Narozené mrtvé miminko :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102
20.8.12 09:19

porod mrtvého miminka

Také bych chtěla přidat příspěvek, snad částečně proto, abych se podělila o svůj smutný příběh a abych ulevila srdíčku. Je mi 21 let a před cca 7 měsíci jsem otěhotněla, všechno bylo naprosto v pořádku, byla jsem šťastná a s partnerem jsem se těšili. Doma jsem měla skoro všechno připravené až přišel ten osudný den, kdy jsem šla na kontrolu ke svému gynekologovi. Ten řekl, že je vše v pořádku a že můžu klidně odjet na dovolenou. shodou okolností jsem měla ten samý den UZ u Apolináře. Tam na mě vykulili oči, že si mě tam musí nechat, že mám mnoho plodovky a že moje miminko je postižené a přestává mu tlouct srdíčko. O 3 dny později mi vyvolali porod a já porodila mrtvé miminko. Doteď se z toho nemůžu vzpamatovat, jsem psychicky na dně, ale věřím, že se na nás štěstí opět usměje. Takže chci všem, co tohle prožili popřát hodně sil a víry, že všechno bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
20.8.12 09:25

@Zuzka10
to je mi moc líto Zuzy. tohle by se stávat nemělo!!! asi to nepřebolí nikdy, ale snad se na tebe usměje štěstí a budeš mít svůj uzlíček v náruči :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
20.8.12 09:32

Posilam hodne sil a pozitivni energie :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
20.8.12 10:15

@Zuzka10 a všechny ostatní, kterým se něco podobného stalo, držte se a přeji vám hodně síly to překonat a hodně štěstí, aby se brzy opět zadařilo a dopadlo to jen se šťastným koncem :hug: :hug: :hug:
Já osobně si to nedovedu představit ani v tom nejhorším snu, ale to asi žádná z nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tali1
20.8.12 10:33
@Zuzka10 píše:
Také bych chtěla přidat příspěvek, snad částečně proto, abych se podělila o svůj smutný příběh a abych ulevila srdíčku. Je mi 21 let a před cca 7 měsíci jsem otěhotněla, všechno bylo naprosto v pořádku, byla jsem šťastná a s partnerem jsem se těšili. Doma jsem měla skoro všechno připravené až přišel ten osudný den, kdy jsem šla na kontrolu ke svému gynekologovi. Ten řekl, že je vše v pořádku a že můžu klidně odjet na dovolenou. shodou okolností jsem měla ten samý den UZ u Apolináře. Tam na mě vykulili oči, že si mě tam musí nechat, že mám mnoho plodovky a že moje miminko je postižené a přestává mu tlouct srdíčko. O 3 dny později mi vyvolali porod a já porodila mrtvé miminko. Doteď se z toho nemůžu vzpamatovat, jsem psychicky na dně, ale věřím, že se na nás štěstí opět usměje. Takže chci všem, co tohle prožili popřát hodně sil a víry, že všechno bude lepší.

Je mi to moc líto, musí to být strašné. Drž se! :hug: :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
1553
20.8.12 12:47

Ach jo, proč se tohle děje… Snad se na vás co nejdřív zase usměje štěstíčko :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
20.8.12 18:02

@Zuzka10
To je hrozné, je mi to moc líto. Drž se :hug: Snad se na vás brzy usměje štěstí a všechno dobře dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
20.8.12 18:28

Všem moc děkuji za projevenou podporu a lítost. stále doufám, že se časem štěstí ukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.10.12 11:10

Ahoj já jsem rodila mrtvého chlapečka v červenci 2012 v 38 tt - uškrtil se na pupeční šnůře - neovlivnitelná a nejasná věc, kterou neumí nikdo vysvětlit proč se děje a už vůbec ne jí předejít :( (ke vší té bolesti musím dodat, že dle pitevní zprávy byl chlapeček zcela zdraví)Teď jsem znovu těhotná (19 tt) a každý den se ptám sebe sama jestli mimi žije a zda se mi podaří porodit živé a zdravé miminko - jsem velká optimistka, ale musím říct, že každá návštěva na gyndě je doprovázená žaludeční nervózou a strašným strachem co bude…
Bolest ze ztráty miinka byla ze začátku strašně veliká - nemohla jsem vidět těhotnou a už vůbec ne kočárek s miminkem - vždy jsem začala zadržovat slzy a nenávidět se za to, proč se to muselo stát zrovna mě a proč všem ostatním se to povedlo a mi ne :,(
Postupem času bolest slábla, vrhla jsem se do práce a začla žít normální život. V koloběhu práce, domácnost, rodina jsem neměla čas na chmurné myšlenky a najednou jsem zjistila, že jsem opět těhotná.
Moc ti držím palečky, aby se i tobě povedlo brzy otěhotnět a mohla jsi držet v náruči zdravé miminko.
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.10.12 11:52

Omlouvám se za chybu v porodu byl to červenec 2011 jsem trošku popletená, který je vlastně rok :) tak rychle otěhotnět se daří jen vyvoleným…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
10.8.13 23:38

Ach jo, to je andelskych maminek.. Clovek si mysli, ze v jedne diskuzi je jich moc a pak zjistuje, ze v kazde dalsi diskuzi jsou dalsi a dalsi :( I ja se radim mezi vas. TP byl 14.2. na Valentynka, ale 31.1. jsme slyseli ta slova „je nam lito, nevidim srdecni aktivitu“ :( Bylo to presne 38TT. Je to jiz pul roku, takze bolest neni tak cerstva, ale jizvicka v srdicku je a moc me boli videt, ze takovych maminek jsou spousty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
13.8.13 19:14

Holky hrozně moc vás obdivuju, jste tak statečné a silné a všechny budete jednou skvělé mámy. Nedovedu si představit, že by se mi něco takového stalo. Nechápu doktory zakladatelky diskuze. U nas pokud neporodite do 41tt tak vas hospitalizuji a porod vyvolávají a hlavně po terminu porodu chodite 2× týdne na kontrolu. Ale přírodě se nekdy bohužel poručit nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
13.8.13 19:22

:( Před každou maminkou, která tímto musí projít, skláním. Přeji, co nejdříve vytoužené miminko a hodně zdravíčka. Osud je opravdu někdy krutý :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.8.13 13:09

Je to těžký přijít o miminko a člověk nevím jak se s tím poprat. Taky mě potkal podobný osud a i když je to víc jak půl roku pořád to bolí. O to víc, že se zatím ani nemůže snažit o další. Rodila jsem totiž císařem a zatím mi to nechcou dovolit :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
18.8.13 16:02

@AnnaPe :hug: doufám, že brzy povolí. My měli teď nedávno také půl roku, ale já rodila na konci těhotenství přirozeně a tak zkoušet můžeme. Problém je, že partner nechce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty