Následky přenášení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
465
7.8.19 08:44
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímalo by mě čím může být přenášení způsobeno. Jsem potřetí těhotná. Potřetí mám myslím si dobře stanovený termín. U tohoto a druhého těhu jsem znala datum ovulace i oplodnění a vše sedí s ultrazvukem. A stejně potřetí přenáším. :zed: Nikdy jsem nezačala spontánně rodit. A to mívám poslíky od 38 tt, mimi ve všech případech dlouho před TP už naléhalo na porodní cesty, a ty se stejně neotevíraly. V pátek mám nástup na vyvolání pokud se to nespustí samo. Porodní cesty stejně. jako u předchozích 2 těhu nepřipravené. První porod trval 65 hod a druhý 77 hod. Netušíte někdo v čem může být zakopaný pes? Jsem nějaká vadná a nechci mimi pustit ven? :mrgreen:

Tak co? Už je prcek na světě? S vyvolávačkou nebo bez?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.19 22:15

@Calendulka Už je venku a porod se rozběhl sám v noci před plánovaným vyvoláváním! 6 hod od první pravidelné kontrakci se dcera narodila :srdce: Konečně mám za sebou hezký přirozený porod. Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
465
8.8.19 22:43
@Anonymní píše:
@Calendulka Už je venku a porod se rozběhl sám v noci před plánovaným vyvoláváním! 6 hod od první pravidelné kontrakci se dcera narodila :srdce: Konečně mám za sebou hezký přirozený porod. Zakladatelka

Nádhera :srdce: Gratuluju moc :kytka: Konečně jste se dočkala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí