Nástup do práce bez smlouvy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.2.25 21:39

@MartaProchajda já to nezapomněla. Byla jsem se tam podívat, měla mě na starosti budoucí kolegyně, řekla mi, že ji šefova toho moc neřekla, spíš ji pomlouvala a šla jsem

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.25 21:43

@smile_xxx žádný pohovor nebyl. Ozvala jsem se na inzerát, šefova mi řekla, že nejdřív nástup 1.3. a najednou, že nástup po neděli, nejdřív dohodu a od března HPP. Ani jsem se s ní neviděla

• Citovat
  • Upravit
MartaProchajda
22.2.25 21:45
@Anonymní píše: Více

Tak jestli chceš v tomhle a s tímhle pracovat, tak hodně štěstí. Takhle to totiž bude v té práci i vypadat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.25 21:54

@MartaProchajda myslíš, že to bude tak hrozný?

• Citovat
  • Upravit
569
22.2.25 21:57

No nevim, uz jen toto jednani by mi prislo trosku varovne…Ja bych bez smlouvy nenastoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.2.25 22:18

Zvláštní chování od vedoucí.
Podle mě má pohovor být vždy, aby si obě strany ujasnili co očekávají a chtějí. Řekli si pracovní dobu, dovolenou, peníze a celkově náplň práce.
Osobně bych bez smlouvy nenastoupila.
Smlouva mi byla zaslána dopředu emailem a kdyby nevyhovovala byla možná ještě nějaká komunikace.
Smlouvu jsem také podepisovala v den nástupu.
Taky bych řekla že to chování je podezřelé, hlavně myslím že by tě měli chtít první vidět.
Občas se může stát že si prostě lidi nesednou(neříkám že je to tento případ) ale stát se to může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartaProchajda
22.2.25 22:20

Když je ta ženská tak nepříjemná, tak to asi hrozný bude.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.25 22:31

@MartaProchajda ona se vlastně ani neptala na moje jméno atd

• Citovat
  • Upravit
11
22.2.25 22:32

Tak to je tedy taky dost zvláštní..
Proklepla bych si tu firmu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.25 22:34

@hrasek40 je to agentura

• Citovat
  • Upravit
253
22.2.25 22:40

Pracovní smlouva se často podepisuje první den v práci, většinou se první den ani nepracuje, dělají se školení bezpečnosti atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.25 22:45

@Camor tady nic takového neprobíhá. Nemám ani informací v kolik dorazit prý v 8 nebo 9, že vlastně neví. takze váhám zda dorazit vůbec

• Citovat
  • Upravit
11559
22.2.25 22:48

Agentura- tak to je trochu jiná liga. Aby se člověk nakonec po týdnu práce nedozvěděl, že má práci jen po dobu přidělení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
23.2.25 08:11

Tak prvního je sobota. Smlouvu dohodářům dáváme běžně podepsat v den nástupu, než dotyčný začne pracovat. Spíš si pohlídej, jak máš naplánované směny. To bys měla vědět dopředu, podle zákoníku 14 dnů.

• Citovat
  • Upravit
101753
23.2.25 08:42
@Janli píše: Více

Ja jednou jo, ale jinak vzdy az ten prvni den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat