Za ublížení na zdraví dítěte podmínka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2892
28.2.13 14:36

Je tohle normální???!!!!

Nevím, jestli jsem už odkaz někdo nedával, ale prostě tohle mi přijde postavené na hlavu! Způsobit tohle dítěti a dostat podmínku???Zavřít, až by zčernala! :cert:
 http://www.novinky.cz/…odminku.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
28.2.13 14:38

Není to normální. Ale Bůh ví, co tomu předcházelo a o čem se neví…

Příspěvek upraven 28.02.13 v 14:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
28.2.13 14:38

Jj :pocitac: pořád dnes a denně, můj manžel to komentuje slovy „provaz“ :twisted:
ovšem otázka co se z toho ukáže, každopádně teď posledně jak ta matka zabila svoje 4 děti, nebo včera soud o matce co dala napít dcerce tu vodu, Darinka též, no mazec :cert:

Příspěvek upraven 28.02.13 v 14:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
28.2.13 14:39

Mě se z takových článku vždycky vaří krev v žilách, bych s tou ženskou taky třásla a jeb. a bych s ní o stůl

• Citovat
  • Upravit
18305
28.2.13 14:40

No evidentně jí dali „poslední šanci“. Viz ten probační úředník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
28.2.13 14:42

@Jura007 no já bych jí dala poslední šanci!!!Fakt mě tohle pořád udivuje, jak někdo může ublížit svému dítěti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
28.2.13 14:43

Je to děs a čím dál častější, ani pro takové nemám název.. obzvlášť když v dnešní době otěhotnět a donosit zdravé dítě je zázrak.. zavedla bych u nás trest smrti… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
28.2.13 14:44

@Gábííí Tak si pořádně pročti ty rizikové faktory v jejím životě. Vím o čem to je (známou taky opustil ten její v pátém měsíci). Tři čtvrtiny chlapů by toto nevydržely a už by jim hráblo o hodně dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
28.2.13 14:45

@Kacenka1987 jojo a nebo ta, co byla zfetovaná a nedávno pobodala svou 3letou holčičku, na tohle prostě nemám. Já brečela s dcerkou, když jsem jí nerada přivřela prstík do skříně, byla jsem z toho hotová a oni udělají tohle!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
28.2.13 14:48

ME by zajímalo, kdo je obzaloba a kdo obvinil tu matku. Když ona tvrdí, ze to nikdy neudelala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
28.2.13 14:48

@Jura007 to si ze mě děláš srandu? To jako když mě opustí chlap, také jsem to zažila, tak začnu mlátit za trest své dítě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
28.2.13 14:49

Ja naprosto chapu, jakym mechanismem k tomuhle dojde. Je to smutne, tragicke, dite chudak… ale chapu. Pokud je ta zenska aspon trochu pri smyslech, sama vi, ze delala silene veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
28.2.13 14:49
@Jura007 píše:
@Gábííí Tak si pořádně pročti ty rizikové faktory v jejím životě. Vím o čem to je (známou taky opustil ten její v pátém měsíci). Tři čtvrtiny chlapů by toto nevydržely a už by jim hráblo o hodně dřív.

nechápu tvůj příspěvek.. takže protože ji opustil chlap, tak má na tohle právo??? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
28.2.13 14:50
Co by ti chlapi nevydrzeli?
@Jura007 píše:
@Gábííí Tak si pořádně pročti ty rizikové faktory v jejím životě. Vím o čem to je (známou taky opustil ten její v pátém měsíci). Tři čtvrtiny chlapů by toto nevydržely a už by jim hráblo o hodně dřív.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
28.2.13 14:51

@Gábííí byla sama, opuštěná, komplikovaný porod, malý pořád brečel, nechtěl jíst. neomlouvám tu ženskou, to v žádném případě, ono i žena se zázemím mám občas chuť…když už toho je hodně, tahle to neustála, snad se poučí, bude mít dohled, pomůžou ji aspoň psychicky. Je těžké někoho hned odsoudit :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová