Našel jsem zajímavost - množství cukru v Nestea

154
7.9.13 18:28

Našel jsem zajímavost

Ahoj lidi, hele viděli jste už tuhle fotku? https://www.facebook.com/photo.php?… Věděli jste, že v Nestea je více cukru než v coca cole? 8o Já to třeba nevěděl… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
7.9.13 18:40

To jsem nevěděla, ale nedávno mi manžel koupl na benzince nějaké pití, teď si nevzpomenu na název, to bylo tak nechutně sladké :zed: :poblion: kdyby koupil slazenou minerálku to vypiju, ale tohle byla nějaká taková limonáda, jak sprice a fanta a ještě jedna v zelené flašce je a to je tak hnusné, ani nevím jestli to vypil nebo vyhodit, jsem to odmítla pít. Nevadí mi sladké pití, ale co je moc to je moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
7.9.13 18:43

@PetrKr nevěděla docela koukám, ovšem já piju hlavně vodu.Bez ní se prostě nenapiju. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
7.9.13 18:48

Takže kola je vlastně dietní, super, miluju kolu :srdce: :srdce: :srdce: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
7.9.13 18:48

Nicméně obsah cukru v ledovém čaji je mi celkem jedno, vždyť je to předraženej humus, co s čajem nemá nic společnýho. Proč si člověk neudělá ledový čaj doma?

• Citovat
  • Upravit
12978
7.9.13 18:56

Já nesladím ani teplé nápoje a sladké studené nápoje bych nikdy nepozřela. Občas si dám v restauraci colu, ale beru to tak, jako bych si dala zákusek - prostě dobrota o které vím, že je kalorická - tedy né žádný pitný režim.

Že si občas někdo koupí ochucenou minerálku to ještě dokážu pochopit, ale že někdo domů pravidelně kupuje celé balení dvoulitrovek žluté limonády za 3 kč nebo jiné sycené obarvené srajdy jako jediné pitivo, to pochopit nedokážu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.9.13 19:04
@Lizbeth píše: Že si občas někdo koupí ochucenou minerálku to ještě dokážu pochopit, ale že někdo domů pravidelně kupuje celé balení dvoulitrovek žluté limonády za 3 kč nebo jiné sycené obarvené srajdy jako jediné pitivo, to pochopit nedokážu.

Tak Tohle ja take nedokazu pochopit!!!

mmch to, ze je v ledovych cajich spousta cukru vim uz davno, po porodu dcerky jsem je dva mesice pila, protoze mi voda v tu DOBU nejela a za dva mesice jsem pribrala pet kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.9.13 19:19

Všechny sladký limonády jsou sračka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.9.13 19:28

@PetrKr věděla, čtu na obalech už hodně dlouho, sladké nepiju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
7.9.13 19:44

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 22:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
7.9.13 19:50

Ja piju jen vodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
7.9.13 19:57

Taky piju vodu, ale prostě někdy mám šílenou chuť na chemicky barevnou a sladkou limču a tak si dám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
7.9.13 19:59
@tamata píše:
Ty bys nikdy nepozřela studený sladký nápoj a proto si dáváš v restauraci colu? :lol:Jinak já tohle piju prostě slavnostně. Všeho s mírou, žízeň by mi to stejně nezahnalo, takže tak jako tak musím pít i něco jiného…

Myslím, že jsem vysvětlila ZA JAKÝCH OKOLNOSTÍ si dám ten sladký nápoj, který bych normálně nepila - ale ano, máš pravdu, že si protiřečím. Však chodím do restaurací velmi málo, tak jsem to asi brala tak, že se to skoro neděje :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
7.9.13 20:15

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 22:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
7.9.13 20:32
@tamata píše:
já to beru, jinak souhlas s tím druhým odstavcem, by mě zajímalo, co to s člověkem musí udělat po těch x letech pití 8o

Já pila kolu denně aspoň půllitr po dobu pěti let. Je to závislost. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí