Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobrý večer maminy, můžete mi pls napsat zkušenosti s nastavitelnými inline bruslemi? Mám tím na mysli nastavitelné co do velikosti nohy. Dělají se především pro děti - vydrží jim, jak dlouho a jsou stabilní? Nemám tak velkou nohu a ráda bych si brusle pořídila, již teď je mi jasné, že více jak 5 x do roka na ně nevyrazím. Mám možnost si koupit nové NASTAVITELNÉ docela levně - cca 700 Kč.. Nebo mylsíte, že mám investovat do dražších PEVNÝCH, TJ. NORMÁLNÍCH? Díky za odpovědi.
Měla jsem Tempishe,nastavitelne a byly super.Kupovala jsem je na aukru taky tušim do 800.A byly skoro nove.Spiše vypadaly nepoužite.Takže za mně ano
Mám stavitelné Workery a za mě
Nastavíš si velikost přesně na svou nohu.
Já jsem měla nastavitelný, bo neměli normální, a víckrát bych je nevzala. Nebyli z nejlevnějších, kupované ve sportu.
Pořád se uvnitř shrnovala ta ponožka, a při jízdě se povolovali a roztahovali. Vrátili jsme je a pořídila jsem si normální.
za mě je neber, když je budeš „nosit“ jen ty, tak si vem normální, do tý 1000,– se dají normální pořídit,taky mámobyčejnější z hypermarketu, na tu jízdu jednou za rok stačí, a slouží mi už cca 4 roky bez poškození. Tenkrát stály asi 1300,–.
Díky zatím všem za názory:-) Nastavitelné mám již objednané. Doufám, že vracet nebudu. Po letní sezoně napíšu jak jsem spokojená s funkčností.