Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, zkouším nosit hodinky ciferníkem dolů, na něco mi to přijde lepší, na něco ne. Hodinky se širokým páskem a velké ocelové tak vypadají docela zajímavě. Libí se věci, co nejsou úplně běžné. Je méně nápadné natočit zápěstí, aby si ostatní nevšimli, při nějakém nezáživném jednání. Naopak při práci na počítači mi to u velkých hodinek trochu vadí při hýbání s myší, u malých hodinek je to jedno. Jaké máte s nošením tímhle způsobem zkušenosti?
Já mám hodinky tak velký- volný že se mi točí na ruce sami, takže většinou jsou ciferníkem dolů
ale jsou celé kovové- stříbrné takže to vypadá spíš jak náramek ![]()
Ne, hodinky nosim tak, jak se nosi spravne, cifernikem nahoru
Nepotrebuju byt zajimava
Navic to ma to spoustu vyhod, mimo jine to, ze si neposkrabu sklicko ![]()
Ano, nosím. Teda abych to uvedla na pravou míru - nikdy jsem je nenosila naopak, je to takhle pro mě pohodlnější a taky se mi to více líbí (mám hodinky s velkým ciferníkem a koženým páskem). A v poslední době jsem to dotáhla k dokonalosti, došla mi baterka a nejsem schopna si ji zajít vyměnit, tak mám věčně na hodinkách pět hodin
. Ale naučila jsem se na ně kvůli času nekoukat a používám je jen jako doplněk
.
@Dice píše:
Já mám hodinky tak velký- volný že se mi točí na ruce sami, takže většinou jsou ciferníkem dolůale jsou celé kovové- stříbrné takže to vypadá spíš jak náramek
a z praktického hlediska spokojenost?
Já je nenosím každej den, ale jako takto mi to vyhovuje, beru to prostě jako náramek, nekoupila bych si klasicky hodinky s kozenym paskem a vyhovuje mi to, nemám ráda když je mi to obtazený ![]()
Já je mám na ruce volně, takže se mi různě otáčí. Vyhovuje mi to obojím způsobem ![]()
Nosila jsem ciferníkem dolů - bylo to pohodlnější - při práci na kompu jsem si dala ciferník na bok..stačilo juknou a ani jsem nemusela otáčet ruku:o) a nezavazelo to.. ![]()
Hodinky nosím málo kdy, ale taky ciferníkem dolů, nikdy jsem je ani jinak nenosila.
to je téma, taky je nosím ciferníkem dolů ![]()
když se mě na to někdo ptal, ráda jsem odpovídala, když nesu třeba na zábavě sklenice s pitím a někdo se mě zeptá kolik je hodin, poleju jeho a ne sebe(kdybych je měla opačně)
![]()
Jak kdy… běžně během dne několikrát otočím podle toho, jak je mi to momentálně pohodlnější.
Nosím jedině ciferníkem dolů. Mám kovový náramek a točí se to růszně kolem ruky
Nosím je na levé ruce, jsem pravák. Takže kvůli myši jsem nikdy neměůa problém ![]()
Sklíčko odřené nemám ![]()
Správný postřeh, já je právě nosím na pravé ruce (a jsem pravák), přijde mi to na ní pohodlnější a zajímavější - jsou víc „vidět“. Zkuste
.
Při práci na kompu si je spíš otáčím nahoru.
Já hodinky nenosím, ale máma je tak (ciferníkem dolů) nosila celý život. Pracovala v nemocnici, no a když někomu měřila tlak - to znamená fonoskopem, který se musel přimáčknout na paži, tak neměla druhou ruku, aby si vyhrnula plášť přes zápěstí a koukla na ciferník. Když měla ciferník dole, tak jen pootočila ruku a bylo, maximálně ji trochu natáhla
Stejně tak se mi líbilo, jak se uměla na hodinky kouknout nenápadně (při návštěvě u babi a tak) ![]()