6385
18.8.13 16:10

@AnnaPe já jsem také rodila císařským řezem a doktor po šestineděli mi řekl, že je ideální rok ale že ke konci roku už klidně mužeme a jiný lékař mi řekl že stačí 6měs. Podotýkám, že jsme byl krásně zhojená už po šestinedělí a do práce šla brzy a kdyby záleželo jen na gynekologovi, tak jsme mazala už po šestineděli a to ví že pracuji ve výrobě plastových oken, takže docela dřina. A je to ted víc jak 5.měsícu a už si nedáváme pozor. Znám pár maminek co otěhotněli po císaři i dříve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.8.13 14:15

@trpaslinka koukám, že všude je něco. Můj manžel taky zatím nechce, protože nechce ohrozit mě. Tak doufám, že doktoři nám to brzo dovolí. Tak snad se Tvůj partner taky brzo rozmyslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.8.13 14:22

@Zahradulinka Jo taky už jsem slyšela, že někdo otěhotní dříve. Mě už v nemocnici říkali rok, protože mi dělali složitější řez, tak mám i strach. Přeju úspěšný,,nedávání si pozor" :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6385
19.8.13 15:11

@AnnaPe moc děkuji a Tobě držím palečky, aby jste se mohli začít taky brzy snažit o miminko a všechno bylo v pořádku a dobře dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
9.9.13 21:21

zakladatelka

:hug: timto bych chtěla poděkovat všem kdo mě v teto diskusi povzbudili po tom všem co jsem si prošla se nam po roce a půl narodil náš brouček Maik. i po tech dlouhých chvílích stresu po složitém císaři který mi ohrozil život po těch nejdelších třech dnech na oddělí ARO v mém životě jsem se dočkala mého synáčka Maika. Přej všem hodně štěstíčka… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
9.9.13 21:29

Blahopřeji! Krásná zpráva a krásný chlapeček!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
9.9.13 21:48

Děkujeme moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
9.9.13 22:40
@sindy017 píše: :hug: timto bych chtěla poděkovat všem kdo mě v teto diskusi povzbudili po tom všem co jsem si prošla se nam po roce a půl narodil náš brouček Maik. i po tech dlouhých chvílích stresu po složitém císaři který mi ohrozil život po těch nejdelších třech dnech na oddělí ARO v mém životě jsem se dočkala mého synáčka Maika. Přej všem hodně štěstíčka… :hug:
:kytka: :srdce: :kytka: :srdce: :kytka:

Krásný a šťastný život přeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
10.9.13 22:38

@sindy017 četla jsem si váš příspěvek z předminulého roku a je mi to hrozně líto. Teď vidím že máte krásného chlapečka :) moc vám to přeji. Příští měsíc to bude rok co mé švagrové zemřel chlapeček. Byla to chyba doktorů. Hrozně jsem to v tu dobu prožívala, protoze se mi 2 měsíce předtím narodila dceruška. ona by miminko chtěla aspoň ještě jedno( má teď 3)Jenže smůla je v tom že ona už teď děti mít nemůže. Opravdu vám to ze srdce přeji že se vám to zadařilo a přeji vám i vašemu drobečkovi hlavně zdraví. Dítě je opravdu velký dar. :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.9.13 23:25
@sindy017 píše: :hug: timto bych chtěla poděkovat všem kdo mě v teto diskusi povzbudili po tom všem co jsem si prošla se nam po roce a půl narodil náš brouček Maik. i po tech dlouhých chvílích stresu po složitém císaři který mi ohrozil život po těch nejdelších třech dnech na oddělí ARO v mém životě jsem se dočkala mého synáčka Maika. Přej všem hodně štěstíčka… :hug:

diskuzi čtu od začátku a tahle fotografie mě donutila poprvé se u toho usmát a zároven zamáčknout slzu.Je naprosto užasnej :srdce: :srdce: :srdce: opravdu krásnej. Velká gratulace :potlesk: :potlesk: :potlesk:

šem moc držim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
20.9.13 09:10

:-)

Děkuji všem a přeji každé mamince s podobnou minulostí hodně sil do života :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
20.9.13 17:15

@sindy017 moc gratuluju, malej je fakt nádhernej :hug: :hug:, tak to sis užila ale hlavně že jste oba v pořádku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
26.9.13 15:33
@Kamča.dalmatinka píše:
diskuzi čtu od začátku a tahle fotografie mě donutila poprvé se u toho usmát a zároven zamáčknout slzu.Je naprosto užasnej :srdce: :srdce: :srdce: opravdu krásnej. Velká gratulace :potlesk: :potlesk: :potlesk:šem moc držim palce :srdce:

Přesně mi to bereš z úst, moc gratuluji, bud šťastná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.14 11:03

Je to něco hrozného mě se to stalo před 18 dny že sem porodila mrtvé miminko je to hrozné. mě je 19 miminko sme si přály strašně dlouho s přítelem snažily sme se rok po roce sem se dozvěděla že čekame miminko. chodila sem na kontroly pravidelně všechno v pohodě těhotenství sem měla dokonale nic mi nebylo nezvracela sem nic prostě uplně super v 38 tydnu sem šla na běžnou kontrolu nic mi nebylo a šla sem na poslech srdička a tam sme zistily že srdičko nebije :( šok! poslaly mě hned do nemocnice atam se to jen potvrdilo :( 5.6 nejhorší den v mém životě. hned vyvolani porodu a rodila sem až 7.6.:( zauzleni pupeční šnury.20.6 sem v 19 ti letech pohřbívala mého syna Sebastiána. je to něco hrozneho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
24.6.14 11:58

@sindy017 jsem ráda že příbeh dobře dopadl…jsi silná žena…klobouk dolů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty