Naše hubneňoura

80
13.11.11 01:11

Naše hubneňoura

Ahojky, máme doma holčičku, bude jí pět měsíců, je to od narození drobná, měla necelá tři kila po porodu, teď má okolo pěti a půl kila, u doktorky jsme strávily den a zjistily, že pije dvojnásobek, co pijí normálně kojená mimča, do toho jsem začala přikrmovat a stejně nějak extra nepřibírá, roste hlavně do výšky, máte taky některá takové miminko? Jen jsem nervozní z těch obříků kolem.(všici okolo 8-9 kilo)Díky za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3620
13.11.11 01:43

tak to je ještě v pohodě mám kamarádku co má chlapečka a ten ve víc než dvou a půl letech má asi 11 kilo a to je teprve mazec i když je to ještě dle tabule v pořádku tak malej je prostě strašně malinkej jak vzrůstově tak váhově každý mu tipuje o rok míň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
13.11.11 01:45

jukni tady máš nějaké průměry
http://www.mimina.cz/…ozeni-5-let/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
13.11.11 06:47

V necelých pěti měsících mi zase přijde těch 8-9kg extrém, moje dcera má 9,8kg v roce. S těmahle dětma bych určitě neporovnávala :-)

• Citovat
  • Upravit
6203
13.11.11 07:14

Neboj ona něco přibere. Důlezité je že bašti. Naše Niki měla v roce 9kg a ted má v únoru 5 a váží 14 kg. Možná už 15. Prostě nikdy tlustá nebude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
13.11.11 08:10

Ahoj, dr vás hlídá a to je dobře. Už jsem zakládala několik diskuzí, naše malá měla v roce 6,5kg, jsme hlídaný na endokrinologii a je zdravá. Takže se ničeho neboj, kdyby se dr. něco nezdálo, bude to řešit.

• Citovat
  • Upravit
2203
13.11.11 08:11

Ahoj malá má v 11 měsících 8,24kg a podle doktorky je v pořádku taky mi to dělalo starosti, když vím, že to mají jiné děti kolem půl roku. Sice teď půl kila zhubla kvůli střevní viroze, ale i tak neměla ještě ani 9kg. Přitom při narození vážila 3,38kg a to byla nedonošená. Oblečení nosí na věk 6-9 měsíců a ještě to má kolikrát široké. Jí dobře a je čilá a aktivní tak už to neřeším, prostě bude drobná má být po kom, já měla 18kg v první třídě a manželova maminka má 155cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
13.11.11 08:34

NESROVNAVEJ to nejde, kazde mimco se narodilo jinak velke, tezke, ma jine geneticke predpoklady
pridelavas si jenom starosti
hlavni je, ze ji chutna a je zdrava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.11.11 09:25

Malá do půl roka přibírala taky pozvolna, hlavně zezačátku to šlo fakt bídně. Ale pak začla, asi s příkrmy, nabývat víc. A teď má skoro v roce asi deset kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jamuna
13.11.11 11:04
Přesně to jsem měla u syna taky, ted je sice stále trochu drobnější ale už v normě, je mu 8 a už je ok.Ve 2,5 letech 11 kg, ve 4 letech 12 kg :cry: byly jsme hlídaný na endokrinologii no a nakonec to kluk dohnal v 7 a v 8 letech máme úžasných 23 kg :mrgreen: nebude žádný habán, nemá po kom, ale malý taky nebude naštěstí, a u holčičky je výhoda i to, že nemusí mít těch 175 cm. No a NESROVNÁVEJ S BUŘTÍKAMA já mám holčičku ted 11 měsíců má 9,3 kg a v pul roce měla 6 kg při narození 2,9 kg a je váhově průměrná, takže ty 8-9 kg mimča v 6 měs. jsou v nadprůměru a buřtíci, ono se to pak zpomaluje a většina má pak v roce 10-12 kg :pankac:
ivaska píše:
tak to je ještě v pohodě mám kamarádku co má chlapečka a ten ve víc než dvou a půl letech má asi 11 kilo a to je teprve mazec i když je to ještě dle tabule v pořádku tak malej je prostě strašně malinkej jak vzrůstově tak váhově každý mu tipuje o rok míň
  • Citovat
  • Upravit
3236
13.11.11 11:09

Ahoj,nestresuj se.Moje malá měla při porodu 47cm a 3070g a ted má v 18ti měsících 8390g a 75cm.Je prostě droboučká.Já mám 153cm a 50kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jamuna
13.11.11 11:10
mě taky víc začla nabírat při příkrmech a na sunárku.
hofka píše:
Malá do půl roka přibírala taky pozvolna, hlavně zezačátku to šlo fakt bídně. Ale pak začla, asi s příkrmy, nabývat víc. A teď má skoro v roce asi deset kilo.
  • Citovat
  • Upravit
30632
13.11.11 11:21

Moje malá bude mít 3 roky v únoru, váží okolo 12 kilo, v 5 měsících měla 5,80.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.11.11 11:48

Jsem se koukla do průkazky, v půl roce měla 7,7 kg. Ale předtím o měsíc a půl dřív cca o 1,5 míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
13.11.11 14:42
lesněnkaa píše:
Ahojky, máme doma holčičku, bude jí pět měsíců, je to od narození drobná, měla necelá tři kila po porodu, teď má okolo pěti a půl kila, u doktorky jsme strávily den a zjistily, že pije dvojnásobek, co pijí normálně kojená mimča, do toho jsem začala přikrmovat a stejně nějak extra nepřibírá, roste hlavně do výšky, máte taky některá takové miminko? Jen jsem nervozní z těch obříků kolem.(všici okolo 8-9 kilo)Díky za odpovědi :-)
:pankac: Mám, moje malá 2.850 porodní váha, v půl roce 6.070g, v roce 7,5kg, v 17-ti měsících 8,5 kg a 80 cm. Apetit má taky pořádný, papá furt, budí se i v noci, do teď MM, momentálně odstavuji a najela jsem na Sunar.Baští vše-zeleninu, maso, jogurty, všechno jí chutná. Nic jí nechybí a je ok. Záleží i na váze rodičů. Já mám 56kg a chlap 70kg, Dr nás chtěla posílat na vyšetření,ale prostě už pochopila, že je drobek.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure