Za ublížení na zdraví dítěte podmínka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2892
28.2.13 14:52
@aajulinka píše:
nechápu tvůj příspěvek.. takže protože ji opustil chlap, tak má na tohle právo??? 8o 8o

tohle je zase příspěvek za všechny prachy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
28.2.13 14:52
@Makinaa007 píše:
Co by ti chlapi nevydrzeli?

asi to co prožívala ta matka :think:

• Citovat
  • Upravit
2892
28.2.13 14:53

@aajulinka myslím příspěvek Jury

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
28.2.13 14:54

Odsoudit umí každý. Ale víme všichni prd, jak to co bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
28.2.13 14:54

Nemam @K.Black další info :nevim: četla jsem jen ten článek v odkazu a tam je to nějaký zmatený. Tvrdí, ze nicneudelala a kdo vlastně to Rekl, ze svému dítěti tak ublizila a dal ji k soudu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
28.2.13 14:55
@K.Black píše:
@Gábííí byla sama, opuštěná, komplikovaný porod, malý pořád brečel, nechtěl jíst. neomlouvám tu ženskou, to v žádném případě, ono i žena se zázemím mám občas chuť…když už toho je hodně, tahle to neustála, snad se poučí, bude mít dohled, pomůžou ji aspoň psychicky. Je těžké někoho hned odsoudit :think:

to snad ne, takže každá která týrá dítě, nebo ho dokonce zabije je vlastně chudák opuštěná ženská, která už to prostě nevydržela, tak dítě zabila :pocitac: :pocitac: proboha proberte se, tak se má jít někam zavřít do jiné místnosti, vykřičet se, nebo rozmlátit třeba skříň když už k tomu má sklony a ne ubližovat bezbrannému dítěti, které je závislé právě jen na té matce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
28.2.13 14:56

@K.Black promiň,ale odsuzuju. Neříkám, že někdy nemám chuť, když jsou děti vzteklé, ale házet s nimi, hodit o stůl!!!Prostě není tak strašné se přece udržet a raději počítat do deseti, než udělat něco takového!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
28.2.13 14:57
@aajulinka píše:
to snad ne, takže každá která týrá dítě, nebo ho dokonce zabije je vlastně chudák opuštěná ženská, která už to prostě nevydržela, tak dítě zabila :pocitac: :pocitac: proboha proberte se, tak se má jít někam zavřít do jiné místnosti, vykřičet se, nebo rozmlátit třeba skříň když už k tomu má sklony a ne ubližovat bezbrannému dítěti, které je závislé právě jen na té matce..

Asi jsem něco přehlídla, ale tohle nikdo neřekl přece :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
28.2.13 14:57

Hrůza… Já zase nechápu, proč jí to miminko nechali… Nebo oni jí udělají ty´ty ty, ona slíbí, že se polepší a oni mají 100% jistotu, že se nic nestane? chudák miminko.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
28.2.13 14:59

Podle mě na tom byla a je matka psychicky špatně, proto takový rozsudek. Já zase nemám ráda, když někdo soudí jenom podle tisku. Kdo ví, jak je to doopravdy.
Ale taky se mi občas u zpráv dělá zle a říkám si, že za tohle by mělo být křeslo a nic méně. Ublížit dítěti.. nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
28.2.13 15:00

@Seizdra píše @K.Black byla sama, opuštěná, komplikovaný porod, malý pořád brečel, nechtěl jíst. to je jakoby tu zrůdu omlouvala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
28.2.13 15:01

@Gábííí Jo, kdyz jses treba unavena jak pes, tak je to strasne tezke. Kdovi, co tlacilo tuhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
28.2.13 15:01
@aajulinka píše:
@Seizdra píše @K.Black byla sama, opuštěná, komplikovaný porod, malý pořád brečel, nechtěl jíst. to je jakoby tu zrůdu omlouvala..

Ano, jakoby… Kdyby ji obhajovala, napíše něco ve smyslu „Já se jí nedivím, je to chuák, malej nespal, pořád řval, čemu se divíte“… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
28.2.13 15:02
@Gábííí píše:
@Jura007 to si ze mě děláš srandu? To jako když mě opustí chlap, také jsem to zažila, tak začnu mlátit za trest své dítě???

Nikdy neříkej nikdy. Nikdo z nás nevidí do hlavy tomu druhému… A tím zkratkovitým převracením situací naruby škodíš jenom sma sobě. Já tu „její“ situaci chápat dokážu.
Edit: taky jsem si říkal, že se nikdy nebudu stydět za chování svých příbuzných, natož abych je odsuzoval. No vidíš - a už jsem tam… ;) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
28.2.13 15:02

@K.Black Souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie