Našla jsem u dcery elektronickou cigaretu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6426
23.12.23 16:15

Hlavně jí neříkej, že tě zklamala. Není nic horšího, než když to máma řekne svému dítěti. A zvlášť když je jinak hodná a super holka. Asi každý dítě zkusí něco zakázaného, určitě i ty, když jsi byla mladá. Kdybych to našla já, asi bych se na to jen zeptala a vysvětlila, že chápeš, že to chce zkusit, ale není to nic zdravého. Bohužel tyhle elektronické cigarety jsou takové blbé. Nejsou cítit, kouřit se to dá kdykoliv, z oblečení to taky cítit není a ještě to chutná víc než normální cigarety. Ale nedělala bych z toho zatím žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
23.12.23 16:21

Matka rozmlouvá s čtrnáctiletou dcerou

@Anonymní píše:
Dcera je u otce tak jsem ji šla vysát a uklidit pokoj… Chtěla jsem vysát pod postelí a našla jsem tam tu elektronickou cigaretu … nevím jak si o tom rozumně promluvit, vaří se to ve mně …

A my si nyní vyslechneme dialog matky a dcery.

• M: Lucinko!
  • L: Co zas?
  • M: Musím si s Tebou VÁŽNĚ pohovořit. Sedni si.
  • L: Ježíííííši, to bude zas votrava.
  • M: Lucinko, Ty kouříš!
  • L: Myslíš jako trávu, máti? To bylo jenom…
  • M: Nebavíme se tady o nějakém trávníku nebo kytičkách. Našla jsem elektronickou cigaretu.
  • L: Cože? Kde?
  • M: Pod tvou postelí! Tak nezapírej.
  • L: Ale máti, to může bejt Patrikova.
  • M: Patrikova? Kdo je Patrik? A… a co dělal ve TVÉ posteli?!?!
  • L: Ale máti, nevyšiluj. Jsme se spolu učili matiku, no. Patrik je přece spolužák ze třídy, a na matiku je fakt dobrej.
  • M: Takže tahleta elektronická cigareta je toho Patrika?
  • L: Jéééééé, matko, to je fakt vopruz. Tohle přece není žádná elektronická cigareta! To je vibrátor.
  • M: Patrikův?
  • L: Ale ne. Můj, samozřejmě.
  • M: Tak tohle je… Hm. A ty si za kapesné kupuješ… toto? Měla sis přece koupit zimní čepici, punčocháče a…
  • L: Ten vibrátor jsem nekupovala, to byl dárek.
  • M: Od toho Patrika???
  • L: Jo, od něj, k narozkám. Já jsem totiž kupovala gumy v drogerii vždycky sama, protože on je stydlivej. Ale pak…
  • M: Gumy???
  • L: Tak šprcky, no. Ale pak jsem mu teda řekla, že to není spravedlivý, abych to pořád platila já. Tak on mi přines vibrátor, no.
  • M: Vzduch! Já se musím nadechnout. Lucinko, dítě moje…
  • L: Tak jestli už je kázání u konce, já teda jdu, máti. Čauves!

Příspěvek upraven 23.12.23 v 22:28

• Citovat
  • Upravit
LiduNe
23.12.23 16:28

Hlavně jí neříkej, že tě zklamala. Trochu silný výraz kvůli elektronce. To stejné teď řešila kamarádka u kluka, stejný věk. Jak přes kopírák, taky se o tom bavili, kouření bylo fuj. Kluk je šikovnej, v hlavě to má srovnaný, ale chtěl to zkusit s ostatníma. Kdo nezkoušel kouřit v tomhle věku.

• Citovat
  • Upravit
1813
23.12.23 16:50

Přeháníš to. Pokud chceš mít s dcerou hezký vztah, tak s ní normálně mluv bez nějakých výčitek a obviňování. Nepromítej si do ní svoje představy o ní a frustraci z toho, že není taková, jakou sis jí vysnila. Akorát docílíš toho, že bude čím dál víc věcí dělat za tvými zády. Můžeš jí poslat nějaké články ohledně škodlivosti el. cigaret, zmínit, kolik to žere peněz apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
23.12.23 17:06

No bože. Ty děláš jak kdyby jsi našla jehlu a heroin :mrgreen:
Tak to asi zkusila s kámoškama. Nedělala bych z toho drama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
23.12.23 21:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
24.12.23 10:42

Dej jí jako dárek nějakou náplň do té cigarety. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42651
24.12.23 13:50

No to je zase mega aféra 8o :roll:
Nějak nemám důvěru k matinkám, co špízujou u dospívajících v pokojíku, to dělala ta moje, prošňupala mi věci, spočítala prachy, přečetla si deník a přeskládala zásuvky 8o bylo mi do breku kvůli tomu nedostatku soukromí a svým dětem jsem do jejich pokojů bez vyzvání nelezla, hlavně v jejich nepřítomnosti 8o
A ta elektronka :mrgreen: :mrgreen: no ukamenovat, 14 a kouří :mrgreen: bože, jako 98 procent vrstevníků to prostě zkouší. Takový zklamání :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42651
24.12.23 13:51
@easydrink píše:
Dej jí jako dárek nějakou náplň do té cigarety. :lol:
:pankac: jo :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek