Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MaDoRaBe strašně těžké to opravdu někdy je, ale copak by si tohle udělala?
@aajulinka Rekla bych ze nikdo nehaji ciny ale poukazat na urcite spoustece je v poradku.
@aajulinka : A víš co - tak nějak docela chápu, že ta hranice se dá kolikrát překročit velice snadno. Nikoho neomlouvám - ale umím si to vcelku dobře představit, jak k tomuhle může dojít
.
@Gábííí Ja mela oporu ve fajn chlapovi, bez nej kdovi… myslenky jsem mela ruzne a mnohdy vazne hruzne. A dite bylo velmi chtene, presto se to v urcity moment zhouplo.
Nic na svete neomluvi cloveka ublizit svemu malemu bezbrannemu diteti!!!
a ze ja jsem opravdu hodne empaticky clovek!
dite vzit / bez pardonu!!!
o tom se snad ani neda diskutovat, je rozdil dat vychovnou na prdelku!
Článek je na serveru novinky.cz, takže tak polovina bude úplně jinak a druhá polovina bude možná pravda
.
@nadus takže dítě odebrat, šoupnout do kojeňáku, následně děcáku, jak víš že ten novinář napsal pravdu a fakta, vždyť je to pomalu blesk.
@yum-yum26 píše: Článek je na serveru novinky.cz, takže tak polovina bude úplně jinak a druhá polovina bude možná pravda.
jsi mě předběhla ![]()
@Jura007 jak myslíš, je to tvůj názor, já mám také svůj. Nevím co si kdy zažil, ale vím co jsem zažila já a i za té situace, bych nikdy neublížila svému dítěti! Tohle je už opravdu extrém, s malým miminem hodit o stůl, způsobit mu krvácení do mozku, náledné epilepsie. Ještě více mě šokuje, že jí to dítě, když je takhle psychicky labilní, nechali a může ho dál vychovávat.
@teta 278 píše:
@aajulinka : A víš co - tak nějak docela chápu, že ta hranice se dá kolikrát překročit velice snadno. Nikoho neomlouvám - ale umím si to vcelku dobře představit, jak k tomuhle může dojít.
tak to já teda nedovedu.. náš malej není žádné hodné miminko, už kolikrát jsem byla na pokraji svých sil a můj chlap je od nevidím do nevidím v práci, takže na výchovu jsem sama a nikdy a to můžu opravdu říct že NIKDY bych mu neublížila.. na zadek ano, to už i dostal.. ženský co nejsou tak vyrovnaný, aby se chovaly dobře a správně ke svým dětem je mít nemají a to mě klidně ukamenujte..
Jeste @nadus ze soudy se ridi necim jiným než názory na emimi
V žádném případě ji neomlouvám, ale… nikdo tady nevíme, jaké měla problémy při a po porodu, píše se, že malý často plakal, trpěl na bříško, nechtěl jíst, ona na to byla sama… Nevíte, co se jí honilo hlavou, asi už byla psychicky na dně.. Neodsuzovala bych jí tak rychle. Samozřejmě to, co provedla svému dítěti je hnus a dít by se to nemělo, ale nikdo z nás nebyl v její situaci, tak nemůžeme soudit.
@yum-yum26 píše: Článek je na serveru novinky.cz, takže tak polovina bude úplně jinak a druhá polovina bude možná pravda.
@Makinaa007 v článku je jen podezření od doktora
ženeš to do extrému, opravdu. Mám tři děti, podmínku žádnou, ale věř mi že kolikrát jsem měla chuť, tak jsem odešla, ale mám tu výhodu že mám chlapa, ona neměla možnost odejít, znovu opakuji že ji neomlovám, ale ty ji nemůžeš nadávat protože obě víme prd.