Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, na moji sim kartu mboil nereaguje, mám furt starý, ale na přítelovu kartu an. nechápu, ja když dám simkartu, baterku, krytz zmáčknu tlačítko na zapnutí tak po zapnutí se mě načte spustit mobil bez simkarty a přítelovy v pohodě, tohle mu nedělá, fakt na hlavu,??
![]()
SIMka může být škrábnutá, nalomená nebo cokoliv jiného. A máte s přítelem stejného mobilního operátora? Není tvůj mobil bloklý proti případnému použití v sítích jiných mobilních operátorů?
Ještě zkus vyčistit kontakty SIMky lihem - stačí „ušní“ vatová tyčinka a ALPA nebo slivovice. Možná i vodka, rozhodně ale ne žádný tlamolep… ![]()
@ohýnek píše:
Já vim že je to mimo téma, ale hele tank u armádního muzea
@Jura007 píše:
Ještě zkus vyčistit kontakty SIMky lihem - stačí „ušní“ vatová tyčinka a ALPA nebo slivovice. Možná i vodka, rozhodně ale ne žádný tlamolep…
ne nemuze včera jsem si byla ji měnit a stále nefunguje
@ohýnek píše:
Já vim že je to mimo téma, ale hele tank u armádního muzea
Jojo, Lešany u Týnce nad Sázavou mně žádný vhodnější objekt k focení nenabídly.
@Jura007 co? To je u armádního můzea v Praze, moje oblíbené muzeum a mám podobnou fotku ![]()
@ohýnek No myslel jsem že víš, co mají žižkovské muzeum a Lešany společného. Kdybys někdy do kteréhokoliv z těch muzeí potřebovala průvodce, rád vyhovím (a u letadýlek ve Kbelích to samé).
@Jura007 tank? nebo nevim
já v Lešenech nikdy nebyla
Musím se podívat jestli je tam keška, to bych tam pak jela ![]()
Sim asi ještě není plně aktivní. POkud je od včerejška nová, chvíli trvá, než se to u operátora zařídí ![]()
@nep.Hotaru píše:
Sim asi ještě není plně aktivní. POkud je od včerejška nová, chvíli trvá, než se to u operátora zařídí
ne ne mě funguje. normálně jsem z ní včera volala ![]()