Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevíte někdo, jestli jde na facebooku nastavit, aby se mým přátelům neukazovaly mé komentáře nebo líbí se mi?
Je to nahoře vpravo v nastavení (takové kolečko) - tam si dáš Nastavení soukromí a upravíš si to podle potřeby.
Ahoj lidi, mám dotaz ohledně FB. Když něco napíšu na zeď nebo vložím na zeď v určitý skupině tak to vidí mí známý který v tý skupině nejsou. Což nechci aby všichni viděli co v jaký skupině dělám. Jak to nastavit??? Prosím o radu???
Když v té skupině něco okomentuju tak jsem zjistila že to nevidí, což je dobře.
@martor píše:
Ahoj lidi, mám dotaz ohledně FB. Když něco napíšu na zeď nebo vložím na zeď v určitý skupině tak to vidí mí známý který v tý skupině nejsou. Což nechci aby všichni viděli co v jaký skupině dělám. Jak to nastavit??? Prosím o radu???Když v té skupině něco okomentuju tak jsem zjistila že to nevidí, což je dobře.
tohle by zajimalo i mne. Strasne mi vadi, kdyz se pridam do nejake skupiny, byt uzavrene, tak lidi, co mne vidi jakozto verejny profil, tak to vidi… soukromi fakt o nicem - strasne slozitej celej FB… ano mohla bych ho zrusit, ale to samozrejme nechci. Tak jsem se radeji vyrazila z dotycne skupiny, u ktere mi to vadilo.. ![]()
@martor @nadus ano, skupina musí být nastavena/založena jako Tajná = pouze členové mohou zobrazit skupinu, její členy a příspěvky, které členové přidají.
Jiné skupiny Otevřené, Uzavřené tuto možnost nemají.